Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

Aveda, ar padaryčiau didžiulę nuodėmę, jei iš vieno sb darbelio idėją pritaikyčiau savo darbeliui ... Man to darbelio mintis labai patiko, net sapne mačiau kaip pakeisčiau ir kaip aš padaryčiau blush2.gif ax.gif

Ten viskas buvo digital, o aš savo sb rankom sukurčiau ...

Kaip idėjų vagystės, ar labai smerkiamos ? blush2.gif

Atsakyti
Aveda, ar padaryčiau didžiulę nuodėmę, jei iš vieno sb darbelio idėją pritaikyčiau savo darbeliui ... Man to darbelio mintis labai patiko, net sapne mačiau kaip pakeisčiau ir kaip aš padaryčiau blush2.gif ax.gif

cia nevadinasi ideju vagyste o paprasciausiai "scraplift" ir forumuose net daro uzduotis kad paskiria darbeli ir visi kiti ji nukopijuoja (taip kaip padare su man "Svarstanti Motinyste" kur nuoroda buvau ikelus bloge. Tam zmones ir ikelia savo darbelius i interneto galerijas--kad kitus ikveptu. Nera didesnio komplimento kad kazkam ant tiek patiko kad norejo nukopijuoti. Ir visvien tavo kopija labai skirsis nuo originalo: nuotraukom, negi kad ten digital, o pastave grynom SB medziagom ir t.t.
Vienintele situacija kada buna labai didele nuodeme tai jei nukopijuoji kiekviena detale iki parinktu spalvu, pavadinimu ir bendros temos ir bandai parduoti/komerciniam tikslui. Pamenu viena kart buvo toks ispudingas mini albumas kur eBay daejo net virs 200 dol bigsmile.gif , ir ka galvoji...kazkas nukopijavo iki menkiausios detales ir taip pat salia bande parduot eBay...labai daug neapykantos sukele SB visuomenej. Bet jei savo labui butu ji padarius ta kopija tai nieks nekreiptu demesio.
Atsakyti
Na va pradėjau daryti naują mini albumuką. tongue.gif Pirmas albumukas nelabai patiko, tai padovanosiu seneliams. Viršelio dar nepadariau. Labai laukiu kritikos ir patarimų. ax.gif
Tai pirmas puslapiukas.
user posted image

user posted image

,,aš esu mergaitė" buvo užrašyta ant ligoninės lovytės.Nuotraukoje labai prastai tai matosi, o su rodykle tiesiog norėjau pabrėžti tuos žodžius, kurie skirti dukriukui.Todėl rodyklė nukreipta į ją
user posted image

user posted image
Papildyta:
Antrasis puslapiukas
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsiprašau už nelabai kokybiškas nuotraukas. Laukite tesinio rytoi tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 10 balandžio 2008 - 14:51
kristi13, labai gražu thumbup.gif tokios švelnios spalvytės wub.gif tik keista, kad mergaitei naudoji žydrą foną, kai visur matau tik ružavą g.gif lotuliukas.gif
tik gal norėtųsi užrašo šiek tiek ryškesnio, nes iš pradžių nelabai įskaičiau doh.gif dar ta ružava juostelė pirmam puslapiuke tokia vieniša...
bet vis tiek esi tikra šaunuolė drinks_cheers.gif labai kruopščiai darbuojies
Atsakyti
kristi13, labai šaunūs puslapiukai thumbup.gif Man labai smagu, kad ne rausva fonas - taip netradiciškai mirksiukas.gif Tik antram puslapėly kliūna kortelė su užrašu "1 mėnuo"...man truputį per didelė ta kortelė ir gal gražiau būtų, kad aštrus kampas neuždengtų veiduko ax.gif

Na, bet palauksim, ką AVEDA pasakys 4u.gif Aš turbūt prasta patarėja...ypač kai pati SB nedarau doh.gif
Atsakyti
Kristi13 wub.gif Zavumelis wub.gif Man patiko papuosimai, ypac kur ziogelis su ant jo uzdetais priedais thumbup.gif
Uzrasu dydis ir man netrukdo, bet vat viena nuo veiduko tai gal ir reiketu patraukti 4u.gif
Atsakyti
Aveda, gal zinai apie sias knygas ka nors, cia Keepers 5 knygos: pavadinimai, akcentai ....
http://www.hobbyhimm...ker-p-1734.html
Ar vertas demesio rinkinys?

Ir dar... Kas do daiktas yra Tim Holtz: Grungeboard. Ar vertas demesio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 10 balandžio 2008 - 18:18
Na va pradėjau daryti naują mini albumuką.

drinks_cheers.gif su viskuo kas buvo pasakyta...tad nesikartosiu.
Man labai kliuna uzrasas "as esu mergaite", gal geriau nuimk ax.gif , arba pakeisk su "Cia musu mergaite", o tai dabar taip pat kaip jei uzdetum ta rodykle link geles ir uzrasytum "cia yra gelyte". Kad mergaite tai turi buti suvokiama nepasakius man tiesiogiai, o is spalvu ir pagrazinimu. Vienintele, vienisa ruzava apyranke isduoda kad mergaite. Reikia daugiau ruzavu detaliu pabarstyt po visa albuma. Gali ruzavais siulais prisiuti agas, apsiuvineti puslapius ruzavai, ruzavu kristaliuku ant lapeliu geles priklijuoti, ruzavais dazais uzdazyti talonelius/uzrasus, ruzavu nerinuku kur prisiuti...
Kaip mineta per daug foto uzdengta visur., o taip man spalvos ne taip akis rezia kaip tavo pirmasis thumbup.gif
Atsakyti
Miglota, uzmaciau -nille parduotuvej rasikliu skirtu sb (raso "syre fri") 2 spalvu tik 14,90NOK 4u.gif

AVEDA kai turesi laisvesnio laiko, gal galesi atsakyt y mano klausimely 4u.gif Man pinigai kisene drasko lotuliukas.gif Cia keliu dienu stadija, po to apsiraminu lotuliukas.gif
Atsakyti
AVEDA kai turesi laisvesnio laiko, gal galesi atsakyt y mano klausimely

primink i kuri ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 04 10, 21:45)
Aveda, gal zinai apie sias knygas ka nors, cia Keepers 5 knygos: pavadinimai, akcentai ....
http://www.hobbyhimm...ker-p-1734.html
Ar vertas demesio rinkinys?

Ir dar... Kas do daiktas yra Tim Holtz: Grungeboard. Ar vertas demesio?

Va sita 4u.gif
Atsakyti
Tosk: apie grunge board paziurek sita youTube video su Tim Holtz.
Del knygu tai as nzn...jas daznai matydavau bet niekad nepavarciau. Manau kad labiau pradinukam (as trubuti perzengus talaiptuka ax.gif )
Atsakyti