QUOTE(vikma @ 2008 06 24, 11:36)
sveikos mamos.
galbut cia biski neitema,bet man iskilo klausymas,gal jus i ji galetumet atsakyt..ar yra kokios kompensacijos degalams,auginantiems neigalu vaika,nes mes kiekviena savaite po kelis kartus vazinejam is klaipedos i kauna arba vilniu,jau kartais vos besukrapstom pinigeliu,kad nuvaziuoti,o vaziuoti tai reikia...tai sakau gal kas priklauso???
galbut cia biski neitema,bet man iskilo klausymas,gal jus i ji galetumet atsakyt..ar yra kokios kompensacijos degalams,auginantiems neigalu vaika,nes mes kiekviena savaite po kelis kartus vazinejam is klaipedos i kauna arba vilniu,jau kartais vos besukrapstom pinigeliu,kad nuvaziuoti,o vaziuoti tai reikia...tai sakau gal kas priklauso???
mes taip pat is Klaipedos vazinejam. Po avarijos, kai neturejom savo auto, kreipemes i socialines paramos skyriu Liepu g. 15 (prie savivaldybes) ten jie be jokiu problemu skiria mikriuka, nuveza kur reikia, kada reikia ir kiek reikia. Siaip tai moketi nereikia jei pajamos nevirsyja ten kazkiek tai litu, mes mokejom 30 su truputuka, Jezau, visai galva nebedirba, nu zodziu nedaug
jei ka tai parasyk man, duosiu tlf tos moteriskes, beje labai maloni.
o mergaites dabar ir as noriu paklausti.
ar turint individualia imone nera kokiu mokesciu lengvatu na tarkim pajamu mokescio ar dar kazko? o tai ta musu buhaltere biski tokia nukvakusi, nieko ji nezino
gaila, kad del auto mums nieko neiseis. Pas mus pasirodo prieziura, o ne slauga nors vaikas ir nevaikstantis