QUOTE(margo0615 @ 2010 03 29, 22:08)
Sveikutes supermamytes! lankausi pas kosmetologe Viktorija is Kosmedijos Vilniuje, tai patikekit dar niekada gyvenime mano oda sitaip gerai neatrode
Fantastiska moteris, duoda geru patarimu, nelupikauja, vienu zodziu viskas CIKI. kas norite graziai atrodyti negailekite nei laiko, nei pinigeliu. sekmes!
zinoma, vienoms padejo, kitoms - ne. Vaiksciojau puse metu pas ja, tvarkemes oda nuo spuogu, inkstiru. Visokios mikrodermabrazijos, kaukes, mechaniniai inkstiru spaudymai. Kainos nuo 150 lt. Ji - kaip zmogus, labai maloni, simpatiska, energinga, autoritetingai moka pasneketi. Tai ir yra jos privalumas.
Taciau...ji visgi dirba Kosmedijai. Tai reiskia, kad jei ir mato, kad niekuo nepadeda Kosmedijos produktai, erzina - vis tiek tenka vargti. (kazkodel vis itikinejo naudoti superbrangu benzoilo peroksido preparata SESHA uz 200 LT bei prancuziska prausikli uz simta litu, kai kitoms merginoms is SM ar mano pazistamoms, kurios ejo pas kitas kosmetologes Kosmedijoje - siule trigubai pigesne ir turincia linija probleminei odai Christina kosmetika). Kas nustebino, ji man net per puse metu nenorejo jokiu kitu priemoniu skirti, jokio drekinamo kremo, kol neissireikalavau! Taip iseina, kad tik Gernetics prausiklis ir Sesha BP. O juk mano oda po to BP issausedavo, lupdavosi, dirgindavosi. Galu gale nuo to Sesha BP siaubingai riebaluotis eme (issitepkite veida aliejumi, pojutis identiskas), paraudonuodavo. Netgi paaky ant voko kazkokia cista susiformavo, vos atsikraciau. Pinigai balon. Slamstas ta Gernetics, Sesha. Bent probleminei odai.
Kai vienakart pastebejau, kad po veido valymo padaro kauke ir spuogus pridegina kazkokia rugstimi, po kurios akivaizdziai spuogai apnykdavo, oda pageredavo - paprasiau ir man pasakyti, kas tai. Kiek sutrikusi atsake, kad tai profesionali priemone, kad reikia atsargiai.
Ech... O juk tai Biok gelis nuo spuogu su 5%AHA ir 2%BHA.
Zodziu nusivyliau, pinigus tik ishmelzhe. Kas turit problemine oda, geriau jau pas dermatologa ar kita profesionalia su medicininiu issilavinimu kosmetologe, nedirbancia besitaikanciai i prabangu "brenda" firmai.
Bet jei kas nori atgaivinti odele, pasivalyti nestipriai uztersta oda, pasidaryti kauke, to uztenka.