Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Vilniuje

QUOTE(piene_66 @ 2008 04 28, 13:55)
As  jau 3 metai lankausi gydomosios kosmetologojos centre pas kosmetologe Grazina. Uz kitas darbuotojas rankos nukirst neduociau, bet manoji man labai patinka, ji dirba su Gatino ir Neoglis kosmetika, pas ja galima isigyt ir siu firmu produktu (ka as ir darau). Man patinka, kad ji neburia smegenu kaip kitos: ateina spuoguota mergiote (jau ne visai mergiote) ir aiskina, kad per pora menesiu as tave sutvarkysiu doh.gif man Grazina tiesiai sviesiai pasake, kad cia ne odos problema ir kad ji negali sutvrkyt, gali tik apgydyt ir padaryt, kad bent jau randu neatsirastu. Taip ir vaikstau pas ja, vidines problemos neatrandu, bet apleist odos ir nenoriu. Beje, pas ja siaip norinciu laaabai daug, nes kainos nera aukstos, 60LT uz valyma (valymas, kauke, elektra, azotas).

Skubu pataisyti - dabar jau 80Lt (nuolatiniam klientam - 70Lt) cool.gif
Atsakyti
Esu isbandziusi ne viena kosmetologe Vilniuje, taip pat ir su supermama.lt rekomendacijomis. Nutariau parasyti apie kosmetologe kur vakar lankiausi, gal kuri ras kazka sau tinkamo. Mano oda labai uzsikimsusi, t.y. nerealiai daug inkstiru, per tiek metu jau zinau, kad padeda tik spaudymas rankomis, nes kiti budai neveiksmingi. Tai vat lankiausi Ocean of Beauty salone Seskineje pas kosmetologe Margarita. Panele labai jauna, bet darbu likau patenkinta, tikrai stengesi isvalyti kiekviena odos lopineli, nepalikti nei vieno inkstiriuko thumbup.gif Raudoni po spaudymo nueme darydama veido masaza kuris truko gal 20minuciu, pries visa procedura atliko nugaros masaza, kad atpalaiduot pries visa skausma, o kai uzdejo raminancia ir poras sutraukiancia kauke tai padare dar ir abieju ranku masaza wub.gif Nerekomenduociau sios proceduros moterims su jautria oda, kadangi daro pakankamai siurkstu pilinga, bet mano oda stora ir dar linkusi riebaluotis, tai jai nekliuvo, speju jautresne oda tikrai susierzintu. Tai vat tokie mano ispudziai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedreja @ 2008 06 18, 12:19)
Esu isbandziusi ne viena kosmetologe Vilniuje, taip pat ir su supermama.lt rekomendacijomis. Nutariau parasyti apie kosmetologe kur vakar lankiausi, gal kuri ras kazka sau tinkamo. Mano oda labai uzsikimsusi, t.y. nerealiai daug inkstiru, per tiek metu jau zinau, kad padeda tik spaudymas rankomis, nes kiti budai neveiksmingi. Tai vat lankiausi Ocean of Beauty salone Seskineje pas kosmetologe Margarita. Panele labai jauna, bet darbu likau patenkinta, tikrai stengesi isvalyti kiekviena odos lopineli, nepalikti nei vieno inkstiriuko  thumbup.gif Raudoni po spaudymo nueme darydama veido masaza kuris truko gal 20minuciu, pries visa procedura atliko nugaros masaza, kad atpalaiduot pries visa skausma, o kai uzdejo raminancia ir poras sutraukiancia kauke tai padare dar ir abieju ranku masaza  wub.gif Nerekomenduociau sios proceduros moterims su jautria oda, kadangi daro pakankamai siurkstu pilinga, bet mano oda stora ir dar linkusi riebaluotis, tai jai nekliuvo, speju jautresne oda tikrai susierzintu. Tai vat tokie mano ispudziai. 4u.gif

Atsiliepimai labai sudomino, nes mano oda tokiu paciu problemu turi bigsmile.gif
Butu smagu suzinoti kainas ir kaip priemimas pas sia kosmetologe, ar labai ilgos eiles pas ja? Jei ka, rasykite i AZ 4u.gif
Atsakyti
O aš esu superpatenkinta savo kosmetologe Diana iš Sothys centro Pylimo g.
Turiu "paauglišką" odą, nors jau nebe -niolika. Iki tol esu išmėginusi galybę kosmetologių paslaugų, ir ne vien Vilniuje, tačiau šiai kol kas niekas nesugebėjo prilygti. Pas ją dariausi veido valymus, įvairiausias kaukes ir valymą rūgštimi (kuriuo likau ypač patenkinta - dingo visi rausvi randukai, kurie lieka po spuogelių nugijimo). Kosmetologė labai maloni ir švelniai dirba. Net po pačių baisiausių spuogų valymo būdavo galima gatvėje pasirodyti smile.gif
Dabar oda nebesiriebaluoja, tapo matinė, tačiau drėgmės irgi netrūksta, spuogeliai išnyko. Naudoju ir kelias priemones iš Sothys serijos, esu ypač patenkinta absorbuojančia kauke. Kas labai patiko, tai kad kosmetologė pati nebruka savo kremuku, valikliu, prausiklių ir t.t. Rekomendavo, kas tiktų iš jų serijos, bet sako, neskubek, pažiūrėk, kaip po procedūrų oda jausis, o kai pabaigsi savo turimas priemones, gali nusipirkti mūsiškių. Jei nori, duoda visų priemonių mėginėlių, ir neskūpai visai smile.gif
Ir aplinka tokia maloni, labai skoningai ir prabangiai įrengta, groja rami muzikytė. Labai sterilu, vienkartinės paklodės, užklotai, pats valymas daromas su vienkartinėmis pirštinėmis, "maske", dezinfekuojama.
Tiesa, procedūros kiek brangesnės, už veido valymą su kaukėm ir dar kokiu serumu sumoku po 100-150 Lt, bet tikrai nesigailiu išleistų pinigų.
Žodžiu, negaliu pasakyti nei vieno neigiamo žodžio.
Atsakyti
pati geriausia kosmetologe Natalija Plotnikova is Milavidos salono.
Apie ja radau www.beauty-time.lt Apsilankiau ir patikejau kad zmones turi energija kuria perduoda kitiems. Ji turi kazkokia energija nuo kurios man labai gerai "viduje", be to jau po pirmos veido drekinimo proceduros veido oda atrode svytinti. Labai viskas patiko.
Atsakyti
gal zinote ka nors apie grozio ir sveikatos klinika Zveryne? uzsirasiau antradieniui pagal rekomendacijas, bet ne nezinau kokios ten kainos, paslaugu kokybe ... bijau,kad paskui neissimokesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2008 06 27, 21:22)
gal zinote ka nors apie grozio ir sveikatos klinika Zveryne? uzsirasiau antradieniui pagal rekomendacijas, bet ne nezinau kokios ten kainos, paslaugu kokybe ... bijau,kad paskui neissimokesiu  lotuliukas.gif

Jeigu kalbi apie Žverino natūralios medicinos centra, tai žinau.
Buvau ten, labai patiko aptarnavimas ir gydimas. Tikrai verta apsilankyti.
Atsakyti
QUOTE(Giedreja @ 2008 06 18, 12:19)
Esu isbandziusi ne viena kosmetologe Vilniuje, taip pat ir su supermama.lt rekomendacijomis. Nutariau parasyti apie kosmetologe kur vakar lankiausi, gal kuri ras kazka sau tinkamo. Mano oda labai uzsikimsusi, t.y. nerealiai daug inkstiru, per tiek metu jau zinau, kad padeda tik spaudymas rankomis, nes kiti budai neveiksmingi. Tai vat lankiausi Ocean of Beauty salone Seskineje pas kosmetologe Margarita. Panele labai jauna, bet darbu likau patenkinta, tikrai stengesi isvalyti kiekviena odos lopineli, nepalikti nei vieno inkstiriuko  thumbup.gif Raudoni po spaudymo nueme darydama veido masaza kuris truko gal 20minuciu, pries visa procedura atliko nugaros masaza, kad atpalaiduot pries visa skausma, o kai uzdejo raminancia ir poras sutraukiancia kauke tai padare dar ir abieju ranku masaza  wub.gif Nerekomenduociau sios proceduros moterims su jautria oda, kadangi daro pakankamai siurkstu pilinga, bet mano oda stora ir dar linkusi riebaluotis, tai jai nekliuvo, speju jautresne oda tikrai susierzintu. Tai vat tokie mano ispudziai. 4u.gif

ir kiek kainavo visa tai?
Nugaros mazaso galima atsisakyti? lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Mano kosmetologe man lb padejo! Buvau nepatenkinta as savo veido oda... o pasirode kad reikia tesiog tinkama kosmetika parinkti ir viskas bus super! thumbup.gif
Atsakyti
man geriausia kosmetologe yra Viktorija is Kosmedijos: ko negalejo pagydyti ir sutvarkyti kiti gydytojai, kosmetologai, ji padare, ir is tikruju didelis aciuks.gif jai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamor: 30 birželio 2008 - 07:33
Lankausi salone J'adore Karoliniskese, pas Vale, man ji super! Tik va siandien paskambinus isgirdau vyriska balsa... Nesmagu kazkaip vyrui pasakoti kokias proceduras nori darytis... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2008 07 01, 16:20)
Lankausi salone J'adore Karoliniskese, pas Vale, man ji super! Tik va siandien paskambinus isgirdau vyriska balsa... Nesmagu kazkaip vyrui pasakoti kokias proceduras nori darytis... sad.gif

Ai dirba ten toks kirpejas,bet jam gali pasakot lotuliukas.gif
Kaip kirpejas jis man atrodo nelabai patikimas nes kas 5min sneka mobiliu.

Bet as ten tik manikiuro pora kart buvau,neteko naudotis kirpeju paslaugom.
Atsakyti