tai vėl apie kritiką
aš tai Lachesę senai perkandau jokio nedraugiškumo joje nėra tiesiog,, ji taip rašo- be šypsenėlių ir mintys liejasi greitai, gal todėl ir atrodo griežtai man viskas ok, patinka komentarai ir aiškiai išdėstytos mintys kas kur ne taip ir ką padaryt, kad būtų geriau :
aš nekritikuoju, nes dažniausiai neturiu ką kritikuot įdomiau būna sužinot kas kaip daryta, kuo sendinta
rhealife dėžutė man patiko ypač kaip vienas pirmųjų darbų :
Marzde, be reikalo nesirodai lėkštutė : kuo sendinta ?
oho koks cia gyvenimas verda
na jap ,taip ir buna, kur grozis ten ir aistros
na jap ,taip ir buna, kur grozis ten ir aistros
Mardze super lekste - tai be zodziu atrodo lyg metaline (o gal ir yra)
Laistytuviukas irgi simpatiskas
P.S. Del kritikos - viskas gerai, as uz. Tik manau, kad visas cia kiles nepasitenkinimas atsirado del be saiko brukamos reklamos ( tiek senas naujas, tiek organizuojamu kursu).
Laistytuviukas irgi simpatiskas
P.S. Del kritikos - viskas gerai, as uz. Tik manau, kad visas cia kiles nepasitenkinimas atsirado del be saiko brukamos reklamos ( tiek senas naujas, tiek organizuojamu kursu).
Marzde lėkštė super tikrai, labai geras darbas. Papasakok liaudžiai kaip darei, bus visom ir naudinga ir įdomu. Dar kartą pasikartosiu lėkštė puiki.
O čia matau vėl pasibadymai šitam forume tikrai baisu ką nors ir sakyti , nekritikuoju viešai nes gali nesuprasti, įsižeisti. Pilnai suprantu Lachesę ji tikrai iš geriausių paskatų patarti norėjo, o išeina viskas kitaip Ką darysi internetinė erdvė turi savo pliusus ir minusus, kažkaip sunku bedrauti konstruktyviai emocijos valdo. Apie save pasakysiu, jei darbo nepaminiu vadinasi neužkliuvo, nepatiko arba dar per silpnas, neturiu ką pasakyti. Dažnai visai pradinuką ir kritikuoti nėra kaip vis gi pradžia taip galima ir norą dirbti atmušti savo kritika.
Mėlyna paukšte visai neblogas darbelis iš dekupažo kursų tik aš dar drąsiai daugiau pašėšeliuočiau, kad mažiau liktų balto ploto. ir svarbu kad patiko, gal daugiau entuziazmo atsiras, kartais tu save be reikalo nuvertini
Lachese puikūs mokinių darbai......gerą mokytoją jie turėjo
Ir aš savo paskutinę dėžutę parodysiu. Retokai ką bepadarau, taip laiko trūksta. Dekupažas tik ant viršutinio dangtelio. Naudojau atspausdintą paveisliuką su fėjomis. Nuotraukos ne super, labai blizga o tai iškraipo ir vaizdą ir spalvą. Na bet rodau kaip yra.
O čia matau vėl pasibadymai šitam forume tikrai baisu ką nors ir sakyti , nekritikuoju viešai nes gali nesuprasti, įsižeisti. Pilnai suprantu Lachesę ji tikrai iš geriausių paskatų patarti norėjo, o išeina viskas kitaip Ką darysi internetinė erdvė turi savo pliusus ir minusus, kažkaip sunku bedrauti konstruktyviai emocijos valdo. Apie save pasakysiu, jei darbo nepaminiu vadinasi neužkliuvo, nepatiko arba dar per silpnas, neturiu ką pasakyti. Dažnai visai pradinuką ir kritikuoti nėra kaip vis gi pradžia taip galima ir norą dirbti atmušti savo kritika.
Mėlyna paukšte visai neblogas darbelis iš dekupažo kursų tik aš dar drąsiai daugiau pašėšeliuočiau, kad mažiau liktų balto ploto. ir svarbu kad patiko, gal daugiau entuziazmo atsiras, kartais tu save be reikalo nuvertini
Lachese puikūs mokinių darbai......gerą mokytoją jie turėjo
Ir aš savo paskutinę dėžutę parodysiu. Retokai ką bepadarau, taip laiko trūksta. Dekupažas tik ant viršutinio dangtelio. Naudojau atspausdintą paveisliuką su fėjomis. Nuotraukos ne super, labai blizga o tai iškraipo ir vaizdą ir spalvą. Na bet rodau kaip yra.
QUOTE(Rhealife @ 2008 04 06, 20:59)
Sveikutes!
Lachese, jusu darbeliai super! Kaip gaila kad negaliu kursuose dalyvauti
Dar norejau paklausti del to gruntavimo. Tai cia kaip su dazais kokiais reikia nudazyti, ar kas ten per stebuklas yra?
Na ir rodausi savo arbatos dezute, kauriai vidu pati issipjausciau, nes buvo be skyrelu. Gavosi labai banguotai, nes nagai tiek nieztejo, kad nesulaukaiu kada MB padarys, todel teko biski ir vidu banguotai crazy padaryti Kadangi dar jauciuos per daug zalia cracui, tai sendinima tik su spalvom bandziau isgauti...Tai va - mano trecias darbelis.
Ka manot?
"Citrinu popiete"
Lachese, jusu darbeliai super! Kaip gaila kad negaliu kursuose dalyvauti
Dar norejau paklausti del to gruntavimo. Tai cia kaip su dazais kokiais reikia nudazyti, ar kas ten per stebuklas yra?
Na ir rodausi savo arbatos dezute, kauriai vidu pati issipjausciau, nes buvo be skyrelu. Gavosi labai banguotai, nes nagai tiek nieztejo, kad nesulaukaiu kada MB padarys, todel teko biski ir vidu banguotai crazy padaryti Kadangi dar jauciuos per daug zalia cracui, tai sendinima tik su spalvom bandziau isgauti...Tai va - mano trecias darbelis.
Ka manot?
"Citrinu popiete"
Ohoho kiek sis darbelis uzvire diskusiju ir aistru.
Na man tai ir isore ir vidus derinasi, ant isores yra citrinu medis, tai dezutes viduje lyg butu to medzio motyvas, citrina. Citrina kiek ryskesne uz virsuje esanti piesineli, bet tai tikrai nieko tokio. O fonas, tai per mano kompa tai tikrai ne raudonas, o rausvas, net nznau kaip ta spalva pavadinti, bet spalva panasi i dezutes tik sodresne. Labai gerai, kad Lachese issako savo nuomone, bat as ne visuomet su ja sutinku. Kiekvienam atrodo savaip. O kadangi ne visos mes profesionales, tai ir darbeliai daznai net idomesni ir netiketi.
Papildyta:
QUOTE(Marzde @ 2008 04 07, 11:28)
Taip, rodaus labai labai retai, todėl ir nekomentuoju kitų darbų. Taisaus ir įdedu kelis darbus fotografuota ant greičio, todėl neieškojau tinkamo apšvietimo, atsispindi blicas.
Man patinka, o laistytuvelis taip ir norisi greiciau sodinti gelytes, kad butu ka laistyti. O lekste, tokia antikvarine, motyvas idomus, intriguojantis.
laimikas, mes cituojame be nuotrauku (kadangi esi naujokas matyt to dar nezinai ) Tiesiog atsakant reikia istrinti nuorodas i nuotraukas ir tiek
Zinau kaip istrinti, tik nznojau, kad pas jus be nuotrauku.
O siaip tai as jums visoms baltai pavydziu, kiek darbeliu prikuriate. O as priemoniu prisipirkusi, o laiko nerandu, o ir ikvepimas buvo visai dinges. Bet prisiziurejus tiek grozybiu pamazu vel grizta.
O siaip tai as jums visoms baltai pavydziu, kiek darbeliu prikuriate. O as priemoniu prisipirkusi, o laiko nerandu, o ir ikvepimas buvo visai dinges. Bet prisiziurejus tiek grozybiu pamazu vel grizta.
mardze...tikrai papasakok darbo procesa..labai jau grazi lekste... o cikcak dezutes, man jos labai panasios...bet labai labai grazios... gal isduosi kur tokias dezutes perki????
velnias, per ta nuotrauku citavima praziurejau cikcak dezele
cikcak, labai idomi dezele, ypatingai graziai suderinta virsaus ornamentai su paveksleliais. Tikrai neeiline dezele
cikcak, labai idomi dezele, ypatingai graziai suderinta virsaus ornamentai su paveksleliais. Tikrai neeiline dezele
Ačiū merginos dar kart už komentarus, kritiką ir pagyrimus Tačiau šiek tiek susidarė toks įspūdis, kad čia pasirodyti gali tik profesionales, nes jei naujokas, tai "aš nekritikuoju, nes nėr ka pasakyti", "vis tiek išmoks" ir pan. O jei pakritikavo, tai be pagyrimo, be paskatinimo. Nekalbu apie savo darbą, bet apskritai..
Ir aš nepiktai, jeigu ką, tiesiog toks įspūdis. Ir, nepaisant to, bandysiu po kiek laiko vėl ką nors parodyti nes keletas pagyrimų, vis tiek skatina darbuotis
beje, pasiilgau Justesss, nes ji visad ir kritiką išsakyti mokėjo, ir pagirt ir paskatinti. nežinau, nenusimanau ant kiek ji profesionale, bet man jos darbai profesionalus ir labai skoningi atrodė
Ir aš nepiktai, jeigu ką, tiesiog toks įspūdis. Ir, nepaisant to, bandysiu po kiek laiko vėl ką nors parodyti nes keletas pagyrimų, vis tiek skatina darbuotis
beje, pasiilgau Justesss, nes ji visad ir kritiką išsakyti mokėjo, ir pagirt ir paskatinti. nežinau, nenusimanau ant kiek ji profesionale, bet man jos darbai profesionalus ir labai skoningi atrodė
QUOTE(Marzde @ 2008 04 07, 10:28)
fotografuota ant greičio, todėl neieškojau tinkamo apšvietimo, atsispindi blicas.
, lekste turbut daryta permatoma, pirma tepant krakliu, o paskui dazus?
o kodel be blico nefotkini, juk galima fotike pasirinkti apsvietimo lygi ir be blico visai graziai gaunasi
As tai vengiu kritikuoti cia, nes nezinai koks zmogaus jautrumas kritikai- dar ir apsiverkti kita gali
Labai graziu ir netradiciniu darbeliu cia siandien uzderejo super lekste o dezute
Pritariu tai nuomonei kad gal daug yra merginu kurios skaito sita skyreli, gal daro darbelius, bet bijo rodytis...nes cia ivertinami tik profesionaliu groziai...
Pritariu tai nuomonei kad gal daug yra merginu kurios skaito sita skyreli, gal daro darbelius, bet bijo rodytis...nes cia ivertinami tik profesionaliu groziai...