QUOTE(overloaded @ 2008 04 21, 08:45)
Sveikos,
gal kas buvote pas kosmetologe Vita Kristianos salone Gedimino pr.?
Buvau dukartus, pirmakart pavale, sake, kad uzdegimo tikrai nera, lyg eme ir taisytis mano odele, bet vel isbere po kokios savaites.
Antrakart nuejau, labai Vita buvo nustebusi, kad as vel su spuogiukais, vale ziauriai skausmingai, tai ir nedavale iki galo ir liepe prispirkt kremu su antibiotikais is vaistines. Sake, kad cia greiciausiai uzdegimas. O nuo tu jos rekomenduotu priemoniu veidas ziauriai isausejo ir vistiek ant smakro spuogas isdygo.
Ir meginuku jokiu nedave is tu Kristianos priemoniu, kurias rekomendavo, sake, kad neturi.
Dabar galvoju, ar cia mechaninis veido valymas tik man toks skausmingas iki asaru, ar reikia kitos kosmetologes ieskoti?
po 1 apsilankymo naivu tiketis, kad kita diena atsibudus oda bus kaip persikas, paprastai buna taip, kad jeigu oda problematiska, tai po valymo oda pradeda pati valytis, va is kur tie spuogai ir lenda, jie is tikruju buvo, tik giliau, tik kosmetologes darbas/priemones paskatino, kad jie greiciau islystu. mano kosmetologe dirbo su ultragarsine aparatura, kuria darydavo valyma, tai sake, kad neefektyvu, jeigu yra rimtos problemos, daugiau tinka normalios odos prieziurai, tai belieka mechaninis valymas