Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

vignola, super žvakidė thumbup.gif thumbup.gif Mane irgi pastaruoju metu traukia rytai, net dukrytei kimono pradejau pirkti doh.gif

Lachese, va dėl to ir norėjau pas tave pasimokyti japoniškų širmų darymo ax.gif Beje, čia vėl off topic, gali užsukti į svečius - mes vien tik taip ir geriam arbatą, o kai pamačiau vignolos nuotrauką, vau - pas mus netgi indai panašūs, o staliukas toks pats biggrin.gif

Vignola, čia turbūt Marčelo užkrėtė??
Atsakyti
QUOTE(rainiaake @ 2008 04 11, 00:10)
vignola, super žvakidė thumbup.gif  thumbup.gif Mane irgi pastaruoju metu traukia rytai, net dukrytei kimono pradejau pirkti doh.gif

Vignola, čia turbūt Marčelo užkrėtė??

Aciu smile.gif Aha biggrin.gif Dar anksciau pradejau dometis,bet lenta,indai....is jo pirkau...
Atsakyti
jei ofai tai ofai smile.gif tongue.gif "visas pasaulis" rengia mokymus. Eisiu kitą penktadienį smile.gif
Atsakyti
Tai dabar jau ir aš paklausiu biggrin.gif Iki šiol vienkomponentį naudodavau pagal tiesioginę jo paskirtį - suskaldyti viršutinį dažų sluoksnį. Bet knietėjo išbandyti, kaip gauti dvikomponenčio sendinimo efektą ax.gif Taigi, užtepiau vienkomponentį laką ir ant viršaus užtepiau akrilinį laką...sutrūkinėjo tikrai puikiai. Bet kuo jūs įtrinat suskilinėjimus? Pabandžiau akrilu - viskas veliasi... (dabar nepatingėjau paieškoti agente009 žinutės...ji rašė, kad vandens pagrindu niekas netinka doh.gif ) Pabandžiau įtrinti porporina - per stambūs tarpeliais ir visos dulkelės išsilaksto lauk. O aliejiniai dažai nelabai nusivalo nuo paviršiaus g.gif Nežinau, gal vakar kokia prasta diena buvo, kad taip nesisekė doh.gif

Na va, ir senbuvės klausinėja...ne tik naujokės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 11 balandžio 2008 - 10:54
Kažkuri minėjo čia (ar craftladies forume skaičiau), kad galima su šešėliais įtrinti tuos sutrūkinėjimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 04 11, 10:47)
Kažkuri minėjo čia (ar craftladies forume skaičiau),  kad galima su šešėliais įtrinti tuos sutrūkinėjimus  g.gif

lotuliukas.gif vakar kaip tik naujus akių šešėlius nusipirkau...tik gaila, kad atspalvis netinkamas...nes tuoj pat išbandyčiau thumbup.gif
Atsakyti
aliejinius dažus su vaitspiritu galima lengvai nuvalyti wink.gif
Atsakyti
aš įtrinu su aliejiniais arba su akriliniais ir viskas gaunasi. Be to naudoju net ne sadoliną,o klijus. po to akrilinį laką.
Atsakyti
QUOTE(boruzele @ 2008 04 11, 10:59)
aliejinius dažus su vaitspiritu galima lengvai nuvalyti wink.gif

nuo rankų ir teptukų tai tikrai galima...bet kaip vaitspiritas su akriliniu laku sureaguos g.gif Štai kur klausimas mirksiukas.gif Nes aš turėjau galvoje, kad aliejiniai dažai įsitrina į tarpelius, bet palieka atspalvį ir ant viso įtrinamo paviršiaus doh.gif
Atsakyti
taigi gerai sureguos,nes kai kurios dvikomponentės priemonės irgi taip įtrinamos ir valai kiek tau patinka,arba aliejiniai dažai turi buti gan skysti,tada gerai issivalo su sausa servetėle. O man atrodo,kad visas skirtumas yra nuo to ,koks antras lakas,nes turiu labai brangu laką (apie 60 lt) ,tas puikiai issivalo,o pigus ( apie 10lt) tas veliasi.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 11, 11:03)
aš įtrinu su aliejiniais arba su akriliniais ir viskas gaunasi. Be to naudoju net ne sadoliną,o klijus. po to akrilinį laką.

tai reiškia, kad vakar tikrai bloga diena buvo doh.gif O tu tepi paprastus PVA klijus ir ant viršaus akrilinį laką?
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 11, 11:06)
taigi gerai sureguos,nes kai kurios dvikomponentės priemonės irgi taip įtrinamos ir valai kiek tau patinka,arba aliejiniai  dažai turi buti gan skysti,tada gerai issivalo su sausa servetėle. O man atrodo,kad visas skirtumas yra nuo to ,koks antras lakas,nes turiu labai brangu laką (apie 60 lt) ,tas puikiai issivalo,o pigus ( apie 10lt) tas veliasi.

o koks to brangaus lako pavadinimas? Sadolin akrilinis nėra labai brangus - apie 25Lt g.gif Tai gal čia tada kainoje esmė hihihi.gif
Atsakyti
tepu tokį sutirštėjusį lipalą,,nes tas kystas nieko nedaro smile.gif

aš kalbu apie antrą laką,sadolinas yra pirmasis sluoksnis,o as pirmą dedu klijus,tada antras skuoksnis ir yra svarbus,pavadinimo neturiu,nes pas mane stiklainyje ,bet pirkau ermitaze ir senukuose jo nera,pamėginsiu,kai busiu ermitaze pasžiūrėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 11 balandžio 2008 - 11:12