Sveikutes
As irgi uzimaniau padaryti ka nors gero savo veideliui, todel perskaiciau sia tema...deja, kol kas nieko neissirinkau
Taigi, kol kas pasidalinsiu savo asmeniniais "kosmetiniais" ispudziais:
1. Kosmedija. Pas Viktorija dariau veido proceduras pries keleta metu, turejau problema -buvau sugadinusi veido oda L'oreal kremu, po jo mano iki tol nejautri oda "nebeprieme" jokio kitos firmos kremo-serpetojo, raudo, tai po 2 proceduru ir jos parinktos kosmetikos naudoti namuose, problema visiskai susitvarke. Tik kad kainos tos kosmetikos "bezboznos" buvo....mazdaug 400 lt uz krema(Gernetic firmos).
2. Pas Grazina Duchovskiene dariausi mezoterapija sias metais. Sake, kas reikes kartoti po pusmecio, bet kad rezultato jokio nematau, tai po pusmecio neisiu:). Pati Grazina, svelniai tariant, keistoka man pasirode, i jos kabineta proceduros metu eina kas uzsimane, su visais atejusiais ji bendrauja, nors man i veida adatele duria...
Beje, gal kas nors daresi mezoterapija ir gali pasidalinti savo ispudziais apie rezultatus? Internete skaiciau, kad norint pasiekti rezultatu reikia is eiles kelias proceduras daryti, bet Grazina liepe man po pusmecio ateiti