Sveikos:)
gal kuri ėjo veido valymo pas kosmetologę Genutę Elis salone Pašilaičiuose?
Aš nusivyliau jau minėta Dalia, taii ieškau kitos kosmetologės daba
QUOTE(jaguarka @ 2008 04 08, 15:56)
aš buvau pas Genutę kelis kartus, kokius 5-6
labai patiko bet ji daro tradiciškai spaudo ir dar turi metalinį įrankį inkštirams prie nosies ir tarp antakių valyti
bent jau man taip valė
na ir man jinai sakė, kad darytų būtent taip:) Visad einu pas ją depiliuotis, tai tikrai labai patinka. bet va dėl veiduko tai jau norėtųsi kitų nuomonių
Ačiū Pjaf
Ačiū Pjaf
QUOTE(jaguarka @ 2008 04 08, 15:56)
Dalia nebloga kosmetologė , tačiau daugelis, manau, nori greitų rezultatų , kas ne kiekvienam taip greit pasiekiama
QUOTE(LAPUTĖ @ 2008 04 08, 21:19)
Dalia nebloga kosmetologė , tačiau daugelis, manau, nori greitų rezultatų , kas ne kiekvienam taip greit pasiekiama
Kalbant apie Dalią, ir konkrečiai mano atveju, rezultatai buvo greitai pasiekiami Nesakau, kad ji bloga kosmetologė, man tiesiog nepatiko jos darbo pobūdis: 'išvalysiu, bet reikės pavaikščioti', kai kita kosmetologė man veiduką išvalė per vieną kartą, ir nenusausindama taip žiauriai odos... Bet kokiu atveju, čia mano asmeninė subjektyvi nuomonė.
QUOTE(Blondie @ 2008 04 06, 16:25)
Negaliu atsidžiaugti... Mažyčiai 'šašiukai', kurie buvo užsidėję po tų tokių gilių inkštirų išvalymo, labai gražiai 'nuėjo' Dar buvau užsidėjusi maitinančią kaukę porą kartų - tai irgi manau padėjo greičiau normalizuotis odytei. Žodžiu, rezultatas toks, apie kokį ir svajojau Nebėr nė vieno inkštiro (net su didinančiu veidrodžiu nerandu ), oda lygi
dar norejau paklaust, per kiek laiko praejo paraudimai ir visi negrazumai po valymo? reiktu ir man pasiryzti vienakart normaliai veiduka issivalyt
QUOTE(Blondie @ 2008 04 03, 16:36)
Dariausi pas kosmetologę Valeriją, Domaševičiaus g.
O kokiam čia salone gal kontaktus būtų galima ir aš noriu pas tokią gerą kosmetologę
QUOTE(jaguarka @ 2008 04 08, 14:56)
vaiksciojau i ta salona pas kita kosmetologe - Svitlana, labai maloni moteris, dirba su sothys kosmetika, labai kruopsti ir labai graziai man antakius tvarke, bet veidukui nieko ypatingo nepadare, jokios man naudos is sothys
QUOTE(agnuta @ 2008 04 09, 09:04)
dar norejau paklaust, per kiek laiko praejo paraudimai ir visi negrazumai po valymo? reiktu ir man pasiryzti vienakart normaliai veiduka issivalyt
Paraudimai tai greitai praėjo, per porą dienų, o tada tokie keli mažyčiai 'šašiukai' (grynai ant tų vietų, kur buvo tie inkštirai, kurių jau kitaip nei spaudimu - nepašalintum) tai per kokias 3 dienas... Žodžiu, 4-tą dieną po valymo jau buvau sau labai
Papildyta:
Dėl kontaktų - tai gal per AŽ
Merginos, noreciau rekomenduot gera kosmetologe.Tai Genute, tik nepamenu salono zinau tik kad Pylimo g.(gal Bomond).Ai,suzinosit paskambine telefonu 2628579. Tikrai nuosirdziai rekomeduoju!!!Bent man labai ji padejo, parenka kosmetika, galima sakyt issigydziau veiduka pas ja
Beja, eiles pas ja nemazos, tai reiskia kad gera Be to, ir zurnaluose maciau komentarus raso.
Jei kas eisit,pasidalinkit patirtim - smalsu,ar ir kitiems ji patinka
Beja, eiles pas ja nemazos, tai reiskia kad gera Be to, ir zurnaluose maciau komentarus raso.
QUOTE(Afrodidele @ 2008 04 10, 15:56)
Merginos, noreciau rekomenduot gera kosmetologe.Tai Genute, tik nepamenu salono zinau tik kad Pylimo g.(gal Bomond).Ai,suzinosit paskambine telefonu 2628579. Tikrai nuosirdziai rekomeduoju!!!Bent man labai ji padejo, parenka kosmetika, galima sakyt issigydziau veiduka pas ja
O kiek pas sita kosmetologe kainuoja isvalyti veiduka? Ir ar skaudziai valo, t.y. ar naudoja metalinius irankius Pries kelis menesiu valiau veida Druskininkuose SPA-Vilniuje, tai tikrai nuostabiai isvale, bet juk neprivazinesiu is Vilniaus as ten...