Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

gal todel kad per daug apversti kambariai akis bado blush2.gif (tuojau ir MB prades akis badyti )

tongue.gif MB tiesiogiai niekad nesiskundzia, bet vienkart ant baldu dulkiu buvo uzrases SOS, ir man sako :"Baldai tau kazka bando pasakyti"...cia atseit ne jis praso bet baldus asmenizuoja lotuliukas.gif
Katro zurnalo konkurse dalyvavai

jo tame, bet nenoriu nieko dar pasisakyt kadangi grieztai uzdraude skelbtis nete netgi anonimu iki tol kol nebus paskelbta laimetojai ju saite. Kai tai padarys, tai ikelsiu nuoroda. O iki taada daugiau apie ta zurnala neminekit. 4u.gif
Cia tikrai neperdetai rupinuos. Anu metu viena nugaletoja isbrauke is saraso del to kad vienas seklys morka pasiryzo netgi atsekti jos SB puslapy paveiksluota stovyklavimo vieta/namuka ir kur ji daresi nuotrauka prof. fotografo irodyti kad ne jos daryta nuotrauka (o reikalavimas grieztas buvo kad visos foto turi but darytos savo arba ant statyvo). Ji sumelavo kad pati ji dare, tai kazkas ant tiek pasipiktines nemiegojo tol kol parode teisybe--visokiu zmoniu yra, tad reik but atsargi.
Atsakyti
Viskas aisku thumbup.gif Man patinka tas zurnaliukas ir as stengiuosi jy vis nusipirkti ir dar viena amerikietiska perkuosi www.bhgscrapbooksEtc.com
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 09, 19:07)
tongue.gif MB tiesiogiai niekad nesiskundzia, bet vienkart ant baldu dulkiu buvo uzrases SOS, ir man sako :"Baldai tau kazka bando pasakyti"...cia atseit ne jis praso bet baldus asmenizuoja lotuliukas.gif

vat todel pas mane visi baldai sviesus blush2.gif , kad MB man jokiu zinuciu nerasinetu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man dar sitas Scrapbook Trends LABAI patinka. Cia labai panasu i stora SB knyga nors puslapiai ploni kaip zurnale ir nera beveik jokiu reklamu, tik puslapis po puslapio darbeliu. Kaina 15 dol. bet radau Amazon kad gali prenumeruot uz metus 95 dol...tai daug sutaupai.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 09, 23:28)
Man dar sitas Scrapbook Trends LABAI patinka. Cia labai panasu i stora SB knyga nors puslapiai ploni kaip zurnale ir nera beveik jokiu reklamu, tik puslapis po puslapio darbeliu. Kaina 15 dol. bet radau Amazon kad gali prenumeruot uz metus 95 dol...tai daug sutaupai.

As ziurinejau ta zurnala, bet jau kaina ju.... 150 NOK, apie 70Lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 04 09, 13:08)
As ziurinejau ta zurnala, bet jau kaina ju.... 150 NOK, apie 70Lt blink.gif

Oho kiek pakelta. Tai cia iseitu apie $35 dol uz viena blink.gif unsure.gif
nu del kainos tai ir amerikonai uzspringsta 15 US dol uz viena, bet uztai cia labiau kaip knyga o ne zurnalas. Jei paimi eilini SB zurnala ir visas reklamas isplesai tai liks tik keli puslapiai darbeliu. O cia Amazon tai jei uz 8 dol tai neblogai gaunasi...nors sunku visus 95 vienkart suplot...dar vis svarstau.
Atsakyti
LINUTUKO naujas avataras thumbup.gif ...reiketu ir man savo pakeisti bet neprisiruosiu...cia kaip masinoj ta pacia CD muzikos klausu kadangi tingiu irasyt nauja blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
ale gi suseke lotuliukas.gif , tik ka pakeiciau, susipazinkim, cia as blush2.gif
Atsakyti
Linutuke 4u.gif

AVEDA, man reklamos nera blogai (man dar nevisada viskas aisku), nes ir tai pamatyti ydomu ir ju reklaminiai sb ydomus.

Katik gryzau is IKEA, tai prisipirkau kartoniniu dezuciu, reiks ysivesti tvarka, o tai niekas niekur nebetelpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 04 09, 22:00)
Linutuke 4u.gif

Katik gryzau is IKEA, tai prisipirkau kartoniniu dezuciu, reiks ysivesti tvarka, o tai niekas niekur nebetelpa doh.gif

aha blink.gif as irgi pradejau galvoti ir ieskoti, kaip reiks tuos gautus turtus supakuoti g.gif , rasomojo stalo stalciai jau pilni doh.gif o dara neseniai is vieno stalciaus MB mane iskrapste, tai vos ne vos sutilpau i likusius, o tokiu visokiu dokumentams papkiu yra tik A4 formato
Atsakyti
aha blink.gif as irgi pradejau galvoti ir ieskoti, kaip reiks tuos gautus turtus supakuoti

o gal susidet i dekoratyvinias dezes...girdejau tokiu Maximoj buna. As tik nusipirkau tokia deze padaryta kaip senoviskas lagaminas su pasaulio markutem ir odiniais susegimo dirzeliais. Zadu laikyt prie stalo ir sumest popieriaus likucius.
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 09, 22:51)
ale gi suseke  lotuliukas.gif , tik ka pakeiciau, susipazinkim, cia as  blush2.gif

Malonu smile.gif Ir man gal kada reikės pakeisti savo avaratą.
Atsakyti