Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui?

Mes is Klaipedos,tai fuuuuu nesuvelino daugiau dienu blush2.gif
Atsakyti
Mes Alytiškiai ir oi kaip jau laukiam pinigėlių umn.gif
Atsakyti
Ui kupiškėnams neįgaliukams ir įgaliukams vaikeliukams irgi vėluoja...Liūdna labai doh.gif
Atsakyti
Mes is Vilniaus, ale salpos dar nera verysad.gif Vaiko pinigelius gavom.Nors visada atvirksciai budavo, pirmiau salpa, paskui vaiko pinigai... unsure.gif
Atsakyti
Vilniuje šiandien jau pinigai pervesti smile.gif
Atsakyti
Nu vat-prisiguodžiau,ne per seniausai paštininkė atnešė pinigėlius doh.gif
Atsakyti
Gavom thumbup.gif
Atsakyti
Tikra tiesa - Vilniuje jau pervesti biggrin.gif
Atsakyti
Kaune jau irgi yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 01 15, 19:35)
Kaune jau irgi yra biggrin.gif

mes is Kauno,bet pinigelius gavom vakar vakare 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklausti jusu...mano vaikas turi invaliduma (sunkus lygis) , norim padaryti vaikui pasa, ar reikia uz tai moketi?
Atsakyti
laba,
Adrijana, ar dar negavot atsakymo is komisijos?
mes jau.... kaip ir tikejausi paskutiniu metu, paliko ta pati-vidutini, taciau nuvyle tai, kad taip ir neatsake i klausima, kodel vertino mano vaika ne pagal igimta jau nustatyta liga, o pagal misru raidos sutrikima...
jie taip ir isdeste: vertinam pagal pagrindines ligas: a)igimta tokia tai raumenu liga, b)misrus raidos sutrikimas. (...) vidutinis neigalumo lygis nustatytas todel kad remianti vertinimo kriteriju apraso skyriaus XI dalies (psichikos ir elgiasio sutrikimai bigsmile.gif ) 31.2 punktu vertinant DISK metodika vyrauja stambiosios motorikos sutirikimas -20 proc, smulkioji-61 proc, kalba 66, savarankiskumas 39 .
Ir nei zodzio apie tai, kodel jie nesiremia to paties kriteriju apraso VI dalim (judamojo-raumenu ap. ligos ir bukles), nes vaiko stambioji, smulkioji motorika (visas judejimas) ir net savarankiskumas sutrikes butent del igimtos raumenu ligos, beje, net ir artikuliacija... as maniau, kad tai turetu buti ir durniui aisku, na bet ne jiems... doh.gif papilste vel is tuscio i kiaura ir buk rami, mamyte. man net nesvarbu koki lygi jie nustatys, man reikia tik aiskumo. Yra dar ta gincu komisija... bet neturiu nei laiko nei sveikatos... o tikslas-ar varnas varnui kirs aki?!
tai va, tokios naujienos is musu padanges.
Atsakyti