kaip smagu, kad mūsų tema pasipildė tokiais gražiais darbeliais mergaitės, šaunuolės kai pasižiūriu, tai net seilė tįsta ir mąstau ar pati taip sugebėčiau na labai gražu...
o aš vis negaliu prisėst... nes neturiu vietos ieškau dabar kokio stalo ir lentynos, kad galėčiau susikurti savo darbo kampelį, vat tada ir užsiimsiu kūryba... nes dabar tai tik dabas ir namų tvarkymas jau taip įgriso
Ačiū merginos už pagyras ...
Laaabai malonu
Laaabai malonu
QUOTE(Sanrita @ 2008 04 07, 09:01)
Ir aš prisidedu prie tų pagyrų l.gražus darbelis, ir originalus.
Kokio dydžio knygutę optimaliausiai daryti
Kad ir nuotrauka matytūsi ir sb vietos liktų ...
Noriu daug juostelių, gėlyčių ...
Kitas klausimas:
Aveda, kiek žinau darbelius skanuoji. Skaneris nuskanuoja visą sb darbelį ar padalina į 2 dalis. Mane domina pats darbelio sujungimas photoshope.
MB mokinti atsisalkė ... sakiau pati išmoksiu
Kitas klausimas:
Aveda, kiek žinau darbelius skanuoji. Skaneris nuskanuoja visą sb darbelį ar padalina į 2 dalis. Mane domina pats darbelio sujungimas photoshope.
QUOTE(Sanrita @ 2008 04 07, 15:55)
Kokio dydžio knygutę optimaliausiai daryti
Kitas klausimas:
Kitas klausimas:
skanavimas priklauso nuo užduodamų parametrų. Jei SB telpa į skanerį - t.y. nėra išlendančių dalių, jei nenorodyta kitaip, pvz., "multiple documents", jis skanuoja ištisinį vaizdą, t.y. tai, kas padėta ant stiklo
Merginoooos!!!!!! ...nera uztektinai emotiku isreikst...
Tu cia apie ka?
Ar gal pirma vieta laimejai konkurse?
Ar gal pirma vieta laimejai konkurse?
AVEDA,pirmą vietą užėmei?
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 07, 20:22)
Merginoooos!!!!!! ...nera uztektinai emotiku isreikst...
nuuuu ir ka, tai palikai mus nesusipratime ir speliojime, tai mes cia dabar prisvaigsim kazin ka , nu bet jai tai sveikinimai nuosidziausi
palikai mus nesusipratime ir speliojime, tai mes cia dabar prisvaigsim kazin ka
nu oficialiai dar negaliu skelbtis, prase kad tik anonimu forumuose pasisakyciau (zn kaip kiti sugeba atsekti ). Cia pirmu, antru vietu nera, bet patekau i top10...tai skaitosi laimejau. sedziu as gryname soke.
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 07, 21:15)
nu oficialiai dar negaliu skelbtis, prase kad tik anonimu forumuose pasisakyciau (zn kaip kiti sugeba atsekti
nu gi gal jie nemoka lietuviskai
). Cia pirmu, antru vietu nera, bet patekau i top10...tai skaitosi laimejau. sedziu as gryname soke. nu tai dabar tuos tavo darbelius dar negreitai pamatysime nu bet tiek to palauksime ( o gal aplamai cia negalesi rodytis kaska menu lyg tai jau rasiai apie tai)
nu ir koks cia dabar sokas gali buti kaip tavo tokie grazus darbai, tai ko gi cia stebetis, buciau nustebus ir soke jai butum nepatekus, pradeciau galvoti, kad viskas nupirko
Labai Labai Labai sveikinu