Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui?

QUOTE(ave vita @ 2008 06 20, 18:39)
sveikos mamytes,norejau paklausti,ar yra dar kokiu apribojimu gauti kompensacija transporto priemonei isigyti,na pvz.mes turime transporto priemone,ar tai nebus kliutis,ir dar ar butent tik uz tokia suma bus galima ja pirkti,ar ji gales buti ir brangesne g.gif

Na mane irgi labai domina visa tvarka įsigyjant tą transportą g.gif Ar duos tą sumą,ar pirmiausiai reiks nusipirkti auto,o tada grąžins pinigėlius? g.gif
Atsakyti
tik kazka seno radau apie barthelio indeksa:
http://sena.sam.lt/l...as/?strid=79402
g.gif
beje, mums disca vertino irgi tik menesiais g.gif
Atsakyti
Na kolkas net savivaldybės dar neturi oficialaus rašto apie pinigėlių grąžinimą už transportą. Bet, kiek siekia neoficialios žinios, tai tą sumą grąžins už transporto priemonę,kuri įsigyta po įstatymo įsigaliojimo, tai yra po liepos 1 d. Auto gali būti brangesnė, bet sugrąžins būtent nustatytą sumą, 4160 lt lygtais. Automobilį pirma nusiperkame, o po to tik už jį grąžina pinigėlius.
Atsakyti
QUOTE(Andrile @ 2008 06 21, 10:58)
Na kolkas net savivaldybės dar neturi oficialaus rašto apie pinigėlių grąžinimą už transportą. Bet, kiek siekia neoficialios žinios, tai tą sumą grąžins už transporto priemonę,kuri įsigyta po įstatymo įsigaliojimo, tai yra po liepos 1 d. Auto gali būti brangesnė, bet sugrąžins būtent nustatytą sumą, 4160 lt lygtais. Automobilį pirma nusiperkame, o po to tik už jį grąžina pinigėlius.

Nesvarbu,galima ir nusipirkti,bet svarbu,kad tuos pinigelius tik grazintu,o tai cia su jais tai.... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adrijana87 @ 2008 06 21, 13:14)
Nesvarbu,galima ir nusipirkti,bet svarbu,kad tuos pinigelius tik grazintu,o tai cia su jais tai.... doh.gif  doh.gif

O tai kaip auto pritaikymas pagal neįgalų vaiką?Nes ten irgi apie tai užsimenama... g.gif
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 06 21, 14:16)
O tai kaip auto pritaikymas pagal neįgalų vaiką?Nes ten irgi apie tai užsimenama... g.gif

Mes tai pavyzdziui turime masina pritaikyta neigaliesiems(na ten specialiai padarytas ivaziavimas su neigaliuju vezimeliu),tik kad dabar mums tai dar nera labai aktualu doh.gif,nes dar mazute ji. Bet tikrai geras dalykas,na jei pavyzdziui mazoji uzmiega vezime,tai mes ja su visu vezimeliu i masina ir vaziuojam 4u.gif
As manau,kad tas pritaikymas tiek pat gali kainuoti kiek kompensacijos uz auto duoda.
Atsakyti
sveikos mamos.
galbut cia biski neitema,bet man iskilo klausymas,gal jus i ji galetumet atsakyt..ar yra kokios kompensacijos degalams,auginantiems neigalu vaika,nes mes kiekviena savaite po kelis kartus vazinejam is klaipedos i kauna arba vilniu,jau kartais vos besukrapstom pinigeliu,kad nuvaziuoti,o vaziuoti tai reikia...tai sakau gal kas priklauso???
Atsakyti
Vikma, galima naudotis autobusais, traukiniu 80 proc. nuolaida taikoma, bet nepatogu su mažutėliu...
Žinau, kad mamytė Domicele kartą naudojosi soc. centro mašina- vežė iš Klaipėdos į Kauną ir atgal - nedaug mokėjo. Ir rašė laukė kiek reikėjo vairuotojas. Pabandyk jos paklausti - gal ir Jus nuvežtųax.gif
Apie degalų kompensavimą ir man įdomų būtų sužinoti, ar yra tokia galimybė?
Atsakyti
GAl kas žino - tvarkant šalpos pensiją neįgaliam vaikui, reikia seniūnijoj atiduoti originalią pažymą, o man tik jos kopiją paliks?
Atsakyti
Niu mamytukės,tai ką žadat daryti po liepos 1d,dėl auto kompensavimo?Kur pirmiausia eisite dėl to klausti?
Atsakyti
QUOTE(Kotia @ 2008 06 29, 14:55)
GAl kas žino - tvarkant šalpos pensiją neįgaliam vaikui, reikia seniūnijoj atiduoti originalią pažymą, o man tik jos kopiją paliks?

taip,jums paliks tik kopija
Atsakyti
QUOTE(Kotia @ 2008 06 29, 14:55)

Siaip as kai tvarkiau tai man atidave tik kopijas ,originalus pasieme jie.
Papildyta:
QUOTE(agutis @ 2008 06 29, 14:59)
Niu mamytukės,tai ką žadat daryti po liepos 1d,dėl auto kompensavimo?Kur pirmiausia eisite dėl to klausti?

As tai net neisivaizduoju nuo ko reiks cia pradeti,nes mes jau senai norim pirkti auto,vazinejom vis su senuciuku savo wub.gif ,laukem kol ta istatyma patvirtins,o db kai patvirtino tai neaisku nuo ko pradet wub.gif wub.gif g.gif g.gif
Atsakyti