Del sendinimo lipalu, tai kai dariau ta sasiuvini kazkaip klijavau paveiksliukus neskiestu lipalu, veliau dar ant virsaus gera sluoksni uzvariau, isdziuvus, sluoksni lako ir tada pastebejau kad smulkus itrukimai atsirado... nustebau, galvojau man cia vienai tokie fokusai daros pasirodo ne... tai kaip ir netycia isbandziau sendinima lipalu bet kadangi man jo nereikejo tai lakavau ant virsaus ir isnyko galiausiai
na mergaitės, aš dar Jus patrukdysiu paaiškinkit man prašau dar kartą, kai suskyla su dvikomponenčiu sendinimu, reik įtrinti su aliejiniais dažais, taigi
1. ar tuos aliejinius dažus reikia skiesti su kažkuo, ar tiesiog iš tūbelės
2. kaip nuvalyti tą perteklių, nes kai tepu, tai visas mano "šedevras" pasislepia po aliejiniais dažais o juos valant ir tie įtrinimai nusivalo, ką aš ne taip darau?
1. ar tuos aliejinius dažus reikia skiesti su kažkuo, ar tiesiog iš tūbelės
2. kaip nuvalyti tą perteklių, nes kai tepu, tai visas mano "šedevras" pasislepia po aliejiniais dažais o juos valant ir tie įtrinimai nusivalo, ką aš ne taip darau?
1. aliejinių dažų skiesti tikrai nereikia .
2. kai tavo visas šedevras paslėptas po aliejinių dažų sluoksniu ,nestoru,bet kad viskas būtų išmozota ,tada popieriniu rankšluosčiu,ar tauletiniu popierium ,ar servetėle BŪTINAI SAUSA po truputį imi nuvalyti,valai vieną kartą ,tada imi švarią pusę,antrą ,tada vėl su švariu kampu ir valyk pradžioje švelniau ir po to stipriau,kad įtrūkimai visai išsivalo,tai gali būti du dalykai,arba tu valai pamirkius į vait spiritą arba labai smarkiai trini,bet man net smarkiausiai trinant nepavyksta išvalyti ,tai gal tu labai labai stipri mirkyti į vait spiritą reikia tada ,kai aliejiniai dažai yra per tiršti ( dažniaisiai jie būna senesnių laikų užsistovėję) o šviežius dažus valant į nieką mirkyti nereikia tikiuosi,kad pavyks
2. kai tavo visas šedevras paslėptas po aliejinių dažų sluoksniu ,nestoru,bet kad viskas būtų išmozota ,tada popieriniu rankšluosčiu,ar tauletiniu popierium ,ar servetėle BŪTINAI SAUSA po truputį imi nuvalyti,valai vieną kartą ,tada imi švarią pusę,antrą ,tada vėl su švariu kampu ir valyk pradžioje švelniau ir po to stipriau,kad įtrūkimai visai išsivalo,tai gali būti du dalykai,arba tu valai pamirkius į vait spiritą arba labai smarkiai trini,bet man net smarkiausiai trinant nepavyksta išvalyti ,tai gal tu labai labai stipri mirkyti į vait spiritą reikia tada ,kai aliejiniai dažai yra per tiršti ( dažniaisiai jie būna senesnių laikų užsistovėję) o šviežius dažus valant į nieką mirkyti nereikia tikiuosi,kad pavyks
o ir aš paklausiu. O ką aš blogai darau? man tai tikrai neišsitrina įtrūkimai, viskas gaunas čiki, bet......... kad ir kaip valyčiau tie aliejiniai dažai truputį pakeičia pačio daikto spalvą, kad ir kaip bevalyčiau...... na nedaug jau taip keičia bet vistiek....... ar čia taip turi būt?
vat tuo atveju pavalyk su vait spiritu labai nedaug sudrėkintu skuduriuku ir kelis kartus su švaria puse,turėtų išsivalyti. Svarbu nemozoti su ta pačia purvina valymo priemonės puse.
noriu klausti patarimo va bandau daryti buteliuka aplipdziau viska apacioja, bet man klausimas ar dar dekoruoti kakliuka ar nebus perdaug?
ir siaip ka cia dar tokio padarius kad jis nebutu nuobodus?
ir siaip ka cia dar tokio padarius kad jis nebutu nuobodus?
Tiek metu darau viska kas tik sauna i galva, kuriu interjera, darau visokius niekucius, floristinius papuosalus, net batelius vestuvems siuvineju, puosiu imones sventems ir vis kazkaip nerandu kaip visapusiskai save ispildyti. Esu prie meno... seniai visi sake daryk kazka... Darau bet vis kazkaip siaura, reikia specialiu progu, siulykis visiems ir t.t. Siandien visai atsitiktinai (net jau nepamenu per kur )internete pirma radau puslapi senanauja ir vos nenumiriau is laimes (tiek visko) o as tik per rusu laidas matydavau kaip jie issidirbineja su baldais ir net nepagalvojau kad imanoma taip paciai pasidaryt (medziagas rast pas mus lietuvoje). Nuo 8 ryto sedziu prie kompo, landziojau visur kol susipazinau kazkiek su DEKUPAZU ir net is laimes apsiverkiau kaip seniai man to reikejo, kaip as dabar puosiu savo namus, kuriuos tik pernai nusipirkau (viskas dar remontuojama, kuriama), kaip stebinsiu savo draugus, kolegas darbe, kiek dovanu originaliu paruost galesiu, kaip per savo vestuves dekoracijas ispuosiu savo rankomis. Kai kam gal pasirodys kad as perdaug sureiksminu tai kad radau DEKUPAZA bet tai butu tas pats kas tai ka jus turit is jusu atimtu kaip butu tuscia kazkur. As tikrai zinau kad dabar visa laika skirsiu studijoms sio meno ir tikiuosi kazka da nustebint savo darbeliais. Ir kai pagalvoji kad as tiek daug laiko praleisdavau SM ir nieko nezinojau apie si puslapi... Skaiciau daug temu bet visko perskiatyti neimanoma nes jau viskas kartojaisi ir maisosi, todel turiu kelta klausimu kuriuos bent kol kas bandysiu pasiaiskinti ir nesakykit kaad kazkur tai parasyta, jus cia jau speces tai parasyti zodeli kita kol kelis darbelis pasidarysiu ir apetita numalsinsiu, nes tokia aistra degu kad nesulaukiu pirmadienio kol dirbs parduotuves kad priemoniu nusipirkt galeciau. As turiu keleta klausimu: kaip suprantu keramines plyteles dekoruot reikia pasinaudojant mediumu bet ar tik nudziuvimo pakanka kad vonioje jos issilaikytu kokybiskai grazios ar ju kazkaip orkaiteje kaitink nereikia? Antras klausimas ant baldines plokstes dekoruojant kokiu principu turi vykti darbas (paruosiamieji darbai gal reik gruntuot ar slifuot, gal lakas koks spec reikalingas jeigu as noreciau be sendinimo efekto paprasto dekupazo ant spintos. Labai lauksiu atsakymo, dabar dazniau cia lankysiuos, kursus butinai kazkur praeisiu (gal ka galit pasiulyti kaunietei?) ir tikiuosi jusu supratimo naujokei nes uzsidegus ziauriai esu ir jau siandien vaziuoju ieskoti priemoniu.
ItaBita, as manau, jog jei virsuje kur nors priklijuosi nedideli, nelabai marga drugeli, tai ir uzteks. man graios sios ersketrozes. As irgi buteli dekoruoju
nu sakes kokia as tundra
o kodel pati apie drugeli nepagalvojau
aciu white tea
Ingusia31, net zavu skaityti apie toki uzsidegima
linkiu sekmes kuo dideliausios
o patarti deje nalabai patarsiu, nes pati dar tik braunuosi per dekuazo bruzginus, bet gal mergaites profes patars
sekmes
o kodel pati apie drugeli nepagalvojau
aciu white tea
Ingusia31, net zavu skaityti apie toki uzsidegima
linkiu sekmes kuo dideliausios
o patarti deje nalabai patarsiu, nes pati dar tik braunuosi per dekuazo bruzginus, bet gal mergaites profes patars
sekmes
Nu tu ir parašiai ,Ingusia31,aš skaitau ir netikiu,kad žmogus gali taip aistringai užsidegti šaunu
O dėl kursų,Kaune pusė plius organizuoja, paskambink pasiklausk,kas ir kaip ten pas juos,be to vėjų fėja irgi rengia,bet apie pirmąją vietą geresni forume buvo atsiliepimai.
Ita,o kokio auškčio tas buteliukas,nes iš nuotraukos,tai aš sukūriau laai skirtingus galimus variantus. Gal visai nebereikia nieko ten,arba iš viršaus ore skeldžiantį žiedlapį, pavasirinį žydėjimą įprasminti ....
O dėl kursų,Kaune pusė plius organizuoja, paskambink pasiklausk,kas ir kaip ten pas juos,be to vėjų fėja irgi rengia,bet apie pirmąją vietą geresni forume buvo atsiliepimai.
Ita,o kokio auškčio tas buteliukas,nes iš nuotraukos,tai aš sukūriau laai skirtingus galimus variantus. Gal visai nebereikia nieko ten,arba iš viršaus ore skeldžiantį žiedlapį, pavasirinį žydėjimą įprasminti ....
jis neaukstas
ten kur jau nesimato ir yra kalaiukas
na ziuresiu ka cia dar prikuti tokio mazo niuansisko
ten kur jau nesimato ir yra kalaiukas
na ziuresiu ka cia dar prikuti tokio mazo niuansisko