sveikutes...nenoriu nuvilti,bet ir mums gydytoja tvarkydama dokumentus buvo parasiusi,kad reikia skirti transporto islaidas....
sveikute, na as paskaiciau jusu situacijas, toks jausmas, kad gyvename skirtinguose miestuose. Kaip jus galit negauti tu visu pasalpu priklausomu?
Papildyta:
niekada netepiau ir netepsiu. Mano dukra valgo tik trinta maista, nevaiksto, neprotauja, VCP ir gaunam invaliduma nuo 6 men. Tik viena katra nuveziau i komisija, daugiau be musu pratesdavo ir dave dabar iki 18 metu, kad nelakstyt kas 2 metai
Papildyta:
niekada netepiau ir netepsiu. Mano dukra valgo tik trinta maista, nevaiksto, neprotauja, VCP ir gaunam invaliduma nuo 6 men. Tik viena katra nuveziau i komisija, daugiau be musu pratesdavo ir dave dabar iki 18 metu, kad nelakstyt kas 2 metai
QUOTE(gurja @ 2009 02 07, 12:06)
sveikute, na as paskaiciau jusu situacijas, toks jausmas, kad gyvename skirtinguose miestuose. Kaip jus galit negauti tu visu pasalpu priklausomu?
Papildyta:
Papildyta:
nzn kaip jie cia masto,ar ne ant tos nuotaikos papuoli ar kaip,bet jau pavargau ieskot tos teisybes...Jie vistiek liks teisus....
Sveikutės. Kaip jums šį mėnesiuką, mamytės, neveluoją vaikučių pinigėliai? Aš kaip šiandien turėjau gauti, bet pašte pasakė pinigų dar nėra ir nežinia kada bus. Nors kai kurie mano draugai jau gavo, kai kuriems net diena ankščiau buvo pervesta pašalpa. Tai įdomu kaip čia taip nevienodai ir tam pačiam mieste.
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 02 10, 19:50)
Sveikutės. Kaip jums šį mėnesiuką, mamytės, neveluoją vaikučių pinigėliai? Aš kaip šiandien turėjau gauti, bet pašte pasakė pinigų dar nėra ir nežinia kada bus. Nors kai kurie mano draugai jau gavo, kai kuriems net diena ankščiau buvo pervesta pašalpa. Tai įdomu kaip čia taip nevienodai ir tam pačiam mieste.
man pervede 9d.sulauksit ir jus
QUOTE(rumba @ 2009 02 11, 15:29)
mums 6
Me sirgi gavom 6-a Kazkaip neitiketinai anksti
QUOTE(jjurgite @ 2009 02 11, 15:31)
Me sirgi gavom 6-a Kazkaip neitiketinai anksti
taip anksti,palyginus su praeitu menesiu.nors siaip man visad pravesdavo 6-9d.
Sveikutes!
Noriu jusu paklaust: ar auginant vaikuti su sunkia negalia priklauso kokios lengvatos, mokant uz komunalines paslaugas? Bet mes gyvenam ne nuosavam bute, o pas vyro tevus...
Busiu labai dekinga uz jusu atsakymus
Noriu jusu paklaust: ar auginant vaikuti su sunkia negalia priklauso kokios lengvatos, mokant uz komunalines paslaugas? Bet mes gyvenam ne nuosavam bute, o pas vyro tevus...
QUOTE(lenusia @ 2009 02 13, 12:41)
Sveikutes!
na, kiek man teko pasiaiskint, tai jokiu lengvatu Kazkas minejo, kad Microvisata kazkiek maziau ima... O daugiau kiek klausiau, niekas nieko...
QUOTE(lenusia @ 2009 02 13, 12:41)
Sveikutes!
Jei esat deklarave savo gyvenama vieta ten priklauso kompensacija uz sildyma,gyvatuka,televizija (jei tokia duoda) mes anksciau gaudavom dabar nebeduoda.turi nueit i socialini ir pasiklaust
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 02 13, 15:44)
Jei esat deklarave savo gyvenama vieta ten priklauso kompensacija uz sildyma,gyvatuka,televizija (jei tokia duoda) mes anksciau gaudavom dabar nebeduoda.turi nueit i socialini ir pasiklaust
taip mes ten deklaravomes, idomu ar duos mums ta kompensacija
o kodel dabar nebegaunat?