Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Vilniuje

QUOTE(babause @ 2011 01 24, 10:15)
AHa as irgi atejau, o ji man pradejo visokius masazus, kruva kaukiu daryt. Jau galvojau neisimokesiu. o ten tos kaukes keliu firmu yra, tai galvojau tikrai saves neskriaus ir su kokia brangiausia padarys. Nuejau prie kasos bijodama, kad ismus nemenka saskaita, o ji man padare uz 100lt valyma plius du kremukus uz 100lt pardave. Ir iskart paaiskino, kad dare man su viena pigesniu kosmetiku, nes tipo ta labai gera, o brangesniu kaukiu kokybes ir kainos santykis neadekvatus. Likau labai patenkinta ir iskarto uzsirasiau kitam kartui biggrin.gif

Man tas pats buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš gal šiek tiek ne į temą, bet nepykit, labai nopriu sužinoti tokį reikalą su gerais grožio salonais.

Nors ir likau labai patenkinta kosmtelogės darbu Visunitoj, bet administratorė ten visiškas blogis. Išmuša man ten sąskaitą virš dviejų šimtų litų ir pamačiau, kad ten su Omni id kortele yra nuolaida. Išsitraukiau aš tą kortelę, o administratorė mane nužvelgė kaip kokią vargetą, tipo, kad nuolaidų kortelę pateikiau. Tai man įdomu pasidarė: ar šiais laikais ne lygis nuolaidą gaut? Ar kaip čia yra? g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite pasakyti kaip susisiekti su kosmetologe Lajha?
Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2011 01 24, 23:28)
Man patinka Živilė iš Visunitos. Lankausi ne pirmi metai. Su medicininiu išsilavinimu, visada pataria, ko reiktų veidui, nelupa pinigų iš kliento. Duoda naudingų patarimų, be galo švelni ir profesionali. Ne karto po veido valymo neišėjau su sudirginta oda, teko ir mikrodermabraziją daryt, kitas procedūras. Esu labai ja patenkinta.

sudominot bigsmile.gif aš kažkaip labiausiai pasitikiu kosmetologėmis su med. išsilavinimu. dabar vis bandau patekt pas vieną rekomenduotą Iloną, bet nesėkmingai doh.gif tai aš ateinu, o ji pasirodo pamiršo, kad užrašymą turi ir neatėjo, kitą kartą skambinau, tai ragelį numetė, neatsiliepė ir neperskambino unsure.gif taip ir nenueinu. gal pabandyti pas Živilę? g.gif kur čia tas salonas? pačiame viešbutyje?
Atsakyti
QUOTE(babause @ 2011 02 03, 19:51)
Aš gal šiek tiek ne į temą, bet nepykit, labai nopriu sužinoti tokį reikalą su gerais grožio salonais.

Nors ir likau labai patenkinta kosmtelogės darbu Visunitoj, bet administratorė ten visiškas blogis. Išmuša man ten sąskaitą virš dviejų šimtų litų ir pamačiau, kad ten su Omni id kortele yra nuolaida. Išsitraukiau aš tą kortelę, o administratorė mane nužvelgė kaip kokią vargetą, tipo, kad nuolaidų kortelę pateikiau. Tai man įdomu pasidarė: ar šiais laikais ne lygis nuolaidą gaut? Ar kaip čia yra? g.gif

Jau tas apatarnaujantis personalas biggrin.gif gal per vėlai pateikėt kortelę, kai jau buvo paskaičiavusi ir dėl to nepatenkinta buvo. Bet pritaikė nuolaidą tikiuosi?
Atsakyti
QUOTE(babause @ 2011 02 03, 18:51)

Cia greiciausia nuzvelge del to, kad po cekio ismusimo ja istraukete ax.gif Nes gal pries musant ceki reikia pateikti nuolaidu kortele, juk, kaip po to isminusuos is to cekio, kasoje, tai jau tokia suma imusta, tai ir stalciuje tiek pinigu turetu buti ideta..
Papildyta:
QUOTE(Lolli @ 2011 02 03, 18:51)
Sveikos, gal galite pasakyti kaip susisiekti su kosmetologe Lajha?
Buciau labai dekinga  4u.gif

Nezinau, kur ji pradingusi, bet as su ja net kaip su kolege negaliu susisiekti. Gal isvaziavusi kazkur?? Nes nei telefonu, nei skaipu neatsisaukia. Belieka tiketis, kad kaip dingo, taip ir atsiras. Beja, paslaugose yra jos tema, tai ten visi kontaktai yra.
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2011 02 03, 21:50)
Jau tas apatarnaujantis personalas  biggrin.gif gal per vėlai pateikėt kortelę, kai jau buvo paskaičiavusi ir dėl to nepatenkinta buvo. Bet pritaikė nuolaidą tikiuosi?

tai, kad laiku pateikiau, nebuvo ji dar cekio ismususi rolleyes.gif SIaip tokia arogantiska fyfute pasirode, kuri nekencia savo darbo, bet del pinigu vis tiek dirba. O kosmetologes tai nerealios visunitoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iden @ 2011 02 02, 22:26)
sveikos merginos

ar kuri lankosi Kristianos grožio salone pas Vita kokie atsilepimai

Laba,

As lankausi pas Vita. atsiliepimai tik patys geriausi, negaila nei vieno lito ten sumoketo, kiek dar esu bandzius kitur lankytis tai tenka nusivilt.
Vita labai kruopsti, po jos valymo,nei vieno inkstiriuko nelieka, proceduru metu ispesioja antakius,padaro ranku masaza.
Atsakyti
QUOTE(mergyytte @ 2011 02 04, 15:56)
Laba,

As lankausi pas Vita. atsiliepimai tik patys geriausi, negaila nei vieno lito ten sumoketo, kiek dar esu bandzius kitur lankytis tai tenka nusivilt.
Vita labai kruopsti, po jos valymo,nei vieno inkstiriuko nelieka, proceduru metu ispesioja antakius,padaro ranku masaza.

pas mana veidas kapiliarinis ir jautrus tai galvoju ar tiks decleror kosmetika o koks pas tave veido tipas su kokia kosmetika jinsi tau daro proceduras
Atsakyti
QUOTE(Iden @ 2011 02 05, 20:45)
pas mana veidas kapiliarinis ir jautrus tai galvoju ar tiks decleror kosmetika o koks pas tave veido tipas su kokia kosmetika jinsi tau daro proceduras

Pas mane irgi jautrus, kai dare su Decleor nesuelergizavo odos,bet kai nusipirkau visa linija,negalejau naudot-netiko.
Man dare su Carita, su Payot (bet dabar atrodo nebedirba su sia)
Atsakyti
QUOTE(Aziza @ 2011 01 23, 20:10)

labas vakaras, norėjau pasiteirauti... gal kartais kuri lankosi grožio terapijos ir kosmetologijos centre, ir galėtų parekomenduoti gerą kosmetologę?  4u.gif

Sveiki, lankausi Vokiečių g. esančiame jų filiale. Patinka ir kosmetologės thumbup.gif , ir pati aplinka.
Atsakyti
QUOTE(mergyytte @ 2011 02 06, 00:10)
Pas mane irgi jautrus, kai dare su Decleor nesuelergizavo odos,bet kai nusipirkau visa linija,negalejau naudot-netiko.
Man dare su Carita, su Payot (bet dabar atrodo nebedirba su sia)

o ką butent pirkai,ką netiko?O pas kui pas ja buvai,ką sake?
Papildyta:
QUOTE(Aziza @ 2011 01 23, 20:10)
labas vakaras, norėjau pasiteirauti... gal kartais kuri lankosi grožio terapijos ir kosmetologijos centre, ir galėtų parekomenduoti gerą kosmetologę?  4u.gif

Sveika
pažistu gera kosmetologe iš tenai tik jinai dabar iš ten išejo bet dirba su kosmetika su kuriais dirbo ir ten jei reikes duosiu kontaktus
Atsakyti