Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Rhealife @ 2008 04 08, 13:43)
aciu uz atsakyma  4u.gif  Bet laka as butent akrilini ir nusipirkus, specializuotoj rankdarbiu parduotuvej. Bet man jis vistiek labai smirda.. Gal kad kudikis namie, tai uosle pajautrejus ar ka. nezinau.  g.gif

Kaip keista g.gif Aš dabar savo vaikiukui lopšiuką atnaujinau, šveičiau, perdažinėjau akriliniais dažais ir lakavau akriliniu laku, tai nepasakyčiau, kad smirdėtų unsure.gif Bet aš tiesa "statybiniu" laku, ne rankdarbių naudojuosi.
Gal tikrai nuo uoslės jautrumo ir pakantumo kvapams priklauso.
Man tai labai svarbu, kad nedvoktų (nes nestuke.gif būdama kvapų nepernešu blush2.gif ) ir dar naujagimis lopšiuke gulės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2008 04 08, 13:43)
aciu uz atsakyma  4u.gif  Bet laka as butent akrilini ir nusipirkus, specializuotoj rankdarbiu parduotuvej. Bet man jis vistiek labai smirda.. Gal kad kudikis namie, tai uosle pajautrejus ar ka. nezinau.  g.gif

oho, nejuokauk, keisk tą laką, taigi vyras irgi sako, kad smirda, o jis ne po gimdymo laugh.gif ypač vaikui kenkt gali g.gif pirk tada statybos parduotuvėje, gal ir ne spec. bus, bet bent jau nesmirdės ir šeimos nenuodysi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2008 04 08, 12:48)
Kaip keista g.gif Aš dabar savo vaikiukui lopšiuką atnaujinau, šveičiau, perdažinėjau akriliniais dažais ir lakavau akriliniu laku, tai nepasakyčiau, kad smirdėtų unsure.gif Bet aš tiesa "statybiniu" laku, ne rankdarbių naudojuosi.
Gal tikrai nuo uoslės jautrumo ir pakantumo kvapams priklauso.
Man tai labai svarbu, kad nedvoktų (nes  nestuke.gif būdama kvapų nepernešu blush2.gif ) ir dar naujagimis lopšiuke gulės g.gif

QUOTE(mijaka @ 2008 04 08, 12:48)
oho, nejuokauk, keisk tą laką, taigi vyras irgi sako, kad smirda, o jis ne po gimdymo laugh.gif ypač vaikui kenkt gali g.gif pirk tada statybos parduotuvėje, gal ir ne spec. bus, bet bent jau nesmirdės ir šeimos nenuodysi  ax.gif

nu va idomaii cia. reiks tada statybinese bandyti nusipirkti. nes jei, tikrai ir MB smirda,tai matyt kad jis smirda. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 04 08, 08:44)
Biškį ne į tema pavarysiu: kai skaitau tavo niką, tai vis norisi dainuoti kaip Povilaitis: Kristina Kristinaaaaa  tongue.gif

Smagu, kad priverciu zmones uzdainuoti biggrin.gif

QUOTE(Latelle @ 2008 04 08, 13:47)
Kristinakristina,o kur pirkai vazonelio laikikli? rolleyes.gif labai grazu viskas

Vazonelio laikiklis is Rietavo sendaikciu turgaus biggrin.gif 9 litus kainavo bigsmile.gif o ten toliau kur juoda zvakide irgi tokia metaline tai is Klaipedos sendaikciu cool.gif 10 litu thumbup.gif visko tarp tu senienu galima rasti biggrin.gif

As kadangi matinio lako dar neisigijau tai ir lakuoju viska blizgiu biggrin.gif o kazkaip man ir grazu, kai daugiau sluoksniu tai isvis bigsmile.gif

Ir dar karteli aciu visoms kam patiko mano vazonas 4u.gif
Papildyta:
Beje, kai kreipiates i mane, galit tiesiog "Kristina" rasyt biggrin.gif nebutina kaip nikas kad yra rasyt mirksiukas.gif
Atsakyti
O cia mano pries puse metu darytas pirmas darbelis... Padovanojau draugei, tai tik dabar sugalvojau, kad reikia nufotografuoti biggrin.gif
Spalvos su guasu darytos, tik truputi akrilo imaisiau...mat norejos greit ir nesulaukiau kada iki parduotuves nuvaziuosiu dazu biggrin.gif lakas is sandelio biggrin.gif zodziu...pirmas blynas biggrin.gif
http://s246.photobuc...nt=DSC00194.jpg
As visad sumazinu nuotraukas, bet ideda taip kaip pasiseka...kartais mazas, kartais dideles...tai geriau nuoroda dedu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 08 balandžio 2008 - 18:51
Labai gražiai viskas suderinta ,man tokie patinka darbai,paprasti ir išbaigti ,tu turi tą jausmą iš Dievo gautą,peržiūrėjau visus darbus ,tikrai įdėjo tau kažką į ranką ir širdį. Bet daug ko galima išmokti,tad kitoms tik kantrybės daugiau prireiks ir viskas bus tobula.

Lakus kaip ir Mijaka naudoju pusiau blizgius arba matinius visai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 08 balandžio 2008 - 20:02
Aciu, Lachese... blush2.gif niekada nemokejau piesti, modeliuoti, tai labai apsidziaugiau atradus meno saka, kurioje to nereikia, bet yra didele galimybe kurti... rolleyes.gif
O ir tuos pacius darbelius darydama susinervinu, kai nesigauna, kai berysio spalvas suderinu...pagalvoju, kad nelimpa man visgi menas, mama apibara, kad darau su ja nepasitarus... sukandus dantis ir ar tai nusveiciu, ar isardau, ar i siuksline keliauja...ir darau tol, kol galiausiai kazkas pavyksta...o tada tai jau viskas...euforija cool.gif o ypac, kai aplinkiniai ivertina... smile.gif
Aciu... iputei man pasitikejimo biski blush-anim-cl.gif notworthy.gif
Atsakyti
nieko niekada nenorėjau žlugdyti,.......
čia tik mano nuomonė,o ji gali būti ir neteisinga tongue.gif man patinka tų darbų kompozicija (turiu omenyje ir vilnos kosmetinukes) . GAL kokią dailės mokyklą gali palankyti,atsiskleis tavo gabumai ,nes tikrai kompoziciją jaučiantis žmogus jau turi dovaną.
Atsakyti
Jau velu biski biggrin.gif vienuoliktoj klasej esu, tai dabar anglu kalba mokinuos papildomai, i anglija noriu isvaziuoti mokintis... tai laiko labai jau truksta...o kai tik jo randu kazkiek, sedu kanors daryti... Dziaugiuos, kad dar tiek speju smile.gif smagu ir kad draugai ivertina...per sventes visi jau tikis kad ka rankom sukurto gaus biggrin.gif Tiek man ir uztenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikas @ 2008 04 08, 13:29)
Nors as tai cia jau kazkaip bijociau ko ir klausti tiesa sakant.
thumbup.gif Aš irgi.
Atsakyti
A tai jau bambekliu tema pribambėjot? tongue.gif
Eisi per temas ir spaminsi... doh.gif
Atsakyti
blush2.gif man irgi kurį laiką nedrąsu buvo klauinėti, bet pasiryžau ir labai gražiai ir draugiškai buvo atsakyta į mano klausimėlius. Ačiū visoms 4u.gif

Šiandien Artmanijoj siūlė dekupažo klijų (mediumo). Sakė, kad klijuojant su lipalu po kiek laiko darbeliai pagelsta. O aš taip smagiai su skiestu lipalu klijuoju ax.gif Ar išsiversčiau su juo? Ką manot? Bet man svarbi ir darbelių kokybė, ilgalaikiškumas.

Beje, Lachese, dėl mano spintos. Aš pati kažkaip abejoju dėl dekupažo ant jos , bet renovuot man ją kažkaip vis tiek teks. Taigi teks šveisti ir dažyti. Va tik neapsisprendžiu ar bandyti su pratrynimais dažyti, daryti kai kur suskilinėjimo , ar tiesiog viena spalva. Na dar turbūt reikia gerai pagalvoti. Dar galvoju, kad jei vis tiek atsiras interjere kokių padekupažintų akcentėlių, interjero detalių, tai gal tada ir spinta subtiliai pasendinta derėtų mano interjere. Gal pavyzdžiui ornamentą nuo sofos gobeleno pabandyti atkartoti, kokį trafaretą pasigaminti g.gif juk nebūtinai klijuoti servietkas rolleyes.gif Klijuočiau ant durelių gobeleną, bet netiks, nes jis toks kaip velvetinis panašiai. Gal nebent jei liktų nuo užuolaidų medžiagos ją paklijuoti. Jaučiu visgi teks man tą spintą fotkinti ir čia įkelti. Beje, Lachese, ką turėjai omeny, kad klijuoti su normaliais klijais? Kokius turi omeny? Lipalas tinka rolleyes.gif unsure.gif ?

Aš naudoju pusiau matinį laką kol kas, bet labai noriu matinio. Mačiau Sadolin firmos matinį laką pirkti. Gal kuri jį naudojat? Ar jis tikrai neblizga? Dar kažkokį purškiamą turiu, o ten net nerašo ar jis blizgus , ar ne. O aš jo dar net neišbandžiau blush2.gif
Atsakyti