LINUTUKAI: nu u koki grozi sumanei...nesitiki net kad tiek istobulet imanoma per toki trumpa laika. Man sis tavo darbelis pats paciausias . Antras variantas geriausiai subalansuotas. Vienspalvio smelio spalvos kvadratai sudaro ta trikampi. Pirmas, su data apacioj gal irgi nieko butu, bet man vis uzkliuna kazks...pasirodo kad perkrauta atrodo salia nerinuku. Maza detale kur galetu dar pagrazinti tai su baltais siulais pasiuvinek paprastai/tiesiai taip _ _ _ _ _ _ _ ant vienspalvio popieriaus virs nuotraukos kur vienspalvis susiduria su rastuotu. Dar labiau tobulas darbelis butu, bet esmej nei perdaug pridetu nei atimtu nuo pagrindinio grozio kuri tu pati padarei Sveikinu!!! Atrodo kad is zurnalo kokio
LINUTUK sveikinu ,pasiekiai viršūnę.
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 10, 18:02)
LINUTUKAI: nu u koki grozi sumanei...nesitiki net kad tiek istobulet imanoma per toki trumpa laika. Man sis tavo darbelis pats paciausias
vaje , kad prigyrei , net nosi uzrieciau ir noras dar daugiau darbuotis atsirado
prisiuvimas tikrai geras sumanymas, reiks pasidarbuoti,
dabar dar klausimukas iskilo man norisi virsutiniam kairiam kampe ant nuotraukos prisegti 2 brats, kaip ir ant tos korteles su pavadinimu, o gal geriau su jais prisekti ta kortele su data
1. LINUTUKĖ (nori žiedų)
2. Evanescene
3. kristi13 (nori žiedų)
4. justess22 (nori žiedų)
5. lauramama
6. Lachesė
7. Arminux
8. Remini
9. Sanrita (nori žiedų)
10. zirafos sese (nori visko)
Nu va, ir aš sąrašiuke.
Papildyta:
Linutuke, man rodos, ant nuotraukos brads nereikia. Sugadinsi gal...
O šiaip dar pasakysiu, kad datą pastebėjau 1 ir 3 nuotraukose. O 2 į akis nekrito, tarsi išgaravo iš puslapio. Na ir nesižiūri man datos vieta 2 nuotraukoj.
Ups, o irmuliai žiūrisi.
2. Evanescene
3. kristi13 (nori žiedų)
4. justess22 (nori žiedų)
5. lauramama
6. Lachesė
7. Arminux
8. Remini
9. Sanrita (nori žiedų)
10. zirafos sese (nori visko)
Nu va, ir aš sąrašiuke.
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 10, 18:15)
dabar dar klausimukas iskilo man norisi virsutiniam kairiam kampe ant nuotraukos prisegti 2 brats, kaip ir ant tos korteles su pavadinimu, o gal geriau su jais prisekti ta kortele su data
Linutuke, man rodos, ant nuotraukos brads nereikia. Sugadinsi gal...
O šiaip dar pasakysiu, kad datą pastebėjau 1 ir 3 nuotraukose. O 2 į akis nekrito, tarsi išgaravo iš puslapio. Na ir nesižiūri man datos vieta 2 nuotraukoj.
Ups, o irmuliai žiūrisi.
datą pastebėjau 1 ir 3 nuotraukose. O 2 į akis nekrito, tarsi išgaravo iš puslapio.
...tame ir gerai kad nepastebejai...jeigu iskart pastebi, tai blogai- atima demesi nuo foto. Data neturi pasireiksti...svarbu kad kazkur uzrasai-kas ieskos, ras.
10. zirafos sese (nori visko) laugh.gif
tai imk nors ir viska. vakar istraukiau visus SB turtus, sumeciau ant sofos, popieriaus, rinkinuku, alfabeto stampuku, storu SB technikos knygu...daug ka pirkau pradzioj pradedant SB tai taip ir liko nenaudota. Nu bet cia bus ir darbas, viska surasyt, nufotkint
--siandien MB man dave brangiausia dovana: laiko sau SB kambary uzsidaryti. Sustumdziau viska ant lapo beliko tik suklijuot ir parasyt. Cia bus darbelis naujai uzduociai blogui
LINUTUK: tos brads nereikia prie nuotraukos...kas per daug tas nesveika
LINUTUKE, labai gražu Aš tik jaučiu žodį "mažo" sumažinčiau, o "didel" padidinčiau, įdomu kaip žiūrėtųs
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 10, 21:50)
tai imk nors ir viska.
ne ne ne, visko negalima, daug norinciu apsizliums
LINUTUK: tos brads nereikia prie nuotraukos...kas per daug tas nesveika
jau viskas suklijavau, brads nedejau, ilgiau paziurejus priejau irgi tos pacios isvados, kad bus per daug ir atsisakiau ju, bet dar ir nepasiuvinejau, nusprendziau tegu paguli kelias dienas, jai vis dar noresis tai tada dadarysiu
--siandien MB man dave brangiausia dovana: laiko sau SB kambary uzsidaryti. Sustumdziau viska ant lapo beliko tik suklijuot ir parasyt. Cia bus darbelis naujai uzduociai blogui
dziaugiuosi su tavim, zinau kas yra retai pabuti paciai su savim lauksim uzduoteles, siandien, jau net nezinau kelis kartus buvau tavo bloge uzsukus aciu visoms uz siltus zodzius, tikrai jauciuosi kaip ant sparnu,
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2008 05 10, 21:54)
LINUTUKE, labai gražu Aš tik jaučiu žodį "mažo" sumažinčiau, o "didel" padidinčiau, įdomu kaip žiūrėtųs
gal ir nieko mintis, bet mano stampukai tik tokio dydzio
A, viskas aišku, man pirmasis variantas gražiausias
...tame ir gerai kad nepastebejai...jeigu iskart pastebi, tai blogai- atima demesi nuo foto. Data neturi pasireiksti...svarbu kad kazkur uzrasai-kas ieskos, ras.
Na teisingai. Linutuk, tai kokį variantą vis dėlto pasilikai?
tai imk nors ir viska.
ne ne ne, visko negalima, daug norinciu apsizliums
Tikrai visoms užteks. Kad viską paimčiau, turėčiau prieš tai kokį pusmetį Londone paplušėti (kaip Agos paraše).
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.