Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui?

um,bet daktare sake kad kazkokios komisijos dvi bus
Atsakyti
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2008 11 27, 12:52)
tai priklauso nuo to kiek laiko šeimos gydytojas suruoš dokumentus į NNK,paskui juos pristačius ten tai jau tą pačia diena gausi visus reikiamus dokumentus , kuriuos nuneši į socialini skyrių , ten parašysi prašymą , duosi savo saskaitos nr ir po mėnesio pinigėliai bus tavo saskaitoj mirksiukas.gif

na,mums ir buvo kaip ir dvi komisijos.Gavus dokumentus is gydytojos nesiau i pirma komisija,kuri parase,kad galim gauti ir tada su tuo vetavimu dokumentus nesiau i pagrindine komisija,kuri jau osdave pazymas ir invalido pazymejima.Bet toj komisijoj mes pralaukem apie savaite atsakymo...
Atsakyti
nu labai didelis jums aciu,jus angeliukai.
Atsakyti
QUOTE(evel1 @ 2008 11 27, 20:11)
nu labai didelis jums aciu,jus angeliukai.

linkiu sekmes gaunant palankius Jums atsakymus...Ar zinot kokia negalia gausit? Ta prasme-sunkia,vidutine,lengva?
Atsakyti
nu iseina,kad trecia grupe taip sake,kad 50procentu nedarbinguma,ta prasme del fiziniu kruviu,mano mazulis nieko kas susije su sportu ar didesniu kruviu nieko daryti negales,kad sirdeles neapsunkintu,o ta trecia grupe tai nezinau kaip dabar ja skaito lengva ar vidutine,ir dar noriu paklausti jus tvarkydamos neigalumus vaikuciams tuo paciu galejot globa tvarkytis ar neduoda,gal jus pagalvosit,kad as kokia is kaimo gludumu,bet cia pas mus visi tokie pikti,kad neina nieko paklausti,tik rekti moka,nieko nepaaiskina todel ir nezinau kas kaip,aciu jums kad cia man padedat clap.gif
Atsakyti
QUOTE(evel1 @ 2008 11 27, 21:47)
nu iseina,kad trecia grupe taip sake,kad 50procentu nedarbinguma,ta prasme del fiziniu kruviu,mano mazulis nieko kas susije su sportu ar didesniu kruviu nieko daryti negales,kad sirdeles neapsunkintu,o ta trecia grupe tai nezinau kaip dabar ja skaito lengva ar vidutine,ir dar noriu paklausti jus tvarkydamos neigalumus vaikuciams tuo paciu galejot globa tvarkytis ar neduoda,gal jus pagalvosit,kad as kokia is kaimo gludumu,bet cia pas mus visi tokie pikti,kad neina nieko paklausti,tik rekti moka,nieko nepaaiskina todel ir nezinau kas kaip,aciu jums kad cia man padedat clap.gif

nu tai kazkuri is tu negaliu ir bus,jei 50 procentu nedarbingas.Taip,jau tuo paciu gausit invalido pazymejimamneigalumo lygio pazyma irspecialiojo nuolatines prieziuros(pagalbos) poreikio nustatymo pazyma.
Pas mano sunu yra sunki negalia ir maniskis turi spec.nuolatines slaugos poreiki.Pinigeliu atzvilgiu jos labai skiriasi-uz nuolatine prieziura temoka vos virs 300 lt,o nuolatine slauga yravirs 900.Tiksliu tu skaiciu nepamenu blush2.gif .Jei kas dar domins klauskit,bandysim atsakyt ir patart mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai aciu jums uz patarimus,kad jau kaip ir nebeliko ko klausti,ziuresim su tom komisijom,jau kaip ten zinosiu koki lygi nustate tai butinai parasysiu,nes tada bus vel nauju klausymu,zinot nereiketu tu pinigeliu nei nieko,kad tik vaikeliui butu viskas gerai,bet..........jau nieko pakeisti nebegalima,jau vaikeliui ta ydute ira,ir niekur jinai nedinks,o valstybei palikti tai neketinu,jie ir taip grobikai.
Atsakyti
vaikams neigalumas skirstomas i lengva, vidutine ir sunkia negalia.
o suaugusiems nustatomas nedarbingumo lygis procentais.
Atsakyti
Man cia vienos moteriskes sako,jei vaikui nustato vidutine,arba lengva neigaluma,tai globa neskiriama,bet cia kaip jus raset tai kaip ir priklausytu.
Atsakyti
laba diena,dar karta siandiena buvo pirma komisija,o jau rytoj bus antra,sakykit cia taip viskas greitai tvarkoma,ar toj antroj komisijoj tik uzregistruos ir dar reikes kazkiek laukti,ar jau ten viska pasakys ir bus viskas baigta.
Atsakyti
evel 1
Kaip jau nueisit i ta antra komisija tada jau viskas bus baigta iskarto duos pazymejima (bent jau mums taip buvo) o tada iskarto eik i soc. paramos skyriu susitvarkyt del pinigeliu smile.gif
Atsakyti
aha aisku,as maniau,kad cia meneseis tvarkomi tie dokumentai,o sakykit kaip su globa,kiek skaiciau internete tai lengva neigaluma turint,neduoda jos,dar patarkit ka as galeciau savo mazuliui issireikalauti,nu mazdauk kas priklausytu.
Atsakyti