Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui?

QUOTE(adrijana87 @ 2009 01 12, 20:29)
As is vis pirma kart girdziu,kad sauskelnes jus atsiimat Eurovaistinese g.gif  g.gif .As keliose eurovaistinese paklausus apie tai esu ar jie kompensuoja tai net apake buvo,kad niekad net nebuvo pas juos....Cia taip Kaune....O as visad atsiimu Šeimos vaistinese ir ten reik primoket tik kelis litukus,bet ir visad imu Pampers...Bet jei priklauso 30 vnt tai kodel gi neisnaudot ir tikrai jauciasi tas 30 vienetu,nes mes dar kartais ir ant puoduko padarom,tai nedaug ir dapirkti tereikia... 4u.gif

Nu va tai tau,o pas mus kaip tik kitose vaistinėse,apart Euro,jokių sauskelnių nekompensuoja doh.gif Ir tai vyksta tokiam užkampy kaip Kupiškis rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu klausima: ar jums jau pervede pinigus už neįgalumą? Mes tai gaudavom 5, 6 d. o siemet dar nėra g.gif
Atsakyti
As gaudavau 10-12d, si men dar nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ver @ 2009 01 14, 12:16)
Turiu klausima: ar jums jau pervede pinigus už neįgalumą? Mes tai gaudavom 5, 6 d. o siemet dar nėra g.gif

Aš gaudavau iki 10 d. , bet ir dar nėra schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
O as vakar skambinau i savivaldybe klaust, kada bus, o ten manes paklause ar as stebiu padeti LT blink.gif Juk visu pirmiausia persininkai ir pan., o galiausiai invalidai ir vaikai doh.gif Bent jau vakar savivaldybe dar nebuvo gavus pinigeliu is valstybes. O siaip isipareigoje pervest pinigus iki 25dienos, taip kad laiko dar yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgite @ 2009 01 14, 13:28)
O as vakar skambinau i savivaldybe klaust, kada bus, o ten manes paklause ar as stebiu padeti LT  blink.gif Juk visu pirmiausia persininkai ir pan., o galiausiai invalidai ir vaikai  doh.gif Bent jau vakar savivaldybe dar nebuvo gavus pinigeliu is valstybes. O siaip isipareigoje pervest pinigus iki 25dienos, taip kad laiko dar yra  doh.gif

AR JIE ISPROTEJO ohmy.gif cry.gif
Atsakyti
Man katik pervede pinigelius uz neigaluma,vel norisi ggyvent thumbup.gif 4u.gif na ir jums jau turetu buti thumbup.gif
Atsakyti
ir man tik paciam pavakary pervede...
Atsakyti
Kokiuose cia miestuose, nes mano kauno raj., tai ne su ziburiu nerast lens.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgite @ 2009 01 14, 19:24)
Kokiuose cia miestuose, nes mano kauno raj., tai ne su ziburiu nerast  lens.gif  schmoll.gif

Kaune dar irgi nera ax.gif
Atsakyti
Mes irgi dar laukiam... verysad.gif Tai įtariu toliau bus dar "gražiau"...ir kaip visada atsigroja ant silpniausių... doh.gif
Atsakyti
Akmeniskiai mes smile.gif ,bet pravede pries pat darbo pabaiga g.gif
Atsakyti