Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui?

QUOTE(Kotia @ 2008 05 26, 13:25)
O kur galima įsigyti lipdukus ant automobilio "neįgalus asmuo"? Ar su lengvu neįgalumo lygiu nepriklauso nieko?

Pasiskaitykite cia 4u.gif Kiek zinau, nepriklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilgynė: 26 gegužės 2008 - 13:23
QUOTE(Kotia @ 2008 05 26, 12:25)
O kur galima įsigyti lipdukus ant automobilio "neįgalus asmuo"? Ar su lengvu neįgalumo lygiu nepriklauso nieko?

O lipdukus galima įsigyti raštinės reikmenų parduotuvėje Ofice 1.
Atsakyti
Oi mergaitės,užbėgau pasidžiaugti ir pasigirti,kad mano sūnelis gavo naują "Movitos"vaikštynę thumbup.gif Tai jau džiaugsmo mums thumbup.gif dabar galėsim dar intensyviau mokytis vaikščioti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 05 28, 21:01)
Oi mergaitės,užbėgau pasidžiaugti ir pasigirti,kad mano sūnelis gavo naują "Movitos"vaikštynę thumbup.gif Tai jau džiaugsmo mums thumbup.gif dabar galėsim dar intensyviau mokytis vaikščioti mirksiukas.gif

o is kur jus gavot ta vaikstyne?Gavot nemokamai?Gal daugiau info turit apie sita vaiktyne?
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 05 28, 19:01)

geras dalykelis thumbup.gif mes irgi ja turejome, dabar palikome darzelyje, bet ten mazoji su ja nevaiksto, nugriauze visa parolona nuo rankenu ir baigta blink.gif

siaip tai ja duoda kompensacineje technikoje kiek zinau mastau.gif nors mums tai perleido darzelis, bet apsiforminom ja ant saves tai kompensacinej tech.
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2008 05 29, 13:21)
geras dalykelis thumbup.gif  mes irgi ja turejome, dabar palikome darzelyje, bet ten mazoji su ja nevaiksto, nugriauze visa parolona nuo rankenu ir baigta blink.gif

siaip tai ja duoda kompensacineje technikoje kiek zinau mastau.gif  nors mums tai perleido darzelis, bet apsiforminom ja ant saves tai kompensacinej tech.

nieko nesuprantu,nes as kai teiravausi kompensacineje technikoje tai sake,jie duoda tik tas paparastas su lankais.... g.gif g.gif
Atsakyti
MOVITA tikrai priklauso kompensacinei technikai,nemokėjome nei lito,tik ją sunku gauti,laukėm kelis mėnesius.Reikia tiesiog nueiti į Soc.paslaugu centrą ir sakyti,kad tokia vaikštynė tra,ir kad ji tavo vaikui reikalinga,o jie jau turi stengtis ją iš kur nors gauti,nes tai jų darbas...Juk vyksta pas juos naujų prekių pristatymai,seminarai ir t.t.Aš kai nuėjau į savo miesto soc.paslaugų centrą,jie net nieko nežinojo apie tokią vaikštynę,tai parodžiau nuotrauką...Bet vat truputi priverčiau juos ten padirbėti,pasikrutinti ir dabar labai džiaugiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 05 29, 19:13)
MOVITA tikrai priklauso kompensacinei technikai,nemokėjome nei lito,tik ją sunku gauti,laukėm kelis mėnesius.Reikia tiesiog nueiti į Soc.paslaugu centrą ir sakyti,kad tokia vaikštynė tra,ir kad ji tavo vaikui reikalinga,o jie jau turi stengtis ją iš kur nors gauti,nes tai jų darbas...Juk vyksta pas juos naujų prekių pristatymai,seminarai ir t.t.Aš kai nuėjau į savo miesto soc.paslaugų centrą,jie net nieko nežinojo apie tokią vaikštynę,tai parodžiau nuotrauką...Bet vat truputi priverčiau juos ten padirbėti,pasikrutinti ir dabar labai džiaugiuosi lotuliukas.gif

saunuole thumbup.gif taip ir reikia juos vis uz ausu patampyti, kad dirbti pradetu mirksiukas.gif
Atsakyti
laba vakara.

kas liecia vaikstynes, tai man tokia kur tipo spec pritaikyta vaikstyne, labai sudetingai atrodo unsure.gif siaip pritaiko tikrai pagal poreikius, mum paderinu vaikstyne is labdariniu ir visai nieko tokia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 05 31, 01:02)
laba vakara.

kas liecia vaikstynes, tai man  tokia kur tipo spec pritaikyta vaikstyne, labai sudetingai atrodo  unsure.gif siaip pritaiko tikrai pagal poreikius, mum paderinu vaikstyne is labdariniu ir visai nieko tokia  rolleyes.gif

Na čia žiūrint,kokia vaiko negalytė g.gif Na mano vaikiukas turi sunkią negalia su spec.slauga,tai labai paprastos vaikštynės jam nepritaikysi,na o kai vaikiukas šiek tiek sveikesnis,stipresnis,tai aišku,kad galima kažką paderinti ir iš paprastesnių variantų 4u.gif
Atsakyti
dar norejau paklausti pas mamytes ar pinigeliai priglauso pagal negalios koda,nes as isivaizduoju,kad ne,bet kalbejau su viena mama kuri man sake,kad nuo to priklauso pinigai .ji turi vidutine negalia ,bet ne cerebrinis jos vaikeliui,o misrus raidos sutrikimas? wub.gif 4u.gif g.gif
Atsakyti
pagal sita straipsni suprantu, kad jei turi neigaliojo zenkla automobilyje ir vezi neigaluji asmeni arba pats esi neigalusis, nereikia moketi visose mokamose aikstelese ir miesto centre ir kt stovejimo vietose uz stovejima g.gif Ar ne?Ar as kazka ne taip supratau?

O tai kur gauti ta neigaliojo zenkla ant automobilio stiklo klijuojama???Nezinau kur ieskoti?Parduoda, ?ar kreiptisi kazkokia neigaliuju asociacija?

Mano vaikas turi vidutini neigalumo lygi cool.gif
Atsakyti