QUOTE(Kristinakristina @ 2008 04 07, 22:50)
Viena jau islindo tikiuosi pritapti o kai yra su kuom pasisneketi visom bendra tema, tai ir noras kazka daryti gal dazniau ateina...
Biškį ne į tema pavarysiu: kai skaitau tavo niką, tai vis norisi dainuoti kaip Povilaitis: Kristina Kristinaaaaa
QUOTE(justess22 @ 2008 04 07, 23:00)
o aš kažkaip pirmenybę matiniui teikiu - man tie blizgus tokie per daug spindintys Tai blizgus lakas kaip ir išimtis mano darbeliuose
Na jo, aš irgi paskutiniu metu blizgio praktiškai nenaudoju, bet... ant juodų fonų daug sluoksnių blizgaus - fantastika.....
QUOTE(Rhealife @ 2008 04 07, 23:23)
O jėi, pažiūrejau tavo puslapy kokių grožių, tai man po lapais slėptis. O ką reiškia tinginių Kurie retai ką padaro, ar kaip čia?
Nu ačiū
O tinginiais aš laikau tuos/tas, kurios tingi ne tik kas kelias temas perskaityti, bet net tame pačiame puslapyje nemato... Man ne rodiklis, kad "aš su mažu vaiku, neturiu laiko, padėkit man ant lėkštutės čia ir dabar" ir pan. Visos čia mes ne laiko karalienės. O tai kaip tada darbelius darys, jei net paskaityt laiko neturi? Neprikišu, bet kai aš susidomėjau dekupažu, tai gerą mėnesį vyko tokia intensyvi teorijos paieška (o tikrai nebuvo tiek daug informacijos kaip dabar ir taip gerai pateiktos), netingėjau ne tik lietuviškus forumus perknist, bet ir užsienietiškuose klaidžiojau, nors ne visas kalbas supratau, bet juk yra paveiksliukai, daug pamokėlių - tikrai galima išmokt, nors minimaliai.
Bet čia mano subjektyvi nuomonė.
QUOTE(Cactus_ @ 2008 04 08, 00:25)
labu dienu dar karteli!
bandau prisisaukti pagalbos, bet man ne kaip sekasi klausiau, kokia slifavimo masinele geriau naudoti baldu "nugenejimui"? ne jau taip niekas ir negali atsakyti
bandau prisisaukti pagalbos, bet man ne kaip sekasi klausiau, kokia slifavimo masinele geriau naudoti baldu "nugenejimui"? ne jau taip niekas ir negali atsakyti
Tai gal niekas nebandė, tai ir neatsako... gali šaukt užsišaukt... gal kokiose statybinėse temose paklaidžiok ar ką...
Pati šveičiau ne tokius didelius darbelius, bet viską rankom, o tokiam dideliam... nežinau, gal nuo mažesnio pradėk, pažiūrėk, kaip gausis, gal neverta vargo... Nors kaip žmonės sako: akys baisininkės, rankos darbininkės. Tai jei labai nori to stalo, tai kasdien po plotelį rankutėm rankutėm ir nušveisi