Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Vilniuje

QUOTE(Blondie @ 2008 04 03, 17:36)
Dariausi pas kosmetologę Valeriją, Domaševičiaus g.  4u.gif

As irgi pas Valerija lankausi. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas buvote pas kosmetologe Vita Kristianos salone Gedimino pr.?
Buvau dukartus, pirmakart pavale, sake, kad uzdegimo tikrai nera, lyg eme ir taisytis mano odele, bet vel isbere po kokios savaites.
Antrakart nuejau, labai Vita buvo nustebusi, kad as vel su spuogiukais, vale ziauriai skausmingai, tai ir nedavale iki galo ir liepe prispirkt kremu su antibiotikais is vaistines. Sake, kad cia greiciausiai uzdegimas. O nuo tu jos rekomenduotu priemoniu veidas ziauriai isausejo ir vistiek ant smakro spuogas isdygo. verysad.gif Ir meginuku jokiu nedave is tu Kristianos priemoniu, kurias rekomendavo, sake, kad neturi.
Dabar galvoju, ar cia mechaninis veido valymas tik man toks skausmingas iki asaru, ar reikia kitos kosmetologes ieskoti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(overloaded @ 2008 04 21, 08:45)
Sveikos,

gal kas buvote pas kosmetologe Vita Kristianos salone Gedimino pr.?
Buvau dukartus, pirmakart pavale,  sake, kad uzdegimo tikrai nera, lyg eme ir taisytis mano odele, bet vel isbere po kokios savaites.
Antrakart nuejau, labai Vita buvo nustebusi, kad as vel su spuogiukais, vale ziauriai skausmingai, tai ir nedavale iki galo ir liepe prispirkt kremu su antibiotikais is vaistines. Sake, kad cia greiciausiai uzdegimas. O nuo tu jos rekomenduotu priemoniu veidas ziauriai isausejo ir vistiek ant smakro spuogas isdygo.  verysad.gif  Ir meginuku jokiu nedave is tu Kristianos priemoniu, kurias rekomendavo, sake, kad neturi.
Dabar galvoju, ar cia  mechaninis veido valymas tik man toks skausmingas iki asaru, ar reikia kitos kosmetologes ieskoti?  blink.gif

po 1 apsilankymo naivu tiketis, kad kita diena atsibudus oda bus kaip persikas, paprastai buna taip, kad jeigu oda problematiska, tai po valymo oda pradeda pati valytis, va is kur tie spuogai ir lenda, jie is tikruju buvo, tik giliau, tik kosmetologes darbas/priemones paskatino, kad jie greiciau islystu. mano kosmetologe dirbo su ultragarsine aparatura, kuria darydavo valyma, tai sake, kad neefektyvu, jeigu yra rimtos problemos, daugiau tinka normalios odos prieziurai, tai belieka mechaninis valymas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2008 04 21, 18:16)
po 1 apsilankymo naivu tiketis, kad kita diena atsibudus oda bus kaip persikas, paprastai buna taip, kad jeigu oda problematiska, tai po valymo oda pradeda pati valytis, va is kur tie spuogai ir lenda, jie is tikruju buvo, tik giliau, tik kosmetologes darbas/priemones paskatino, kad jie greiciau islystu. mano kosmetologe dirbo su ultragarsine aparatura, kuria darydavo valyma, tai sake, kad neefektyvu, jeigu yra rimtos problemos, daugiau tinka normalios odos prieziurai, tai belieka mechaninis valymas ax.gif

Taip iseitu kad mano kosmetologes budas neefektyvus g.gif Idomu butu isgirst daugiau nuomoniu siuo klausimu.As maniau kad mechaniniai valymai jau atgyvene,dabar daugiau su rugstim,vakumu,ultragarsu valo.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 04 21, 17:51)
Taip iseitu kad mano kosmetologes budas neefektyvus g.gif Idomu butu isgirst daugiau nuomoniu siuo klausimu.As maniau kad mechaniniai valymai jau atgyvene,dabar daugiau su rugstim,vakumu,ultragarsu valo.. unsure.gif

kodel neefektyvus? jeigu ji tau ji parinko pagal tavo veido odos tipa - tai reiskia, kad jis tau efektyviausia ir labiausia tinkantis, pagal ja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2008 04 22, 15:54)
kodel neefektyvus? jeigu ji tau ji parinko pagal tavo veido odos tipa - tai reiskia, kad jis tau efektyviausia ir labiausia tinkantis, pagal ja biggrin.gif

Nes mano kosmetologe praktikuoja tik toki valyma,mechaninio nedaro.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 04 22, 14:55)
Nes mano kosmetologe praktikuoja tik toki valyma,mechaninio nedaro.

jeigu pas ja vaikstai ir neketini keisti, reiskia, jos metodas tau nera neefektyvus, kitaip neitum drinks_cheers.gif
Atsakyti
Domaševičiaus g., ten bolero salonas, niekada gyvenime ten kojos nebekelsiu, nes toks vyrukas man kreivai kirpciukus nukirpo, o kosmetologe daugiau kalbejo nei dirbo ir kainos neatitiko kokybes
Kamvilos nepripazistu, nes maciau laida pries kelis metus, kad ten direktore isnaudoja darbuotojas, kurios visos jaunos ir nepatikimai man atrodo
kas belieka? kur kreiptis? negi Vilniuje niekas nezino geros kosmetologes?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2008 04 23, 12:42)
jeigu pas ja vaikstai ir neketini keisti, reiskia, jos metodas tau nera neefektyvus, kitaip neitum drinks_cheers.gif

]
Kad tik viena kart buvau smile.gif
Atsakyti
Malena, o kur tu lankaisi? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Susikrimtusi @ 2008 04 23, 16:19)
Malena, o kur tu lankaisi? verysad.gif

Sioje temoje tikrai rasiau,pasiskaityk smile.gif
Atsakyti
Gal kuriai nors teko darytis veido valyma Visunitoj pas Vilmante? Noreciau atsiliepimu ... g.gif
Atsakyti