Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

Sanrita wub.gif Apsiuvimo ideja, piestos gelytos ir zemes spalvos wub.gif wub.gif wub.gif

Aveda nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Fantastiska naujiena thumbup.gif
Atsakyti
AVEDA, tikrai labai saunu, kad laimejai, SVEIKINIMAI DIDELIAUSI. Šiap tikrai labiau keista butu, jei butum nelaimejus, nes darbeliai tavo isskirtiniai ir verti demesio thumbup.gif
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
nu tai dabar tuos tavo darbelius dar negreitai pamatysime ax.gif nu bet tiek to palauksime ( o gal aplamai cia negalesi rodytis g.gif

Nu negreitai galesiu parodyti, bet kaip jau atspausdins knygoj ir praeis kazkiek laiko tai galesiu visus 10 darbeliu ikelti i bloga. Dekoju visom uz 4u.gif ir sveikinimus. O as soke todel kad bandziau anais metais patekti, bet nepasiseke. Kaip pagalvojau per greit viska sumeciau neapgalvojus kas populiaru SB zurnaluose praeita karta. Siais metais paprasiau ivertinimo keliu puslapiu '07 metu nugaletojos, ir gerai kad jos paklausiau ir neissiunciau 2 puslapiu kurie turejo siokiu tokiu trukumu. Visada gerai gauti patarimu "objektyvia akim", o tai mes isimylim savo kurtus puslapius kartais vien del to kad musu vaikuciai mums graziausi ir brangiausi, ir pametam ta sugebejima objektyviai ivertinti savo darbelius.
Sanrita
Skaneris pas mane vadinasi Wide format--skanuoja 8,5" x 14"coliu dokumentus tai skanuoju dvi puses kurias Mac (HP Photosmart Studio) man sujungia. Anksciau turejau standartinio dydzio skaneri bet jis max tik 11 coliu skanuoja tai pamesdavau 1 coli nuo apacios 12 x 12" puslapio...uztektinai nervuodavo mane kad nukirsdavo tad prasiau MB kad dovanu nauja nupirktu.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 07, 21:15)
nu oficialiai dar negaliu skelbtis, prase kad tik anonimu forumuose pasisakyciau (zn kaip kiti sugeba atsekti  mirksiukas.gif ). Cia pirmu, antru vietu nera, bet patekau i top10...tai skaitosi laimejau. sedziu as gryname soke. blink.gif

AVEDA, sveikinu bigsmile.gif labai dziaugiuosi del taves.. tikiuosi uzgriuvus tokiai slovei vis dar pasiliksi su mumis, nes tu juk scrapo kristamote LT mirksiukas.gif
Atsakyti

AVEDA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif didžiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Aveda, aš tai tikėjau, na nuostabūs tavo darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 04 07, 15:29)
AVEDA, sveikinu  bigsmile.gif  labai dziaugiuosi del taves.. tikiuosi uzgriuvus tokiai slovei vis dar pasiliksi su mumis, nes tu juk scrapo kristamote LT  mirksiukas.gif

nedingsiu niekur smile.gif , siandien pusiau ivykdziau LINUTUKO prasyma rasyt apie skylamusius ir kampu apvalinimus, ir kitus formu iskirtimo instrumentus...bet is dziaugsmo nedabaigiau. ax.gif
Atsakyti
ir aš prisidedu prie sveikinimų clap_1.gif bis.gif clap.gif good.gif victory.gif first.gif na mes net neabejojom, kad laimėsi mirksiukas.gif
tik prašom dabar ant laurų neužmigti ir toliau mus mokyti, gal kada žiūrėk ir viena iš mūsų sudalyvaus kokiam konkurse 4u.gif su tokia mokytoja, tai visko galima tikėtis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 04 07, 23:31)
AVEDA  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  didžiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai  wub.gif

bis.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Aveda, prisidedu širdingai prie visų sveikinimų ....
ploja.gif ploja.gif ploja.gif didis.gif yahoo.gif

Tik nemesk mūsų blush2.gif
Atsakyti
Kokios naujienos thumbup.gif yahoo.gif Aveda, sveikinu!!! Aš irgi kažkaip neabejojau, kad neliksi "už borto", neabejojau, nepaisant tavo nuogąstavimų. wink.gif

O darbeliai kokie... Merginos, aš apie jūsų darbelius. wub.gif Tokia pažanga. Tiesiog vos ne konkursiniai darbai. thumb_yello.gif
Man Sanritos darbelyje tik užkliuvo trečia gėlytė, kurią tu vėliau pridėjai. smile.gif Ar nereikėtų ir ją padailinti kniedėm, kaip kitas dvi padailinai? ax.gif O apsiuvimas - tai ..... neturiu žodžių. wub.gif Ir nuo Tosk snaigių apsalau. wub.gif Čia tu kažkada apie tą iškeltą raidelę "I" teiravaisi patarimo, ane?... smile.gif

O man irgi reikia patarimo. lithuania.gif Gal kas žinote, kur galėčiau įsigyti nedidelių limpančių uodų arba lipdukų su uodais? rolleyes.gif Na taip žiauriai reikia mini albumukui. blush2.gif Gal Irmulia žinos? Arba IF? man ir štampukas tiktų, nebūtinai lipdukai. Kur gaut???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 08 balandžio 2008 - 17:51
Zirafos sese is tiesu teiravaus del tos raides mirksiukas.gif
O del uodo... Ar nebandei ebay pasidairyti? http://crafts.listin...ListingItemList

MB nusprende, kad dabar jis isrinks nuotraukas sekanciam sb blink.gif lotuliukas.gif Yra daug nuotrauku, kur labai noriu padaryti sb, bet kuriu nerodysiu internetu. Na ten daug pliku uzpakaliuku ir pan lotuliukas.gif As taip nuosirdziai pripazinau, kad sb albuma darau... savo dusiai pamaloninti. Nes apart mano tevu, mb tevo, kaimynkos ir jusu - niekas jo daugiau nemato lotuliukas.gif
Atsakyti