Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui?

QUOTE(agutis @ 2009 01 11, 13:07)
Na vat brangieji ekonominė krizė jau pasireiškia-nebekompensuoja mano vaikui 30 varganų sauskelnių mėnesiui,ir kompensuojamiems vaistams,kuriuos geriam kiekvieną dieną-priemoką pakėlė...Nu negaliu kaip pikta,ne dėl sauskelnių,kurių mums visą gyvenimą reikės,ir ne dėl vaistų,o dėl to,kad tie išverstapilviai seimūnai taupo neįgalių ir sveikų vaikų sąskaita...Kas bus toliau? scare.gif Išsigimėliai jie kažkokie,ne kitaip...(sorry,kad taip išsiplūdau).

Nesupratau kaip tai nekompensuoja us sauskelnes?????????As juk buvau pas gydytoja ketvirtadieni ji man israse recepta sauskelnems,ir man priklauso pasimti 15 diena tai ir eisiu 15 diena,bet niekas nesake,kad nekompensuoja ji israse recepta tik pasimt dar man per anksti?o kada jus buvot pasimt ir kas taip pasake ,kad nebekompensuoja? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(adrijana87 @ 2009 01 11, 15:48)
Nesupratau kaip tai nekompensuoja us sauskelnes?????????As juk buvau pas gydytoja ketvirtadieni ji man israse recepta sauskelnems,ir man priklauso pasimti 15 diena tai ir eisiu 15 diena,bet niekas nesake,kad nekompensuoja ji israse recepta tik pasimt dar man per anksti?o kada jus buvot pasimt ir kas taip pasake ,kad nebekompensuoja? g.gif  g.gif

Tai garantuotai ir jūs nebegausite swoon.gif Mums penktadienį gydytoja išrašė,ji nieko nežinojo,nuėjome kaip visada į Eurovaistinę pasiimti,tai vat mums ir pasakė,kad nuo šių metų "asta la vista" sauskelnėms,dar susiskambino su kt.Eurovaistine,kad gal ta turės pakuočių iš praeitų metų,deja-nebeturėjo...Vat tokie reikaliukai...Kad seimūnai paspringtų tuolete bekakodami (ups...)
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2009 01 11, 15:45)
Tai garantuotai ir jūs nebegausite swoon.gif Mums penktadienį gydytoja išrašė,ji nieko nežinojo,nuėjome kaip visada į Eurovaistinę pasiimti,tai vat mums ir pasakė,kad nuo šių metų "asta la vista" sauskelnėms,dar susiskambino su kt.Eurovaistine,kad gal ta turės pakuočių iš praeitų metų,deja-nebeturėjo...Vat tokie reikaliukai...Kad seimūnai paspringtų tuolete bekakodami (ups...)

As kaip supratau tai vaistines tik laikinai neturejo sauskelniu su kompensuojamom pakuotem. Tikrai nepergyvenkit. Mes penktadieni Eurovaistinej atsiemem ir girdejau kaip vaistininke kalbejo su gydytoja telefonu, kad siuo metu kompensuojamu sauskelniu jau turi,ir tures.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista31: 11 sausio 2009 - 15:02
QUOTE(plazma @ 2009 01 10, 18:50)
1.o jus kokia turit negalia?
2. schmoll.gif  schmoll.gif

Pas mus Dauno sindromas smile.gif
Atsakyti
Dėl sauskelnių-tai kolkas nepakeitė barkodų todėl nekompensuojamos, bet susitvarkys. Galima imti kitos firmos sauskelnes, kurias kompensuoja.
O dėl vaistų ir aš nerimauju. Mes stengdavomės Camelijoje kompensuojamus vaistus pirkti, tai priemokos nei cento nereikdavo mokėti- pati vaistinė kažkaip nurašo, bet va kaip bus dabar nežinau, bijau kad teks tuos šimtus primokėt
Atsakyti
g.gif
QUOTE(kosemalose @ 2009 01 09, 21:00)
sveikos, mamos,

gal zinote kur rast ligu ir kompensuojamu vaistu sarasus A ir B , internete, aisku?

Atsakyti
Na reikės dar dėl tų sauskelnių pasidomėti g.gif Na o mes kiek imam iš Eurovaistinės,tai tik Pampers firmos kompensuoja...Kad kitų firmų sakė nekompensuoja?Vis tik jau 4m imu,tai visada taip ir kartoja...o pagaliau ir kitos firmos ir negalėtume naudoti,apart Pampers,nes maniškiui tuoj užraudonuoja sėdimoji mirksiukas.gif Ech,kad ir 30vnt.mėnesiui vis tik palengvinimas,taigi būtų jau labai malonu,kad nors jis išliktų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kosemalose @ 2009 01 12, 12:19)

Google paieskot nebandei? smile.gif
Atsakyti
nieko neradau, tik citatas is jo. na kazkur gi turejo jis but publikuotas, ar ne?
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 01 12, 15:02)
Google paieskot nebandei?  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kosemalose @ 2009 01 12, 15:07)
nieko neradau, tik citatas is jo. na kazkur gi turejo jis but publikuotas, ar ne?

As radau tik tai http://www.vlk.lt/vl...tem&item_id=140
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2009 01 12, 15:17)
Na reikės dar dėl tų sauskelnių pasidomėti g.gif Na o mes kiek imam iš Eurovaistinės,tai tik Pampers firmos kompensuoja...Kad kitų firmų sakė nekompensuoja?Vis tik jau 4m imu,tai visada taip ir kartoja...o pagaliau ir kitos firmos ir negalėtume naudoti,apart Pampers,nes maniškiui tuoj užraudonuoja sėdimoji mirksiukas.gif Ech,kad ir 30vnt.mėnesiui vis tik palengvinimas,taigi būtų jau labai malonu,kad nors jis išliktų rolleyes.gif

As is vis pirma kart girdziu,kad sauskelnes jus atsiimat Eurovaistinese g.gif g.gif .As keliose eurovaistinese paklausus apie tai esu ar jie kompensuoja tai net apake buvo,kad niekad net nebuvo pas juos....Cia taip Kaune....O as visad atsiimu Šeimos vaistinese ir ten reik primoket tik kelis litukus,bet ir visad imu Pampers...Bet jei priklauso 30 vnt tai kodel gi neisnaudot ir tikrai jauciasi tas 30 vienetu,nes mes dar kartais ir ant puoduko padarom,tai nedaug ir dapirkti tereikia... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 12 30, 16:01)
Dirbantiems tėvams priklauso didesnis neaopmakestinamas minimumas. kazi po nauju jis išliks?
Ar vistik nebus ir tokių lengvatų?
ax.gif

Gal galit plačiau apie tai g.gif Gal jau ką nors naujo šiemet girdėjot?
Atsakyti