Na, kad zinok tokie dalykai niekad po akim nepasimaise
teks lauk ko gyvi ims skraidyti, pasigaut ir pasidziovint juokauju...
Internete paieskok idomesniu piesinuku, ir pabandyk nusipiesti (nukopijuoti).
Norėčiau paklausti, nuotraukytes klijuojate į albumo kėkvieną puslapiuką?
Na tiesiog turiu naują albumą ir nežinau kaip geriau nuotraukas suklijuoti, kad būtų gražu.
Na tiesiog turiu naują albumą ir nežinau kaip geriau nuotraukas suklijuoti, kad būtų gražu.
AVEDA, labai labai labai labai sveikinu!!!!!!!!
Man atrodo, kad mes visos labai tikėjom, kad šiais metais tau pavyks
Man atrodo, kad mes visos labai tikėjom, kad šiais metais tau pavyks
teks lauk ko gyvi ims skraidyti, pasigaut ir pasidziovint lotuliukas.gif juokauju...
o as kaip tik Zirafos Sesei norejau pasiulyti gryna specimena priklijuoti prie permatomo burbuliuko ir uzklijuot ant balto popieriaus (taip kaip buvau padarius prie puslapio su pienem ir kelias tikras seklas taip prispaudziau uzklijavus po stikliniu burbuliuku...tik nepamenu kokioj temoj ikeliau ta puslapi).
Dekoju visom uz sveikinimus Sie metai prasideda man labai sekmingai...geriausia gimtadienio dovana buvo gaut ta skambuti.
QUOTE(zirafos sese @ 2008 04 08, 17:45)
O man irgi reikia patarimo. Gal kas žinote, kur galėčiau įsigyti nedidelių limpančių uodų arba lipdukų su uodais? Na taip žiauriai reikia mini albumukui. Gal Irmulia žinos? Arba IF? man ir štampukas tiktų, nebūtinai lipdukai. Kur gaut???
Pabandyk užšoliuoti į Homo sapiens knygyną Šiaurės miesteyje, ten Acid free lipdukų yra - visokiausių ; pati, kada "nardžiau" po tą lipdukų kruvą tai nepastebėjau uodų (ieškojau kitų motyvų )bet manau turėtų būti ir uodų ar pan. o kokio dydžio tas uodas turėtų būti?
QUOTE(irmulia @ 2008 04 09, 09:03)
Pabandyk užšoliuoti į Homo sapiens knygyną Šiaurės miesteyje, ten Acid free lipdukų yra - visokiausių ; pati, kada "nardžiau" po tą lipdukų kruvą tai nepastebėjau uodų (ieškojau kitų motyvų )bet manau turėtų būti ir uodų ar pan. o kokio dydžio tas uodas turėtų būti?
Irmulia, jei netingi gal galėtum ten kelią paaiškinti? Aš ten buvau ,bet nesuradau,nors tu ką
QUOTE(Evanescene @ 2008 04 09, 14:05)
Irmulia, jei netingi gal galėtum ten kelią paaiškinti? Aš ten buvau ,bet nesuradau,nors tu ką
tau kelio iki parduotuvės reikia ar iki lipdukų? tą dėžę su lipdukais, tai jie vis perneša į kokią kitą vietą, tai reikia paieškoti paskutinį kart kai buvau, tai prie pat įėjimo ta dėžė stovėjo
QUOTE(remini @ 2008 04 09, 14:30)
tau kelio iki parduotuvės reikia ar iki lipdukų? tą dėžę su lipdukais, tai jie vis perneša į kokią kitą vietą, tai reikia paieškoti paskutinį kart kai buvau, tai prie pat įėjimo ta dėžė stovėjo
Iki lipdukų Na,ačiū,bandysiu ieškot
bloge paskelbiau jum gal jau zinoma info apie skylamusius, bet dar nedarasiau viska ka norejau...nz kaip daznai teks praturtinti blog'a kadangi per daug laiko skiriu 'nete, o beveik nieko nelieka kurti SB puslapius,...ir dar jei zurnalas duos uzduociu per tuos metus...ziuresim
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 09, 16:57)
bloge paskelbiau jum gal jau zinoma info apie skylamusius, bet dar nedarasiau viska ka norejau...nz kaip daznai teks praturtinti blog'a kadangi per daug laiko skiriu 'nete, o beveik nieko nelieka kurti SB puslapius,...ir dar jei zurnalas duos uzduociu per tuos metus...ziuresim
aci uz info
o tu nesiskubink, paletukais paletukais ir pamatysi kaip viskas bus imanoma
nors mano ikvepimas kaskur pasislepes, gal todel kad per daug apversti kambariai akis bado (tuojau ir MB prades akis badyti )
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 09, 20:41)
aci uz info
nors mano ikvepimas kaskur pasislepes, gal todel kad per daug apversti kambariai akis bado (tuojau ir MB prades akis badyti )
O tu sb akinius nuo saules uzkabink, kad bardakai akiu negadintu MB praeita savaite bande irgi y mano sazine prisibelsti Bet sakiau, kad nesu tarnaite, tad jo idelis taip pat pageidaujamas
MB vakar isrinko 2 nuotraukas... Foto nekokybiskos, naudotas blicas Na kazka reiks su jom sukurpti.
AVEDA o tu tik atsipalaiduok Katro zurnalo konkurse dalyvavai? Keepsakes?