QUOTE(vikma @ 2008 10 10, 21:15)
Mes gavom sendien SASKAITA uz darzeli 189.29lt. lankom nuo rugsejo 22d.vaikas turi sunku neigaluma, ir apsalau pamacius tokia suma..
jie ima mokesti ir uz vasara,nors vaikas ir nelanko darzelio. mes taip pat gavome kosmine saskaita. tai paaiskino,nors vaikas ir nalanko darzelio,jam vistiek skaiciuojamos dienos. na jau ju tokia politika
Papildyta:
QUOTE(Vir81 @ 2008 10 10, 11:50)
As dar tik ruosiuosi tvarkytis
Kazin nuo keliu metu as galiu leisti savo maze i darzeli? Ar cia nera jokiu apribojimu? Ir dar idomu ar mes galime eiti i darzeli(nes as gaunu slauga),galvoju gal nepriims? Nezinau as tu istatymu,tai jei kas galit atsakykit i mano klausima
Kazin nuo keliu metu as galiu leisti savo maze i darzeli? Ar cia nera jokiu apribojimu? Ir dar idomu ar mes galime eiti i darzeli(nes as gaunu slauga),galvoju gal nepriims? Nezinau as tu istatymu,tai jei kas galit atsakykit i mano klausima
i darzeli jie priima vaikiukus nuo 3 metuku. jei tu gaunu slauga uz vaika,tai jei leistum i savaitini darzeli,tuomet tau ja nuimtu,bet jei lankytu paprasta dienini,tuomet gaudinetum slauga,nenuimtu tau.
maniske taip pat turi slauga,as ja leidziu i darzeli. ir esu patenkinta,jog ji ten mokosi,su vaikais bendrauja.