Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui?

QUOTE(Ramunka:) @ 2008 07 09, 11:48)
Ojojoj kokius stiprius akinukus jus nesiojat  unsure.gif musu tik
+2 ir+2.5 tai galim pirktis ir po 70lt uz lesi nes nera tokie sunkus.jusu atveju lesius siulo kuo plonesnius,kad vaikui butu lengviau juos nesiot del to ir tokia kaina.mums irgi siule uz lesi po 300lt,net pavyzdi laikiau savo rankose lengvuciai jokio svorio  thumbup.gif bet mes kadangi jau dideli esam ir gerai nesiojam tai atsisakem.
Gal jus pirma nueikit i soc.rupyba paaiskinkit situacija ir paklauskit kiek jums kompensuos,tada zinosit ka daryt imt brangesnius ar ne  4u.gif

Buvau sendien soc.rupyboj,tai ten irgi nieko gero neisgirdau,nera pinigu pasake,ir beje jie pasake kad nekompensuotu akinukams,tik nebent vienkartine pasalpa gauti,bet ir tokiom pasalpom nera pinigu doh.gif tai liepe kreiptes i ligu kasas unsure.gif jau atsibodo tas gainiojimas verysad.gif
Taip vaikui dabar tokius prirase stiprius akinukus, dabartiniai akinukai +5.Irgi stori lesiukai...bet noriai nesioja...
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2008 07 09, 18:15)
Buvau sendien soc.rupyboj,tai ten irgi nieko gero neisgirdau,nera pinigu pasake,ir beje jie pasake kad nekompensuotu akinukams,tik nebent vienkartine pasalpa gauti,bet ir tokiom pasalpom nera pinigu doh.gif tai liepe kreiptes i ligu kasas unsure.gif jau atsibodo tas gainiojimas verysad.gif
Taip vaikui dabar tokius prirase stiprius akinukus, dabartiniai akinukai +5.Irgi stori lesiukai...bet noriai nesioja...

blink.gif kokiam jus mieste gyvenat?kad taip pinigu soc,rupyba neturetu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2008 07 10, 14:33)
blink.gif kokiam jus mieste gyvenat?kad taip pinigu soc,rupyba neturetu?  unsure.gif

Klaipedoj gyvenam,liepe bandyt rugsejio men kreiptis del vienkartines tada tipo butu,ai nebezinau ne ka galvoti verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2008 07 10, 19:51)
Klaipedoj gyvenam,liepe bandyt rugsejio men kreiptis del vienkartines tada tipo butu,ai nebezinau ne ka galvoti verysad.gif  schmoll.gif

Keista toks didelis miestas o tokia netvarka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2008 07 10, 20:51)
Klaipedoj gyvenam,liepe bandyt rugsejio men kreiptis del vienkartines tada tipo butu,ai nebezinau ne ka galvoti verysad.gif  schmoll.gif

Jie visi ten sako,kad neturi doh.gif O žmonės ir nereikalauja,nes įstatymų nežino...Aš jau anksčiau esu pasakojusi,kaip išsireikalavau-paprašiau,kad mums padėtų pabaigti įrengti vonią ir tuoletą,nes auginame neįgalų vaiką ir šitie dalykai jam bus ateity reikalingi...Bet gudrių žmonių pamokinta ėjau tiesiai pas merą,o ne taip per valdininkėlius ir dar "užvėmiau",kad būtų labai gerai,kad nereiktų į bėdų turgų kreiptis,nes garbės nei miestui nei merui tikrai nepadarys tas mano kreipimasis...Tai mes prašėm ne akinukams,o remontui,sumos neįvardijom...Parėmė jie mus 3000lt,jiems esu be galo dėkinga...Netikiu kad nesurastų pinigėlių jūsų akinukams g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,na gavom pagaliau spec.nuolatine slauga.2 menesius prasitasem su tais dokumentais,bet pagaliau viskas baigesi musu naudai.Dabat ramu bus iki pilnametystes....
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2008 07 11, 13:06)
sveikos mamytes,na gavom pagaliau spec.nuolatine slauga.2 menesius prasitasem su tais dokumentais,bet pagaliau viskas baigesi musu naudai.Dabat ramu bus iki pilnametystes....

tai valio clap.gif gerai, kad nenuleidai rankų iškart, šaunuolė drinks_cheers.gif taip ir toliau victory.gif
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2008 07 11, 15:06)

Vat šitaip ir reikia thumbup.gif Kas priklauso,tai priklauso drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif As irgi vakar pridaviau dokumentus,kad perziuretu musu grupe. tai ten tokios nemalonios ponios sedi,kad baisu schmoll.gif Tai sake kvies mane i ta komisija. Idomu ar man reikes su mazaja dalyvaut? Ir ko ten manes gali klausineti?
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2008 07 11, 15:06)

Saunu,kad tu nenuleidai ranku, thumbup.gif nes as tai pirma karta tai taip ir praleidau,bet laimej,kad tik metams tada buvo negalia,nes tada neisdrysau kreiptis kol cia npasiskaitinejau,o po to ir as prasiau pekeitimo,bet visgi tik metams vel gavau,rugseji vel teks eit i ta pragara... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
aciu,mergaites uz palaikyma...ir jus nenuleiskit ranku ,o svarbiausia pries einant reikia zinot viska kas mums priklauso ir ko reikalaujama.Zinokit,kad gaut spec.nuolatine slauga turi intelekto koeficientas buti iki 20 balu,kitaip bus spec.nuolatine prieziura.O tai piniginiu atzvilgiu skiriasi.Uz slauga moka po 790 lt,o uz prieziura tik 316 lt.
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2008 07 11, 21:32)
aciu,mergaites uz palaikyma...ir jus nenuleiskit ranku ,o svarbiausia pries einant reikia zinot viska kas mums priklauso ir ko reikalaujama.Zinokit,kad gaut spec.nuolatine slauga turi intelekto koeficientas buti iki 20 balu,kitaip bus spec.nuolatine prieziura.O tai piniginiu atzvilgiu skiriasi.Uz slauga moka po 790 lt,o uz prieziura tik 316 lt.

Na taip pinigeliais tai labai didelis skirtumas....O intelektas tai jie skaito vaiko suvokimas ,supratimas ir panasiai?Nes mano vaikinas tai labai gudras ir net per daug,kur jam i nauda tai puikiai viska issireikalaut moka ir parodo viska akimis ka tik as paklausiu...Bet mums jau padare DISK tai yra trys punktai kurie nesiekia 30procentu tai mums sakeneurologe,kad mes tikrai gausim sunkia negalia ir spec. slauga,nes tokie rezultatai .O vat butent apie skirtuma slaugos ir prieziuros niekas nieko neaiskino,as is cia viska suzinojau...
Atsakyti