Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui?

Murmiau, neįgaliojo ženklo ieškokite raštinės reikmenų parduotuvėje OFice1, aš visur apvažinėjau ir tik ten netyčia radau...
Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2008 06 05, 20:53)
Murmiau, neįgaliojo ženklo ieškokite raštinės reikmenų parduotuvėje OFice1, aš visur apvažinėjau ir tik ten netyčia radau...

dekui, ieskosim ten 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,su suneliu ruosiames birzelio pabaigoje vykti i Druskininku sanatorija biggrin.gif ,vyksime pirma karta,noreciau suzinoti,ar yra galimybe savaitgaliais grizti namo,ir dar,ka reiketu butinai pasiimti(patarkit is savo patirties)
Atsakyti
QUOTE(ave vita @ 2008 06 11, 19:25)
Sveikos mamytes,su suneliu ruosiames birzelio pabaigoje vykti i Druskininku sanatorija biggrin.gif ,vyksime pirma karta,noreciau suzinoti,ar yra galimybe savaitgaliais grizti namo,ir dar,ka reiketu butinai pasiimti(patarkit is savo patirties)

sveikute mirksiukas.gif grizti savaitgaliais tikrai gali namo jei tik noras tau yra,jokiu problemu del to nekyla mirksiukas.gif .O veztis tai reikia viska ko tau paciai gali prireikti,isskyrus,lova,patalyne tai duoda. wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Andrile @ 2008 05 23, 11:47)
Mamytėėėėssss 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif , noriu pasidžiaugti, sakė jau patvirtino įstatymą dėl transporto. bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Tačiau isigalios nuo liepos mėn. Na bet čia jau nebėda, bent jau konkretumas yra. Nuo liepos galim lekt tvarkytis dokumentus.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kaip saunu jog sukrutejo jie truputi,o kur reikia kreiptis del tos ismokos. gal koki straipsni su visom smulkmenom gali ideti? labai aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamos...
dabar perskaiciau si foruma ir pirma karta isgirdau,jei gerai supratau zinoma blush2.gif , apie neigaliojo zenkla automobilyje. Jei vaziuoja toje transporto priemoneje neigalus vaikas irgi galiam uzsideti ir butu nuolaidos stovejimo aikstelej?o apie kokias ten dar kompensacijas mamytes raset?Mano vaikui antra neigalumo grupe.
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2008 06 13, 15:39)
sveikos mamos...
dabar perskaiciau si foruma ir pirma karta isgirdau,jei gerai supratau zinoma blush2.gif , apie neigaliojo zenkla automobilyje. Jei vaziuoja toje transporto priemoneje neigalus vaikas irgi galiam uzsideti ir butu nuolaidos stovejimo aikstelej?o apie kokias ten dar kompensacijas mamytes raset?Mano vaikui antra neigalumo grupe.

Jei vel grupes ivardijamos skaiciais, tai as kazka prazioplinau.
Jau buvau idejusi nuoroda del zenklo ( http://www.negalia.l...p?mid=214&x=210 )
O kompensacijos uz isigijama automobili. Apie jas pradeta diskutuoti ankstesneje temoje ( http://www.supermama...?...&p=14555629 ) Gal pradeta kiek anksciau.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2008 06 13, 14:37)
kaip saunu jog sukrutejo jie truputi,o kur reikia kreiptis del tos ismokos. gal koki straipsni su visom smulkmenom gali ideti? labai aciu mirksiukas.gif

Na paskubejau truputi, doh.gif zinios pasirodo dar neoficialios, verysad.gif , tikiusi kad liepa turetume kazka isgirsti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Andrile @ 2008 06 13, 21:17)
Na paskubejau truputi, doh.gif  zinios pasirodo dar neoficialios,  verysad.gif , tikiusi kad liepa turetume kazka isgirsti blush2.gif

tik spejam apsidziaugti,o cia ir vel nusivylimas....bet kiek gi gali taip tempti guma as nebesuprantu... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltinis @ 2008 06 13, 17:20)
Jei vel grupes ivardijamos skaiciais, tai as kazka prazioplinau.
Jau buvau idejusi nuoroda del zenklo ( http://www.negalia.l...p?mid=214&x=210 )
O kompensacijos uz isigijama automobili. Apie jas pradeta diskutuoti ankstesneje temoje ( http://www.supermama...?...&p=14555629 ) Gal pradeta kiek anksciau.

Vidutine grupe. Netaip parasiau doh.gif
Aciu uz info.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Noriu uzduoti toki piniginiu reikalu klausima. Na as sitoj sriti zalia,kaip ir kitose su kompensacijom susijusiose ax.gif Aisku cia mano aplaidumas,kad nesidomiu,bet istikruju tik dabar pradejo rupet,kai aisku kad i darba iseit nera sansu. Tai va.Mano Saulytes neigalumo lygis:sunkus. As gaunu 632.00 ir dar vienas lapelis 316.0lt. Tai as galvoju,kad gaunu ir slauga,nes du mokejimai. Ar taip ir yra? Bukit geros pasakykit.
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2008 06 15, 22:32)
Sveikutes 4u.gif  Noriu uzduoti toki piniginiu reikalu klausima. Na as sitoj sriti zalia,kaip ir kitose su kompensacijom susijusiose ax.gif Aisku cia mano aplaidumas,kad nesidomiu,bet istikruju tik dabar pradejo rupet,kai aisku kad i darba iseit nera sansu. Tai va.Mano Saulytes neigalumo lygis:sunkus. As gaunu 632.00 ir dar vienas lapelis 316.0lt. Tai as galvoju,kad gaunu ir slauga,nes du mokejimai. Ar taip ir yra? Bukit geros pasakykit.

as tuose istatymuose irgi zalia,bet mano sunelis ir turi sunkia negalia,bet mes visumoj gaunam 1454lt,kaip cia yra tai nzn...
Atsakyti