Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

Na, kad zinok tokie dalykai niekad po akim nepasimaise schmoll.gif
teks lauk ko gyvi ims skraidyti, pasigaut ir pasidziovint lotuliukas.gif juokauju...
Internete paieskok idomesniu piesinuku, ir pabandyk nusipiesti (nukopijuoti).
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 08 balandžio 2008 - 19:57
Norėčiau paklausti, nuotraukytes klijuojate į albumo kėkvieną puslapiuką? g.gif
Na tiesiog turiu naują albumą ir nežinau kaip geriau nuotraukas suklijuoti, kad būtų gražu.
Atsakyti
Nors paveluotai, bet noriu ir as pasveikinti AVEDA, kad pateko i 10 thumbup.gif yahoo.gif Saunuole. Turbut butu keista, jei su tokiais darbais nepatektu.
Dideliausi sveikinimai. smile.gif
Atsakyti
AVEDA, labai labai labai labai sveikinu!!!!!!!!

Man atrodo, kad mes visos labai tikėjom, kad šiais metais tau pavyks thumbup.gif
Atsakyti
teks lauk ko gyvi ims skraidyti, pasigaut ir pasidziovint lotuliukas.gif juokauju...

ax.gif biggrin.gif o as kaip tik Zirafos Sesei norejau pasiulyti gryna specimena priklijuoti prie permatomo burbuliuko ir uzklijuot ant balto popieriaus (taip kaip buvau padarius prie puslapio su pienem ir kelias tikras seklas taip prispaudziau uzklijavus po stikliniu burbuliuku...tik nepamenu kokioj temoj ikeliau ta puslapi).
Dekoju visom uz sveikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sie metai prasideda man labai sekmingai...geriausia gimtadienio dovana buvo gaut ta skambuti.
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 04 08, 17:45)

O man irgi reikia patarimolithuania.gif  Gal kas žinote, kur galėčiau įsigyti nedidelių limpančių uodų arba lipdukų su uodais?  rolleyes.gif  Na taip žiauriai reikia mini albumukui.  blush2.gif  Gal Irmulia žinos? Arba IF? man ir štampukas tiktų, nebūtinai lipdukai. Kur gaut???

Pabandyk užšoliuoti į Homo sapiens knygyną Šiaurės miesteyje, ten Acid free lipdukų yra - visokiausių thumbup.gif ; pati, kada "nardžiau" po tą lipdukų kruvą lotuliukas.gif tai nepastebėjau uodų (ieškojau kitų motyvų biggrin.gif )bet manau turėtų būti ir uodų ar pan. mirksiukas.gif o kokio dydžio tas uodas turėtų būti?
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 04 09, 09:03)
Pabandyk užšoliuoti į Homo sapiens knygyną Šiaurės miesteyje, ten Acid free lipdukų yra - visokiausių  thumbup.gif ;  pati, kada "nardžiau" po tą lipdukų kruvą  lotuliukas.gif  tai nepastebėjau uodų (ieškojau kitų motyvų  biggrin.gif )bet  manau turėtų būti ir uodų ar pan. mirksiukas.gif  o kokio dydžio tas uodas turėtų būti?

Irmulia, jei netingi gal galėtum ten kelią paaiškinti? 4u.gif Aš ten buvau ,bet nesuradau,nors tu ką doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evanescene: 09 balandžio 2008 - 13:05
QUOTE(Evanescene @ 2008 04 09, 14:05)
Irmulia, jei netingi gal galėtum ten kelią paaiškinti? 4u.gif Aš ten buvau ,bet nesuradau,nors tu ką doh.gif

tau kelio iki parduotuvės reikia ar iki lipdukų? lotuliukas.gif tą dėžę su lipdukais, tai jie vis perneša į kokią kitą vietą, tai reikia paieškoti mirksiukas.gif paskutinį kart kai buvau, tai prie pat įėjimo ta dėžė stovėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 04 09, 14:30)
tau kelio iki parduotuvės reikia ar iki lipdukų?  lotuliukas.gif tą dėžę su lipdukais, tai jie vis perneša į kokią kitą vietą, tai reikia paieškoti  mirksiukas.gif paskutinį kart kai buvau, tai prie pat įėjimo ta dėžė stovėjo  4u.gif

Iki lipdukų lotuliukas.gif Na,ačiū,bandysiu ieškot 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
bloge paskelbiau jum gal jau zinoma info apie skylamusius, bet dar nedarasiau viska ka norejau...nz kaip daznai teks praturtinti blog'a kadangi per daug laiko skiriu 'nete, o beveik nieko nelieka kurti SB puslapius,...ir dar jei zurnalas duos uzduociu per tuos metus...ziuresim
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 09, 16:57)
bloge paskelbiau jum gal jau zinoma info apie skylamusius, bet dar nedarasiau viska ka norejau...nz kaip daznai teks praturtinti blog'a kadangi per daug laiko skiriu 'nete, o beveik nieko nelieka kurti SB puslapius,...ir dar jei zurnalas duos uzduociu per tuos metus...ziuresim

aci uz info mirksiukas.gif

o tu nesiskubink, paletukais paletukais ir pamatysi kaip viskas bus imanoma

nors mano ikvepimas kaskur pasislepes, gal todel kad per daug apversti kambariai akis bado blush2.gif (tuojau ir MB prades akis badyti )
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 09, 20:41)
aci uz info  mirksiukas.gif
o tu nesiskubink, paletukais paletukais ir pamatysi kaip viskas bus imanoma
nors mano ikvepimas kaskur pasislepes, gal todel kad per daug apversti kambariai akis bado  blush2.gif (tuojau ir MB prades akis badyti )

O tu sb akinius nuo saules uzkabink, kad bardakai akiu negadintu 4u.gif MB praeita savaite bande irgi y mano sazine prisibelsti bigsmile.gif Bet sakiau, kad nesu tarnaite, tad jo idelis taip pat pageidaujamas biggrin.gif
MB vakar isrinko 2 nuotraukas... Foto nekokybiskos, naudotas blicas doh.gif Na kazka reiks su jom sukurpti.

AVEDA o tu tik atsipalaiduok 4u.gif Katro zurnalo konkurse dalyvavai? Keepsakes?
Atsakyti