Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

svietuvas tai man labai patiko...paprastas , neperkrautas...o ta ideja , kad pvz kokius karoliukus isiuvineti, tai gal tikrai pagyvintu... 4u.gif na bet isesmes tai labai grazu... 4u.gif
Atsakyti
Olaiva, labai graži lempa thumbup.gif Tikrai įdomiai sugalvojai mirksiukas.gif Bet dekupažo joje tai aš nelabai matau... tik sendinimo efektą ax.gif Beje, jei tai pirmas darbas su Sadolin Antique, tai tuomet tu šaunuolė thumbup.gif

O batų šepečiui gal reikėjo kokią ryškesnę servetėlę paimti, nes dabar pranyksta raštas, nes nedažytas šepetys pakankamai tamsus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2008 04 09, 13:28)
Te nesupyksta sios
pacios graziausios mano kada matytos dezutes autore...bet pasivogiau jos idejas, paveikslelius ir pasidekoravau sasiuvinio virseli...  cool.gif
...

Nepykstu ax.gif netgi pamaloninta esu, kad kažkas mano idėjomis naudojasi blush2.gif Ačiū tau už nuorodą 4u.gif 4u.gif , aš jau net kartais pamąstau ar nereikėtų ir man savo darbuose nurodyti dailininkų pavardes, kurių darbais naudojuos (jei tik žinau kieno).....Ką gali žinoti kaip ten su tom autorinėm teisėm g.gif g.gif

Olaiva puikiai atliktas sendinimas šviestuvo. O dėl gaubto aš irgi sutinku su kitomis, norėtūsi kažkokio ar akcentėlio ar spalvos pridėti, galima negi su dažais iškarto ant gaubto kiek pažaisti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikcak: 10 balandžio 2008 - 10:49
Marzde
1. Man neaišku dėl laistytuvėlio. Juk su lygintuvu buvo kalbama,  kad tvirtinami paveikslėliai prie žvakių, o tai tas laistytuvėlis vaškinis, nesuprantu, kad lyg ir ne? Ar gal prieš tai patrynei vašku paviršių?  blink.gif  bigsmile.gif

2. Dar klausimėlis: jei noriu, kad lengviau būtų pašveisti, kada reikia vašku patrinti: prieš dažant pirmą tamsųjį sluoksnį dažų, ar prieš antrąjį - šviesųjį?

3. Beje ar Sadolin antigue galima tepti ant aliejinio dažo? Ar bandėt kuri? Aš bandžiau ant akrilinio- dispersinio ir viskas gavosi gerai, tik apatinis tamsus dažas blizgesnis nei viršutinis ( šį dėjau akrilinį), bet sakau, kai užsilakuos laku, nesimatys to skirtumo.

1. Taip, prisiminiau, buvo kalbėta apie žvakes.. bet yra toks būdas didesnius servetėlės plotus klijuot su lygintuvu, gaunas lygiai smile.gif tepi klijus, apdžiūna ir lygini smile.gif štai pvz. padėkliukas virtuvei, kamštinis.
user posted image
2. vašką tepam ne tam, akd lengviau pašveist, o kad išryškėtų apatinė spalva. kokia ta apatinė (pirminė) spalva bus, tamsi, šviesi, kiekvieno noro reikalas. Eiliškumas: spalva; vaškas; spalva.

3. teoriškai kaip ir negalima, sako susivels. Bet esu aliejinių dažų pagalba pasendinus paviršių ir ant viršaus kraklių dariau su Sadolin antique, viskas labai gražiai gavos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 10 balandžio 2008 - 11:13
As dar tik pradejau "dekupazinti",taigi rimtu darbu kol kas nedarau,bandau su senais daiktais 4u.gif ,mokausi klijuoti be rauksliu ir t.t. ax.gif
Vakar padariau zvakide specialiai arbatos gerimo ceremonijai smile.gif ,labai paprasta blush2.gif ,bet isejo be rauksliu bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
nagi grazi... biggrin.gif galetum is arciau pritraukti...nelabai matosi kas ten kur nupaisyta...labai idomus motyvas...smile.gif
Mardze.... Taip, prisiminiau, buvo kalbėta apie žvakes.. bet yra toks būdas didesnius servetėlės plotus klijuot su lygintuvu, gaunas lygiai tepi klijus, apdžiūna ir lygini štai pvz. padėkliukas virtuvei, kamštinis.
o neprilimpa prie lygintuvo? g.gif nesusigadins man jis, ar iskart imti geriau koki prasta???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 10, 18:36)
nagi grazi... biggrin.gif galetum is arciau pritraukti...nelabai matosi kas ten kur nupaisyta...labai idomus motyvas...smile.gif

Aciu smile.gif
Pabandziau is arciau
http://public.fotki....i/dsci2693.html
http://public.fotki....i/dsci2692.html

Man labai patinka kinietiski ir japoniski motyvai...pagaliau radau savo ilgai ieskota servetele su arbatinuku wub.gif
Dabar laukiu ir bandysiu ka nors rimtesnio sukurti biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vignola: 10 balandžio 2008 - 18:49
QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 10, 18:36)
o neprilimpa prie  lygintuvo? g.gif nesusigadins man jis, ar iskart imti geriau koki prasta???? g.gif

Peržiūrėjau savo postą, tai neparašiau, kad ant servetėlės reik pergamentinį popierių dėt (tinka ir kažkas panašaus) ir tada lygint, nustatytu nedideliu karščiu. Niekas nieko negaldina ir nelimpa. smile.gif
Atsakyti
Labai graži žvakė,man apskritai nekyla rankos dekoruoti žvakių,tai matyt,būsi mane įkvėpus smile.gif o dar kaip tik eisiu į seminarą apie arbatas ir visas ceremonijas wub.gif
Papildyta:
o dieve čia žvakidė,o ne žvakė,bet vis tiek man labai patinka,pati tik vieną dėžutę esu padarius su rytietiškais motyvais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 10, 23:40)
Labai graži žvakė,man apskritai nekyla rankos dekoruoti žvakių,tai matyt,būsi mane įkvėpus smile.gif o dar kaip tik eisiu į seminarą apie arbatas ir visas ceremonijas  wub.gif

Aciu... smile.gif tas dekoruotas pavirsius yra medinis...
Turesiu keleta labai graziu serveteliu su arbatos gerimo ceremonijos motyvais... wub.gif
user posted image
Jeigu bus idomu,galesiu tau viena palikti ax.gif
Atsakyti
ačiū,gal netaupyk man ,bet pati ceremonija mane labai domina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 10, 23:53)
ačiū,gal netaupyk man ,bet pati ceremonija mane labai domina  wub.gif

Atsiprasau uz off topic smile.gif ,labai idomus dalykas...as jau daug metu praktikuoju bigsmile.gif
O kas dabar kursus organizuoja?
Atsakyti