Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

1. LINUTUKĖ
2. Evanescene
3. kristi13
4. justess22
5. lauramama
6. Lachesė

Atsakyti
1. LINUTUKĖ
2. Evanescene
3. kristi13
4. justess22
5. lauramama
6. Lachesė
7 Arminux

aš irgi jungiuosi........... drinks_cheers.gif
Atsakyti
merginos mes cia tokiais tempais varom g.gif , gal jau atidarineti kita tema, kaip tik laiko turiu, galeciau atidaryti, jai pritariate, rasykit i AZ, nedusinkim temos lotuliukas.gif ka manot
Atsakyti
1. LINUTUKĖ
2. Evanescene
3. kristi13
4. justess22
5. lauramama
6. Lachesė
7 Arminux
8. Remini

aš irgi noriu thumbup.gif manęs tik nepamirškit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, štai ką radau vakar Norfos grekybos centre , pamaniau, turėtų scrapmanėms praversti biggrin.gif

Lipdukinės raidės su simboliais ir skaičiukais :

Yra juodos ir raudonos spalvų , vienų mažesnių dydis - 1 cm aukščio, kitų didesnių (neturiu foto doh.gif ) - 3 cm aukščio ir kaina gera - tik 1,99 lt už lapą thumbup.gif

user posted image

user posted image

Ieškoti prie kanceliarių prekių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 10 gegužės 2008 - 09:06
1. LINUTUKĖ
2. Evanescene
3. kristi13
4. justess22
5. lauramama
6. Lachesė
7 Arminux
8. Remini
9. Sanrita

Žiedų noriu ir aš. Imčiau kelis komplektus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 09, 21:50)
merginos mes cia tokiais tempais varom  g.gif , gal jau atidarineti kita tema, kaip tik laiko turiu, galeciau atidaryti, jai pritariate, rasykit i AZ, nedusinkim temos  lotuliukas.gif ka manot

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

--Nupirksiu atsiskleidzianciu zieduku mini albumam...mazdaug kiek is jusu norinciu?
Labai norėčiau ir aš. Pabaigčiau savo mini albumuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 10 gegužės 2008 - 10:31

Ačiū už nuorodas thumbup.gif
Jau akis ganau aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 05 10, 10:04)
Sveikutės, štai ką radau vakar Norfos grekybos centre , pamaniau, turėtų scrapmanėms praversti  biggrin.gif 

Lipdukinės raidės su simboliais ir skaičiukais :

Yra juodos ir raudonos spalvų , vienų mažesnių dydis - 1 cm aukščio, kitų didesnių (neturiu foto  doh.gif ) - 3 cm aukščio  ir kaina gera - tik 1,99 lt už lapą  thumbup.gif 

Jau tokių turiu raudonų. Geras ten dalykėlis ir l. daug jų yra viename lape. thumbup.gif
Atsakyti
1. LINUTUKĖ
2. Evanescene
3. kristi13 (nori žiedų)
4. justess22 (nori žiedų)
5. lauramama
6. Lachesė
7. Arminux
8. Remini
9. Sanrita (nori žiedų)

ko nepaminėjau, tai pačios parašykit, kad žiedų norit - taip bus lengviau orientuotis 4u.gif
Atsakyti
1. LINUTUKĖ (nori žiedų)
2. Evanescene
3. kristi13 (nori žiedų)
4. justess22 (nori žiedų)
5. lauramama
6. Lachesė
7. Arminux
8. Remini
9. Sanrita (nori žiedų)
Atsakyti
ale kur visos issilakste g.gif , taigi darbo diena ax.gif , nu nesvarbu, as tai siandien darbavausi, pasakiska diena - MB darbe, viena panele darzelije, kita isvaziavo i Kauna koncertuoti visai dienai,
bet man vistiek prisireike jusu nuomones blush2.gif , nekelsiu nuotraukos nes tema besibaigenti, tai paskui reiks lakstyti ir dairytis per abi temas, bet jai nesunku pasiziurekit cia ir papasakokit ka manot, ten dar niekas nesukllijuota, jai kas galesiu pakoreguoti ax.gif man kaskaip atrodo per tuscias desnysis virsutinis kampas, ir dar padeliojau lapuka su data , niekaip neapsisprendziu kur ji prikliopinti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 10 gegužės 2008 - 16:48