Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas

Maniau baisių vardų nebūna, tiesiog blogiausiu atveju negražūs, keisti ar neįprasti. Bet vakar vienu tikrai pasibaisėjau ohmy.gif Negalėjau patikėt, kad taip išvis galima pavadinti vaikiuką. Lietuvoj mergaitė vardu Izda. doh.gif Na tikriausiai belieka kaltinti savo vaizduotę g.gif Dėl įdomumo, gal žinote vardų konkurentų?
Atsakyti
Mainridas. Yra toks žmogus, suaugęs diedas, žeme vaikšto lotuliukas.gif
Atsakyti
Kunigunda, Fekalija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2008 04 03, 11:14)

iš SM vienos personos vaikelis tokiu vardu. Tik man atrodo, kad ne Mainridas, o Mainrydas ax.gif

o iš realiai girdėtų, tai Ingridas ir Jovitas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2008 04 03, 13:14)
iš SM vienos personos vaikelis tokiu vardu. Tik man atrodo, kad ne Mainridas, o Mainrydas  ax.gif

Eik tu?! bigsmile.gif Maniau, vienas ant Lietuvos laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 03, 12:16)
Kunigunda, Fekalija  doh.gif

Ar tu pati tikrai pažįsty gyvą žmogų, pavadintą Fekalija? Nes legendos tai eina, bet man regis, kad čia tik legendos, nėra tokios iš tikro... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2008 04 03, 12:22)
Eik tu?! bigsmile.gif  Maniau, vienas ant Lietuvos laugh.gif

deja g.gif
Atsakyti

Ar tu pati tikrai pažįsty gyvą žmogų, pavadintą Fekalija? Nes legendos tai eina, bet man regis, kad čia tik legendos, nėra tokios iš tikro... g.gif
[/quote]

Kazkada kalbos kulturos destytoja per paskaita pasakojo, kad jos pazistamai moteriskei teko keistis Fekalijos varda. Cia is tos temos, kai tevai nezinodami zodzio reiksmes padare ji vardu. Matyt buna realybeje. Taip pat Sigla, kas yra Algis is kitos puses, buvo duotas kaip vardas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elba @ 2008 04 03, 13:25)
Kazkada kalbos kulturos destytoja per paskaita pasakojo, kad jos pazistamai moteriskei teko keistis Fekalijos varda. Cia is tos temos, kai tevai nezinodami zodzio reiksmes padare ji vardu. Matyt buna realybeje.

realybėje turėtų būti itin populiarus vardas ta Fekalija. vis atsiranda pažįstančių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2008 04 03, 11:14)

ne jis vienas nail.gif ir SM 2 mamos pasigyrė Mainridu ir Mainrydu doh.gif
Papildyta:
[quote=Elba,2008 04 03, 13:25]
[/quote]

Kazkada kalbos kulturos destytoja per paskaita pasakojo, kad jos pazistamai moteriskei teko keistis Fekalijos varda. Cia is tos temos, kai tevai nezinodami zodzio reiksmes padare ji vardu. Matyt buna realybeje.
[/quote]

nail.gif tai čia tik VBS agentūra. kol pati metrikų nepamatysiu - nepatikėsiu cool.gif
Atsakyti
Anupras doh.gif
Atsakyti
Restitutas doh.gif
[COLOR=yellow]asocijuojas arba su institutu arba su prostitutu[COLOR=yellow]
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 04 03, 16:54)
ne jis vienas nail.gif ir SM 2 mamos pasigyrė Mainridu ir Mainrydu  doh.gif

Tai gal tada biskutuką negražu, kad kai pas mus toks darbinosi, visa kontora - 30 žmonių - už akių žvengė iki nukritimo, ką? huh.gif Biskį netaktas, chi chi blush-anim-cl.gif
Atsakyti