QUOTE(Kretiete @ 2010 05 28, 18:04)
Sveikos merginos
kazkada maniau, kad turiu labai gera kosmetologe dirbancia Gydomosios kosmetologijos centre Jogailos g., rekomendavau visoms savo draugems, bet dabar nezinau ar galeciau tai daryti
QUOTE(Dusele @ 2010 05 28, 20:09)
kaip tik siandien viena kliente nusiunciau tyrimams pas dermatologe - irgi atejo po proceduru Jogailos g. Panasu, kad gavo uzkretima. Lauksim rezultatu
QUOTE(Brainwave @ 2010 05 30, 00:57)
Sakyciau visiskai be pagrindo paraset apie kosmetologes "tipo nekompetencija", nes Jus pati po apsilankymo nuveiket savo odos nenaudai daug daugiau.
Aš irgi prieš kokius 4metus buvau nuėjus pas vieną vyresnio amžiaus kosmetologę toj įstaigoj, nežinau ar dėl jos kaltės, ar tai tik sutapimas, bet situacija ne pagerėjo, o pablogėjo. Manau, kad mechaninis valymas+tepimasis medetkų tinktūra yra visiškai pasenęs, netinkamas būdas spręsti odos problemas, bent jau jautriai odai (tokia mano ir yra.
Ačiū dievui,radau dermatologę (man kyla įtarimas,kad iš gydomosios kosmetologijos centro moteriškė buvo tiesiog kosmetologė, o ne dermatologė, nes ką kalbėjo vėlesnė mano gydytoja apie gydymą buvo visiškai priešinga), kuri man padėjo išspręsti praktiškai visas problemas ir labai išsamiai viską paaiškina ką ir kaip daryti, kaip veikia vaistai ir pan