Tęsiam...
QUOTE(agnuta @ 2008 04 03, 14:20)
o kur dareisi veido valyma?
Dariausi pas kosmetologę Valeriją, Domaševičiaus g.
Sveikos mergaites. Turiu ir as baisiai problematiska oda. Nors man jau gerokai virs 20, bet ir spuogais baisiai beria, ir inkstirai, ir riebi ir kemsasi. Gal galetumete parekomenduoti kokia gera su tuom kovoti padedancia kosmetologe? Kad ir mitybos klausimais pakonsultuotu, gal paaiskintu kokios priezastys gali buti tokiu problemu, ir del kosmetikos parekomenduotu ir prieziuros namuose?
Siaip jau daug ju esu bandziusi, bet kuo toliau tuo maziau jos bepadeda... O pavasaris, noris susitvarkyti oda. Anksciau man sakydavo, kad problema yra giliau, ne odos, gal tyrimus kokius pasidaryti. Nebezinau jau ko ir griebtis...
Aciu
Siaip jau daug ju esu bandziusi, bet kuo toliau tuo maziau jos bepadeda... O pavasaris, noris susitvarkyti oda. Anksciau man sakydavo, kad problema yra giliau, ne odos, gal tyrimus kokius pasidaryti. Nebezinau jau ko ir griebtis...
Aciu
QUOTE(kinderiuke @ 2008 04 06, 13:32)
Sveikos mergaites. Turiu ir as baisiai problematiska oda. Nors man jau gerokai virs 20, bet ir spuogais baisiai beria, ir inkstirai, ir riebi ir kemsasi. Gal galetumete parekomenduoti kokia gera su tuom kovoti padedancia kosmetologe? Kad ir mitybos klausimais pakonsultuotu, gal paaiskintu kokios priezastys gali buti tokiu problemu, ir del kosmetikos parekomenduotu ir prieziuros namuose?
Aciu
Aciu
Aš patarčiau ne pas kosmetologę eit, nes jos vis tiek ir ne visos ir tą medicininį išsilavinimą turi, o be to, gali siūlyti kosmetiką ne tą, kurios gal būt reikia, o tiesiog tą, su kuria konkrečiai dirba pati kosmetologė. Siulau kažkur pas dermatologą užsirašyti - padarytų tyrimus, išrašytų vaistų, jei jų reikia ir t.t
O dermatologas tai cia per seimos gydytoja? Kazkaip man ju irgi baisoka. Mano draugei kazkada tai nugyde biski, prirase tepalu kazkokiu, kurie nudegino oda ir vaistu, kurie nepadejo...
O gal kokia konkrecia dermatologe gali kas parekomenduoti?
O gal kokia konkrecia dermatologe gali kas parekomenduoti?
QUOTE(Blondie @ 2008 04 06, 14:40)
Aš patarčiau ne pas kosmetologę eit, nes jos vis tiek ir ne visos ir tą medicininį išsilavinimą turi, o be to, gali siūlyti kosmetiką ne tą, kurios gal būt reikia, o tiesiog tą, su kuria konkrečiai dirba pati kosmetologė. Siulau kažkur pas dermatologą užsirašyti - padarytų tyrimus, išrašytų vaistų, jei jų reikia ir t.t
QUOTE(Blondie @ 2008 04 03, 16:36)
Dariausi pas kosmetologę Valeriją, Domaševičiaus g.
Blondie, kaip tavo oda po keliu dienu?
QUOTE(agnuta @ 2008 04 06, 14:35)
Blondie, kaip tavo oda po keliu dienu?
Negaliu atsidžiaugti... Mažyčiai 'šašiukai', kurie buvo užsidėję po tų tokių gilių inkštirų išvalymo, labai gražiai 'nuėjo' Dar buvau užsidėjusi maitinančią kaukę porą kartų - tai irgi manau padėjo greičiau normalizuotis odytei. Žodžiu, rezultatas toks, apie kokį ir svajojau Nebėr nė vieno inkštiro (net su didinančiu veidrodžiu nerandu ), oda lygi
buvau pries gera savaitele pas dermatologe N. Rostova, na apziurejo,israse losjona ir pudra parekomendavo kad nekimstu poru + gydytu na siandien jau as grazesne ji dirba virsuliskese. jei kas noretu koordinaciu,galiu i az parasyti
QUOTE(cinnamone @ 2008 04 06, 18:52)
buvau pries gera savaitele pas dermatologe N. Rostova, na apziurejo,israse losjona ir pudra parekomendavo kad nekimstu poru + gydytu na siandien jau as grazesne ji dirba virsuliskese. jei kas noretu koordinaciu,galiu i az parasyti
o kokią pudrą?
QUOTE(cinnamone @ 2008 04 06, 18:52)
pas rostova gydziausia, pries kokius 10 metu man poveikio nebuvo, israse kelis losjonus ir dar toki ruda smirdanti krema, kuri reikejo teptis tiesiai ant spuogu
QUOTE(charisma @ 2008 04 08, 11:21)
pas rostova gydziausia, pries kokius 10 metu man poveikio nebuvo, israse kelis losjonus ir dar toki ruda smirdanti krema, kuri reikejo teptis tiesiai ant spuogu
as dabar gydausi, o tiksliau tik profilaktiskai uzeinu pas ja karta i menesiuka, man super, isgyde veiduka, duoda geru patarimu. rekomenduoju visiems