Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui?

QUOTE(lenusia @ 2009 02 13, 17:12)
taip mes ten deklaravomes, idomu ar duos mums ta kompensacija g.gif
o kodel dabar nebegaunat? g.gif

Turetu duoti manau g.gif dar ziurint kiek zmoniu tam bute dar gyvena be jusu?kompensacija uz sildyma mes gaunam,tik televizijos nebekompensuoja.pasikeite pas juos valdzia ir baigesi nuolaidos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 02 13, 23:31)
Turetu duoti manau g.gif dar ziurint kiek zmoniu tam bute dar gyvena be jusu?kompensacija uz sildyma mes gaunam,tik televizijos nebekompensuoja.pasikeite pas juos valdzia ir baigesi nuolaidos  smile.gif

Ten prisirases mano vyras ir sunelis, dar be ju ten prisiregistrave 3 zm.... ax.gif Tai dekui tau labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lenusia @ 2009 02 15, 15:30)
Ten prisirases mano vyras ir sunelis, dar be ju ten prisiregistrave 3 zm.... ax.gif  Tai dekui tau labai 4u.gif

Na geriausiai tau butu nueit ir pasiklaust i socialini 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 02 15, 23:08)
Na geriausiai tau butu nueit ir pasiklaust i socialini  4u.gif  mirksiukas.gif

Man labai idomu del tos komepnsacijos pasidare,db mano vyra atleido is darbo ir mes pradejom del to aiskintis ar kompensuotu mums uz sildyma,tai pareiske,kad mes pradejom sunu leisti i darzeli ir galim eit dirbt ir tipo jau nebepriklauso jokia kompensacija.(aisku mes tos kompensacijos ir seniau neesam gave)nes sunus uzregistruotas kaip lankantis darzeli,nors jis nuo spalio menesio buvo darzeli tik gal 4 kartus iki 16 val,o taip tai tik trim valandom vezam,nes sunkiai pratinasi jis ten.Dar beto butas imtas su paskola ir mes jame deklaruoti visi.Tai man idomu ar jusu vaikai lanko darzelius ar ne?
Atsakyti
QUOTE(adrijana87 @ 2009 02 17, 22:18)
Man labai idomu del tos komepnsacijos pasidare,db mano vyra atleido is darbo ir mes pradejom del to aiskintis ar kompensuotu mums uz sildyma,tai pareiske,kad mes pradejom sunu leisti i darzeli ir galim eit dirbt ir tipo jau nebepriklauso jokia kompensacija.(aisku mes tos kompensacijos ir seniau neesam gave)nes sunus uzregistruotas kaip lankantis darzeli,nors jis nuo spalio menesio buvo darzeli tik gal 4 kartus iki 16 val,o taip tai tik trim valandom vezam,nes sunkiai pratinasi jis ten.Dar beto butas imtas su paskola ir mes jame deklaruoti visi.Tai man idomu ar jusu vaikai lanko darzelius ar ne?

O cia kas per nesamone swoon.gif nu jie kuo toliau tuo idomiau prigalvoja doh.gif koks kieno reikalas eina vaikas i darzeli/mokykla ar neina,cia juk kompensacija uz SILDYMA doh.gif boze kas per zmones ten sedi fool.gif gaudavau kompensacija ir kaip ejo i darzeli ir dabar kaip eina i mokykla,niekada tokiu nesamoniu niekas neklausdavo doh.gif nu pasakyciau as jiems bash.gif jums PRIVALO DUOTI KOMPENSACIJA mad.gif atsiprasau susinervinau blush2.gif
Atsakyti
Skambinausi ka tik i socialines paramos skyriu. Paaiskino, kad jokia kompensacija nei uz sildyma nei uz ka kita nepriklauso vien del to, kad augini neigalu vaika schmoll.gif tiesiog yra pliusuojamos seimos pajamos (vaiko ismokos i pajamas neiskaiciuojamos) ir tada jie sprendzia ar priklauso kompensacija ar ne.
Nesvarbu, kad as tarkim viena seimoje dirbu, vyras turejo IĮ dabar stabdo veikla. Tai pasak ju turi nestabdyti, o uzdaryti, o po to dar puse metu stoveti darbo birzoje, tada jau bus svarstytinas variantas, o dabar tai jokiu prosvaisciu schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 02 18, 15:58)
Skambinausi ka tik i socialines paramos skyriu. Paaiskino, kad jokia kompensacija nei uz sildyma  nei uz ka kita nepriklauso vien del to, kad augini neigalu vaika  schmoll.gif  tiesiog yra pliusuojamos seimos pajamos (vaiko ismokos i pajamas neiskaiciuojamos) ir tada jie sprendzia ar priklauso kompensacija ar ne.
Nesvarbu, kad as tarkim viena seimoje dirbu, vyras turejo IĮ dabar stabdo veikla. Tai pasak ju turi nestabdyti, o uzdaryti, o po to dar puse metu stoveti darbo birzoje, tada jau bus svarstytinas variantas, o dabar tai jokiu prosvaisciu  schmoll.gif  verysad.gif

Ne nu ner teisybes sioje zemeje doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 02 18, 16:58)
Skambinausi ka tik i socialines paramos skyriu. Paaiskino, kad jokia kompensacija nei uz sildyma  nei uz ka kita nepriklauso vien del to, kad augini neigalu vaika  schmoll.gif  tiesiog yra pliusuojamos seimos pajamos (vaiko ismokos i pajamas neiskaiciuojamos) ir tada jie sprendzia ar priklauso kompensacija ar ne.
Nesvarbu, kad as tarkim viena seimoje dirbu, vyras turejo IĮ dabar stabdo veikla. Tai pasak ju turi nestabdyti, o uzdaryti, o po to dar puse metu stoveti darbo birzoje, tada jau bus svarstytinas variantas, o dabar tai jokiu prosvaisciu  schmoll.gif  verysad.gif

Kompensacija uz sildyma vien todel ,kad augini neigalu vaika niekada nebuvo skiriama schmoll.gif
Vyras turi individualia imone ,todel negali duoti kompensaciju.
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2009 02 19, 16:16)
Kompensacija uz sildyma vien todel ,kad augini neigalu vaika niekada nebuvo skiriama schmoll.gif
Vyras turi individualia imone ,todel negali duoti kompensaciju.

mano vyra atleido is darbo as dar skaitosi kaip auginanti vaika iki 3 metu ir kai nuejom paklaust tai jie pareiske,kad nepriklauso mums ta kompensacija,nes jei vaikas eina i darzeli vadinasi miela mamyte gali eit dirbt va tokia ju logika.ir mes kompensacijos negaunam....
Atsakyti
QUOTE(adrijana87 @ 2009 02 19, 22:00)
mano vyra atleido is darbo as dar skaitosi kaip auginanti vaika iki 3 metu ir kai nuejom paklaust tai jie pareiske,kad nepriklauso mums ta kompensacija,nes jei vaikas eina i darzeli vadinasi miela mamyte gali eit dirbt va tokia ju logika.ir mes kompensacijos negaunam....

Tai jai vyras stovi darbo biržoj, tai tada turi būti kompensacija ax.gif
Atsakyti
labutis.as gaunu uz vaikus 52 ir 93 , sunkia negalia , ten su vaiko prieziura, vyras mimmuma, tai mums dave kompensacija, ir vyresneliui nemokama maitinima, cia neseniai ejau aiskintis, del soc pasalpos, tai man nepriklauso, norejau iissimti pazyma del sunaus bureliu, kad puse kainos, tai pasake kad nepriiklauso. tai kiek turi iiseiti vienam seimos nariui, juk negalios pinigai nesiskaiciuoja
Atsakyti
QUOTE(vaidra @ 2009 02 19, 22:01)

manyciau, kad taip, jei tavo pajamos neaprupina visu seimos nariu.
Papildyta:
QUOTE(vaidra @ 2009 02 19, 22:01)

manyciau, kad taip, jeigu tavo pajamos neaprupina visu seimos nariu g.gif
Atsakyti