man irgi kurį laiką nedrąsu buvo klauinėti, bet pasiryžau ir labai gražiai ir draugiškai buvo atsakyta į mano klausimėlius. Ačiū visoms
Šiandien Artmanijoj siūlė dekupažo klijų (mediumo). Sakė, kad klijuojant su lipalu po kiek laiko darbeliai pagelsta. O aš taip smagiai su skiestu lipalu klijuoju
Ar išsiversčiau su juo? Ką manot? Bet man svarbi ir darbelių kokybė, ilgalaikiškumas.
Beje,
Lachese, dėl mano spintos. Aš pati kažkaip abejoju dėl dekupažo ant jos , bet renovuot man ją kažkaip vis tiek teks. Taigi teks šveisti ir dažyti. Va tik neapsisprendžiu ar bandyti su pratrynimais dažyti, daryti kai kur suskilinėjimo , ar tiesiog viena spalva. Na dar turbūt reikia gerai pagalvoti. Dar galvoju, kad jei vis tiek atsiras interjere kokių padekupažintų akcentėlių, interjero detalių, tai gal tada ir spinta subtiliai pasendinta derėtų mano interjere. Gal pavyzdžiui ornamentą nuo sofos gobeleno pabandyti atkartoti, kokį trafaretą pasigaminti
juk nebūtinai klijuoti servietkas
Klijuočiau ant durelių gobeleną, bet netiks, nes jis toks kaip velvetinis panašiai. Gal nebent jei liktų nuo užuolaidų medžiagos ją paklijuoti. Jaučiu visgi teks man tą spintą fotkinti ir čia įkelti. Beje, Lachese, ką turėjai omeny, kad klijuoti su normaliais klijais? Kokius turi omeny? Lipalas tinka
?
Aš naudoju pusiau matinį laką kol kas, bet labai noriu matinio. Mačiau Sadolin firmos matinį laką pirkti. Gal kuri jį naudojat? Ar jis tikrai neblizga? Dar kažkokį purškiamą turiu, o ten net nerašo ar jis blizgus , ar ne. O aš jo dar net neišbandžiau