Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

tai vėl apie kritiką laugh.gif
aš tai Lachesę senai perkandau irnesakyk.gif jokio nedraugiškumo joje nėra schmoll.gif tiesiog,, ji taip rašo- be šypsenėlių ir mintys liejasi greitai, gal todėl ir atrodo griežtai biggrin.gif man viskas ok, patinka komentarai ir aiškiai išdėstytos mintys kas kur ne taip ir ką padaryt, kad būtų geriau thumbup.gif:

aš nekritikuoju, nes dažniausiai neturiu ką kritikuot hihihi.gif įdomiau būna sužinot kas kaip daryta, kuo sendinta biggrin.gif

rhealife dėžutė man patiko wub.gif ypač kaip vienas pirmųjų darbų thumbup.gif:

Marzde, be reikalo nesirodai wub.gif lėkštutė thumbup.gif: kuo sendinta ? ax.gif
Atsakyti
oho koks cia gyvenimas verda smile.gif blink.gif
na jap ,taip ir buna, kur grozis ten ir aistros lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mardze super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lekste - tai be zodziu thumbup.gif thumbup.gif atrodo lyg metaline (o gal ir yra)
Laistytuviukas irgi simpatiskas wub.gif

P.S. Del kritikos - viskas gerai, as uz. Tik manau, kad visas cia kiles nepasitenkinimas atsirado del be saiko brukamos reklamos ( tiek senas naujas, tiek organizuojamu kursu).
Atsakyti
Marzde lėkštė super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai, labai geras darbas. Papasakok liaudžiai kaip darei, bus visom ir naudinga ir įdomu. Dar kartą pasikartosiu ax.gif ax.gif lėkštė puiki.

O čia matau vėl pasibadymai doh.gif šitam forume tikrai baisu ką nors ir sakyti blush2.gif , nekritikuoju viešai nes gali nesuprasti, įsižeisti. Pilnai suprantu Lachesę ji tikrai iš geriausių paskatų patarti norėjo, o išeina viskas kitaip doh.gif Ką darysi internetinė erdvė turi savo pliusus ir minusus, kažkaip sunku bedrauti konstruktyviai doh.gif emocijos valdo. Apie save pasakysiu, jei darbo nepaminiu vadinasi neužkliuvo, nepatiko arba dar per silpnas, neturiu ką pasakyti. Dažnai visai pradinuką ir kritikuoti nėra kaip vis gi pradžia taip galima ir norą dirbti atmušti savo kritika.
Mėlyna paukšte visai neblogas darbelis iš dekupažo kursų tik aš dar drąsiai daugiau pašėšeliuočiau, kad mažiau liktų balto ploto. thumbup.gif ir svarbu kad patiko, gal daugiau entuziazmo atsiras, kartais tu save be reikalo nuvertini blush2.gif

Lachese puikūs mokinių darbai......gerą mokytoją jie turėjo thumbup.gif thumbup.gif

Ir aš savo paskutinę dėžutę parodysiu. Retokai ką bepadarau, taip laiko trūksta. Dekupažas tik ant viršutinio dangtelio. Naudojau atspausdintą paveisliuką su fėjomis. Nuotraukos ne super, labai blizga o tai iškraipo ir vaizdą ir spalvą. Na bet rodau kaip yra.
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2008 04 06, 20:59)
Sveikutes!
Lachese, jusu darbeliai super! Kaip gaila kad negaliu kursuose dalyvauti  verysad.gif
Dar norejau paklausti del to gruntavimo. Tai cia kaip su dazais kokiais reikia nudazyti, ar kas ten per stebuklas yra?

Na ir rodausi savo arbatos dezute, kauriai vidu pati issipjausciau, nes buvo be skyrelu. Gavosi labai banguotai, nes nagai tiek nieztejo, kad nesulaukaiu kada MB padarys, todel teko biski ir vidu banguotai crazy padaryti  blush2.gif Kadangi dar jauciuos per daug zalia cracui, tai sendinima tik su spalvom bandziau isgauti...Tai va - mano trecias darbelis.
Ka manot?

"Citrinu popiete"
user posted image

Ohoho kiek sis darbelis uzvire diskusiju ir aistru. biggrin.gif
Na man tai ir isore ir vidus derinasi, ant isores yra citrinu medis, tai dezutes viduje lyg butu to medzio motyvas, citrina. Citrina kiek ryskesne uz virsuje esanti piesineli, bet tai tikrai nieko tokio. O fonas, tai per mano kompa tai tikrai ne raudonas, o rausvas, net nznau kaip ta spalva pavadinti, bet spalva panasi i dezutes tik sodresne. Labai gerai, kad Lachese issako savo nuomone, bat as ne visuomet su ja sutinku. Kiekvienam atrodo savaip. O kadangi ne visos mes profesionales, tai ir darbeliai daznai net idomesni ir netiketi.
Papildyta:
QUOTE(Marzde @ 2008 04 07, 11:28)
Taip, rodaus labai labai retai, todėl ir nekomentuoju kitų darbų. Taisaus ir įdedu kelis darbus  smile.gif  fotografuota ant greičio, todėl neieškojau tinkamo apšvietimo, atsispindi blicas.
user posted imageuser posted image
user posted image

Man patinka, o laistytuvelis thumbup.gif taip ir norisi greiciau sodinti gelytes, kad butu ka laistyti. 4u.gif O lekste, tokia antikvarine, motyvas idomus, intriguojantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimikas: 07 balandžio 2008 - 13:03
laimikas, mes cituojame be nuotrauku (kadangi esi naujokas matyt to dar nezinai smile.gif ) Tiesiog atsakant reikia istrinti nuorodas i nuotraukas ir tiek
Atsakyti
blush2.gif Zinau kaip istrinti, tik nznojau, kad pas jus be nuotrauku. doh.gif
O siaip tai as jums visoms baltai pavydziu, kiek darbeliu prikuriate. O as priemoniu prisipirkusi, o laiko nerandu, o ir ikvepimas buvo visai dinges. Bet prisiziurejus tiek grozybiu pamazu vel grizta. thumbup.gif
Atsakyti
mardze...tikrai papasakok darbo procesa..labai jau grazi lekste... wub.gif o cikcak dezutes, man jos labai panasios...bet labai labai grazios... biggrin.gif gal isduosi kur tokias dezutes perki???? g.gif 4u.gif
Atsakyti
velnias, per ta nuotrauku citavima praziurejau cikcak dezele rolleyes.gif
cikcak, labai idomi dezele, ypatingai graziai suderinta virsaus ornamentai su paveksleliais. Tikrai neeiline dezele wub.gif
Atsakyti
Ačiū merginos dar kart už komentarus, kritiką ir pagyrimus 4u.gif Tačiau šiek tiek susidarė toks įspūdis, kad čia pasirodyti gali tik profesionales, nes jei naujokas, tai "aš nekritikuoju, nes nėr ka pasakyti", "vis tiek išmoks" ir pan. O jei pakritikavo, tai be pagyrimo, be paskatinimo. Nekalbu apie savo darbą, bet apskritai..
Ir aš nepiktai, jeigu ką, tiesiog toks įspūdis. Ir, nepaisant to, bandysiu po kiek laiko vėl ką nors parodyti lotuliukas.gif nes keletas pagyrimų, vis tiek skatina darbuotis blush2.gif 4u.gif

beje, pasiilgau Justesss, nes ji visad ir kritiką išsakyti mokėjo, ir pagirt ir paskatinti. nežinau, nenusimanau ant kiek ji profesionale, bet man jos darbai profesionalus ir labai skoningi atrodė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2008 04 07, 10:28)
fotografuota ant greičio, todėl neieškojau tinkamo apšvietimo, atsispindi blicas.

thumbup.gif , lekste turbut daryta permatoma, pirma tepant krakliu, o paskui dazus?
o kodel be blico nefotkini, juk galima fotike pasirinkti apsvietimo lygi ir be blico visai graziai gaunasi

As tai vengiu kritikuoti cia, nes nezinai koks zmogaus jautrumas kritikai- dar ir apsiverkti kita gali blush2.gif
Atsakyti
Labai graziu ir netradiciniu darbeliu cia siandien uzderejo bigsmile.gif 4u.gif super lekste thumbup.gif o dezute wub.gif

Pritariu tai nuomonei kad gal daug yra merginu kurios skaito sita skyreli, gal daro darbelius, bet bijo rodytis...nes cia ivertinami tik profesionaliu groziai...
Atsakyti