Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Vilniuje

QUOTE(Mitsouko @ 2010 08 14, 11:16)
Ačiū dievui,radau  dermatologę (man kyla įtarimas,kad iš gydomosios kosmetologijos centro moteriškė buvo tiesiog kosmetologė, o ne dermatologė, nes ką kalbėjo vėlesnė mano gydytoja apie gydymą buvo visiškai priešinga), kuri man padėjo išspręsti praktiškai visas problemas ir labai išsamiai viską paaiškina ką ir kaip daryti, kaip veikia vaistai ir pan  bigsmile.gif

Sveika, gal galetumete parekomenduoti savo gydytoja? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas rekomenduos kosmetologę, atliekančią veido valymus su rūgštimi?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 07, 09:24)
Gal kas rekomenduos kosmetologę, atliekančią veido valymus su rūgštimi?

ir aš norėčiau tokios info smile.gif reikia tikrai geros kosmetologės, išmanančios savo darbą, žinančios kaip gerai išvalyti inkštirus (būna atvejų, kad ne iki galo inkštirą išvalo, tenka pačiai likučius išspausti...), jeigu reikia - ir parekomenduoti dermatologijos klausimu, t.y. kur kreiptis, jei atvejis išties klinikinis.

... ir nedirbančios vien kosmetikos kabineto naudai (bandyti įsiūlyti kosmines kainas siekiančius produktus, brangiausias procedūras). Brr tokios :]

o šitą... o Sugiharos kosmetologijos centre (Sugiharos g.) pas kurią dermatologę rekomenduotumėt? 4u.gif
Atsakyti
Aš ieškau geros kosmetologės, kad parinktų priežiūros priemones, nes pati negebu doh.gif Man 28 metai, jokių spec priemonių nenaudoju, pradedu jau raukšlytis po truputį doh.gif Reiktų manau viso komplekso tų priemonių, kad max prižiūrėti. Oda gal mišri, bet ir jautri, ir sausa, ir riebi, ir spuogeliai, ko ten nėra doh.gif Gal kas galėtų gerą specialistę parekomenduoti? Valymo nenoriu, nes jau nuvargyta tų valymų per 10 metų doh.gif
Atsakyti
Vienas iš variantų čia . Pati grynai pas kosmetologę ten nebuvau, bet planuoju kada nors užsukti. Šis variantas tinka, jei neturit nieko prieš natūralią kosmetiką, nes ten dirbanti kosmetologė dirba būtent su tokia, todėl iš turimo asortimento ir patars manau smile.gif Jau buvau rašiusi apie ją, Natūralios kosmetikos gamintojų temoje buvo gerų atsiliepimų, bet pati nebuvau, todėl iš savo patirties negaliu nieko pasakyti.
Atsakyti
O gal kas žinot kiek šiuo metu kainuoja konsultacija pas Balevičienę?
Atsakyti
Sveikutes,

As galiu parekomenduoti puikia kosmetologe Anastasija. Pazistu ja jau apie 10metu,tikrai puiki savo srities specialiste. Siuo metu jinai dirba Sothys salone.
Esu pas ir veido valymus darius, makiazus visoms progoms, depiliacijas. Tikrai labai ja pasitikiu ir siulau apsilankyti.
Atsakyti
QUOTE(ibieililiai @ 2010 08 02, 10:48)
Aš kažkur metus naudojuosi kosmetologės Anželikos (salonas "Lilium" Vilniuje, Perkūnkiemyje) paslaugomis. Esu labai patenkinta, nes kokybiškai viską atlieka. Darausi veido valymą bei depiliaciją.


O kiek kainuoja valymas, ar valo mechaniniu budu?

Atsakyti
4u.gif rekomenduoju gerą kosmetologę thumbup.gif
Svetlana
dirba Grožio namai "esfiri"
dominikonų g.3
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MICKEYO @ 2010 09 16, 00:11)
4u.gif rekomenduoju gerą kosmetologę  thumbup.gif
Svetlana 
dirba  Grožio namai "esfiri"
dominikonų g.3
4u.gif

kokius valymus daro? ir su kokia kosmetika dirba? aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievutt @ 2010 09 11, 13:46)
O gal kas žinot kiek šiuo metu kainuoja konsultacija pas Balevičienę?



Pries menesi buvo 160 ar tai 180 Lt neatsimenu db tiksliai
Atsakyti
QUOTE(Trendy_ @ 2010 09 16, 07:48)
kokius valymus daro? ir su kokia kosmetika dirba? aciu mirksiukas.gif

paprastas. rugstinis
kosmetika natinuel , anna lotan ir pan. šeip parenka pagal poreikį, pagal odos tipą
Atsakyti