Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Daryk, i sveikata mirksiukas.gif Kiti pyksta, kai kas plagijuoja, o as kaip tik manau kad reik dziaugtis, jei kopijuoja, vadinas tikrai grazus darbas rolleyes.gif
Atsakyti
na reikes kai tik laiko turesiu ka sukurpti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karolyt* @ 2008 04 07, 19:22)
Sitie jusu grooziai uzgoze mano klausima  wub.gif  doh.gif .dar karta klausiu:
as dabar sugalvojau,kad man reiktu visgi pabandyti sendinimo efekta ir noriu is senasnaujas.lt nusipirkti sendinimo priemone.kokia pasiulytumete?kuri geriausia norint isgauti normalius suskilinejimus kurie graziai atrodytu ant dezuciu,vazonu ir t.t.mestelkite nuorodele jei nesunku.aciu. 

Universalių turbūt nėra, kad tiktų ir ant dėžučių, ir ant vazonų. Pati pagalvok, kaip sensta medis, kokie jo plyšinėjimai - tai visiškai ne tas pats, kaip atrodo pvz. suskilus lėkštė ar senas paveikslas. Taip ir mediumai kiekvienas duoda savo efektą, skirtingai skyla, skirtingai atrodo. Netingėk, pavartyk senas temas, atkreipk dėmesį, su kokiu laku merginos darė (jei apie tai rašė) - kas tau patiks, tą ir pirk. Nes žmonių gi ir skoniai skirtingi, kas gražu vienam, kitam nelabai...

QUOTE(Kristinakristina @ 2008 04 07, 21:14)
Rodausi savo vazoneli... nieko ypatinga, paprastutis, nespalvingas, bet butent tokio ir reikejo prie kambario interjero...  rolleyes.gif
Jusu teismui..

Labai skoningas ir jaukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2008 04 07, 12:48)
Ir aš savo paskutinę dėžutę parodysiu.

Dėžutė labai įdomi wub.gif Man labai patiko vien jau forma ir tas ornamentas tiek gyvumo priduoda thumbup.gif

QUOTE(Rhealife @ 2008 04 07, 16:47)
beje, pasiilgau Justesss, nes ji visad ir kritiką išsakyti mokėjo, ir pagirt ir paskatinti. nežinau, nenusimanau ant kiek ji profesionale, bet man jos darbai profesionalus ir labai skoningi atrodė  wub.gif

rolleyes.gif vat čia tai jau nustebau, kai šį postą perskaičiau blush2.gif Jau taip senai čia nebuvau pasirodžius ar pakomentavus, o dar yra, kas atsimena blush2.gif Asmeniškai man labai smagu wub.gif Tikrai nesu aš profesionalė, tiesiog darau tai, kas patinka mirksiukas.gif O dėl tų aistrų, kurios buvo įsiplieskusios, tai nieko ir neberašysiu...manau, kad buvo kažkas susikaupę dekupažo temelėje ir tokia diskusijų forma tas krūvis pradingo...ir gerai... o nepakomentuoju ne todėl, kad man nepatinka darbeliai, o todėl, kad laiko mažai turiu...tai tik užlekiu, pasidomiu, kas ką veikiat ir vėl į darbus kimbu wink.gif Pasistengsiu dažniau savo nuomonę išsakyti...bet ne per dažnai ax.gif

QUOTE(Kristinakristina @ 2008 04 07, 20:14)
Rodausi savo vazoneli... nieko ypatinga, paprastutis, nespalvingas, bet butent tokio ir reikejo prie kambario interjero...  rolleyes.gif

O šis vazoniukas man labai labai patiko wub.gif Ir labai patiko, kad jis nufotografuotas interjere...kartais daikto grožis atsiskleidžia būtent visumoje su aplinka, kuriai jis skirtas... tai man atrodo, jog čia būtent tas atvejis thumbup.gif Bet man labiau patinka daiktai, lakuoti matiniu laku. Aišku, čia skonio dalykas - jei tinka blizgus daiktas interjere, tai tuomet šis vazonas labai sėkmingas kūrinėlis 4u.gif

Tai turiu klausimėlį šiaip dėl įdomumo: kokį laką dažniausiai naudojat galutiniam lakavimui - matinį ar blizgų? smile.gif
Atsakyti
Puikus vazonas user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 07 balandžio 2008 - 21:22
Is taves Justess labai malonu tai isgirsti rolleyes.gif Ir dar karta aciu visoms, kurioms patiko mano vazonelis bigsmile.gif tikrai labai malonu cool.gif Skraidau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2008 04 07, 19:14)
Jusu teismui..

jei naujoku nuomone idomi lotuliukas.gif tai man labai patiko vazonelis. Puikiai priderintas, ir motyvas toks neissaukiantis, svelnus. laaaaaaaabai patiko. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 04 07, 22:15)
...
Tai turiu klausimėlį šiaip dėl įdomumo: kokį laką dažniausiai naudojat galutiniam lakavimui - matinį ar blizgų? smile.gif

Visokiu, pagal daiktą - a la seni - geriau matiniai, modernas - blizgūs. O tu?

QUOTE(Rhealife @ 2008 04 07, 22:27)
jei naujoku nuomone idomi  lotuliukas.gif

Nugi nugi, nevarykim ant naujokų ax.gif mylim mes tuos naujokus, tik išlįskit iš kampų ir drąsiau rodykitės 4u.gif bet tinginių nemylim
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 04 07, 22:45)
mylim mes tuos naujokus, tik išlįskit iš kampų ir drąsiau rodykitės  4u.gif

Viena jau islindo mirksiukas.gif tikiuosi pritapti biggrin.gif o kai yra su kuom pasisneketi visom bendra tema, tai ir noras kazka daryti gal dazniau ateina... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 04 07, 21:45)
Visokiu, pagal daiktą - a la seni - geriau matiniai, modernas - blizgūs. O tu?

o aš kažkaip pirmenybę matiniui teikiu - man tie blizgus tokie per daug spindintys rolleyes.gif Tai blizgus lakas kaip ir išimtis mano darbeliuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 04 07, 20:45)
Nugi nugi, nevarykim ant naujokų  ax.gif mylim mes tuos naujokus, tik išlįskit iš kampų ir drąsiau rodykitės  4u.gif  bet tinginių nemylim

O jėi, pažiūrejau tavo puslapy kokių grožių, tai man po lapais slėptis. O ką reiškia tinginių g.gif Kurie retai ką padaro, ar kaip čia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rhealife: 07 balandžio 2008 - 22:25
labu dienu dar karteli!
bandau prisisaukti pagalbos, bet man ne kaip sekasi unsure.gif klausiau, kokia slifavimo masinele geriau naudoti baldu "nugenejimui"? ne jau taip niekas ir negali atsakyti blink.gif siandien parsitempiau stala, kuri noreciau "apdirbineti", bet nezinau tiksliai nuo ko pradeti...kokia ta slifavimo masinele turi buti geriausiai? kiek kalbejau su viena mergaite, tai sake, kad ta "bugnine", kur dedasi apvalus svitrinis, nera gerai, nes nelygiai nusvitinsiu. tai kuris geriausiai ir koki naudojat jus? book.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cactus_: 07 balandžio 2008 - 23:28