Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui?

QUOTE(evel1 @ 2008 11 22, 11:23)
Sveikos as cia naujoke,sakykit mano mazuliui nustatytas lengvas neigalumas,tai gal galit paaiskinti kas priklausytu jam ir kokius popierius reiketu tvarkytis,kad jis kanors gautu. unsure.gif

O tai jus negaunat jokiu invalidumo pinigeliu? g.gif
Atsakyti
Ne dar nieko negaunu,jis turi sirdeles ydute,nustatyti nustate,bet apie pinigeliu tai nieko nesake ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evel1 @ 2008 11 22, 15:51)
Ne dar nieko negaunu,jis turi sirdeles ydute,nustatyti nustate,bet apie pinigeliu tai nieko nesake ax.gif

Keista, kad jokios informacijos nesuteike, nors aisku kas jiems ar tu gausi pinigeliu ar ne doh.gif
Pirmiausia jums reikia nusistatyti invalidumo lygi. Apie visa tai gali pasiskaityti cia viskas ten parasyta kur eiti ir kokiu dokumentu reikia smile.gif
Atsakyti
Tai kad man neatidaro sio puslapio sad.gif
Atsakyti
eik cia o tada ziurek DEl NEĮGALUMO LYGIO NUSTATYMO KRITERIJŲ IR TVARKOS APRAŠO PAVIRTINIMO
Atsakyti
QUOTE(evel1 @ 2008 11 23, 10:25)
Tai kad man neatidaro sio puslapio sad.gif

Cia reikalingas pdf formata skaitanti programa. gal tavo kompiuteryje nera Adobe Acrobat Reader programos?
Atsakyti
deja tokios programos nera mano kompiuterije blush2.gif
Atsakyti
Tai tada suvesk google tokius žodžius DEl NEĮGALUMO LYGIO NUSTATYMO KRITERIJŲ IR TVARKOS APRAŠO PAVIRTINIMO ir tikrai rasi tau tinkamu formatu.
Atsakyti
aciu uz informacija
Atsakyti
QUOTE(evel1 @ 2008 11 24, 12:04)
aciu uz informacija

Nėra už ką. Svarbu, kad padėtų ta informacija. Tik nieko nelaukit eikit tvarkytis invalidumą, kam jums pinigėlius prarasti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,jau pradejau tvarkytis mazulio neigaluma,dar noriu paklausti per kiek laiko sutvarko ji.
Atsakyti
QUOTE(evel1 @ 2008 11 26, 20:11)
Sveikutes,jau pradejau tvarkytis mazulio neigaluma,dar noriu paklausti per kiek laiko sutvarko ji.

tai priklauso nuo to kiek laiko šeimos gydytojas suruoš dokumentus į NNK,paskui juos pristačius ten tai jau tą pačia diena gausi visus reikiamus dokumentus , kuriuos nuneši į socialini skyrių , ten parašysi prašymą , duosi savo saskaitos nr ir po mėnesio pinigėliai bus tavo saskaitoj mirksiukas.gif
Atsakyti