QUOTE(metine @ 2009 01 19, 01:02)
Aisku, kad pamenu. Kabinetas 7 kosmetologe Zita. O kaina tokia nes tai tik kauke plius masazas
na ir tuo aparaciuku praeina..bet man laaaabai patiko. O veido valymas tai 40ll. Siaip kainos tikrai labai labai mazos.
ten abi zitos dirba.
o siaip as nesupratau, tai kituose kosmetologiniuose veida pati kosmetologe nuplauna
kam tas vargas, jei galima paciai. as ten kartais nuejusi net kauke pati tepu, kai kosmetologe turi daug pacientu. ir dziaugiuosi, nes pigu, ir padeda kazkiek. ji dar ir masaza padaro
. ir kas ten tokio baisaus atsitiktu, jei ji pupsanti spuogu pora su adatele isspaustu, poto gi vistiek daro antibiotine kauke, dezinfekuoja, pridegina
nu nuosirdziai negaliu suprasti.
Papildyta:
QUOTE(Dusele @ 2009 01 15, 14:08)
ohooo
, dar ir taip buna?
Jei kas noretu - galeciau priimt pas save, gal patiks ir nebereikes iekot kitos kosmetologes.
Papildyta:
QUOTE(metine @ 2009 01 15, 15:34)
As jau seniai buvau nusistaciusi pries sita centra, bet nuejau pasidaryti kaukes su levomecitinu...tai irgi buvau apakus: ateini pats nusiplauni veida su skystu muilu
tada kabinete ne vienas esi...vel pats kauke nusiplauni. Uz jokius pinigus neleisciau, kad ten mane spaudytu (o labai jau norejo), nes paprasciausiai nepasitikiu. Bet siaip sumokejau tik 20lt, spuogelius ir randelius "pridegino" tokiu aparaciuku ir dar lb dziaugiuosi, kad gydytoja israse vaistuku. Taigi naudos buvo, bet siaip nenoreciau nieko ten veidui darytis.
tikrai nuosirdziai nemanau, kad jei veida man plautu pati kosmetologe, ir interjeras dailesnis butu, ir kede grazesne, rezultatai butu geresni
o svaros ten tikrai ziuri, kosmetologes patyrusios, ka sunku pasakyti apie tokius kabinetus, salia kirpyklu esancius, man net odos daktare sake i tokius, jei reikes jokiu jokiu budu i tokius neiti. manau, gal kada dar galiu susigundyti nueiti pas Lahja is forumo, pabandyti kitokiu proceduru.