QUOTE(piene_66 @ 2008 04 28, 12:55)
As jau 3 metai lankausi gydomosios kosmetologojos centre pas kosmetologe Grazina. Uz kitas darbuotojas rankos nukirst neduociau, bet manoji man labai patinka, ji dirba su Gatino ir Neoglis kosmetika, pas ja galima isigyt ir siu firmu produktu (ka as ir darau). Man patinka, kad ji neburia smegenu kaip kitos: ateina spuoguota mergiote (jau ne visai mergiote) ir aiskina, kad per pora menesiu as tave sutvarkysiu man Grazina tiesiai sviesiai pasake, kad cia ne odos problema ir kad ji negali sutvrkyt, gali tik apgydyt ir padaryt, kad bent jau randu neatsirastu. Taip ir vaikstau pas ja, vidines problemos neatrandu, bet apleist odos ir nenoriu. Beje, pas ja siaip norinciu laaabai daug, nes kainos nera aukstos, 60LT uz valyma (valymas, kauke, elektra, azotas).
Oi, oi - atsargiai su tuo azotu. man po procedūrų su azotu kurso (dariau prieš penkis metus) oda tapo ne tik porėta, bet ir jautri be galo. Turiu nebe vieną , o dvi problemas. azoto poveikis - po procedūros gal dvi paras buvau veidą kaip nušalus. dabar už tokį darbą į teismą paduočiau. tais laikais dar tokios praktikos nebuvo ..atsargiai
QUOTE(claraave @ 2008 05 13, 23:26)
Nori jusu mergaites paklaust tokio dalykelio. Gal jus zinote kokia gera kosmetologe, kuri galetu objektyviai nustaty odos tipa, patart kokias priemones vartot ir pan, nes kiek esu buvus pas kosmetologes, tai jos pasake tas ir tas negerai, nu o tada jau reklama.. va pirk pas mus, tai pades Paskutini karta buvau Beza familijoj, tai jinai apziurejo, nu ir sako va tau tokio kremuko, tokio parusiklio reikia, nustate, kad mano oda baisiai sausa, nors tikrai nera jinai sausa, bet kadangi pas juos kosmetika daugiausia sausai odai, tai itikino, kad sausa, niu ir zodziu, sunaudojau as ta geri uz 500 lt, ir jokio efekto, visiskai tai tiesiog noreciau nueit pas kosmetologe, kuri normaliai paaiskintu, patartu, o ne pultu reklamuot.
Aciu uz atsakymus
Aciu uz atsakymus
Va, va man Beza famili taip pat koncentruotą drėkiklį už 180Lt įsiūlė, kuris mano odai nė velnio netinka, o jau pričiulbėjo....
O kosmetologė tai kaip mėnulis. Buvau atradusi vieną, po kurios veido patvarkymo ,vos vienos procedūros maniau, kad galų gale susitvarkys mano bėdos. bet kur tau, nuėjau antrą kartą - manęs neprisiminė....nieko keisto...papasakojau, ką darė pirmą kartą, paprašiau tų pačių procedūrų - rezultate - sumokėjau vos ne dvigubai daugiau, o išėjau tokia pat kaip ir atėjau
tad ieškau toliau....