pirmiausia tai siulyciau perfotografuoti nuotrauka, kad netycia nesugadintum originalo
Sveikutes,na ir pakabino mane sitie darbeliai.Gaila,kad Lietuvoje nera priemoniu tokiem graziem darbeliam gaminti. Neskaiciau visu SB temos puslapiu ir dar gerai nezinau kas tai yra,bet darbeliai atrodo labai sauniai. Dar pries uzsikabliuodama uz SB dariau toki darbeli, na as ji aplikacija labiau pavadinciau.Reiks pasidometi daugiau SB ir pradet kakza i tema
Tiesa foto - labai nekokybiska, labai atsispindi blizgus poepierius
Tiesa foto - labai nekokybiska, labai atsispindi blizgus poepierius
Atsakysiu i visus klausimus, bet prie reikalo dabar, o tai suneliai kaip bezdziones ant keliu mane nuo kompo traukia.
Organizuoju dar viena SB prekiu persiuntima i LT , bet...supirkimo is mano naujo lobio ir taip pat savu prekiu kuriu dauguma netgi nenaudojus...buvo pirkta ir pamirsta. Po krautuves daugiau nelakstysiu , internetu uzsakineti irgi nenoriu.
Paskelbsiu bloge su kainom, foto ir po uzraktu( kas nores gaus slaptazody ).
P.S. LINUTUKAI: vyrukui kedus gal irgi imesti tikiuosi jis ju jau sulauke
grazus SB darbelis...o is kur SB priemoniu gavai ji padaryt? Sveika prisijungus prie musu klano
Organizuoju dar viena SB prekiu persiuntima i LT , bet...supirkimo is mano naujo lobio ir taip pat savu prekiu kuriu dauguma netgi nenaudojus...buvo pirkta ir pamirsta. Po krautuves daugiau nelakstysiu , internetu uzsakineti irgi nenoriu.
pries uzsikabliuodama uz SB dariau toki darbeli, na as ji aplikacija labiau pavadinciau.
grazus SB darbelis...o is kur SB priemoniu gavai ji padaryt? Sveika prisijungus prie musu klano
[/quote]
Cia nera ne vienos specialios priemones SB. Sagos-is mamos lobynu, juostele is gelyciu kazkada pirkau siuvimo reikmenu parduotuvej, o visa kita pati karpiau,spausdinausi spalvotai ir pan.
As noresiu labai labai uzsisakyti kazka O ypac stampuku (labai domintu raides)
[/quote]
Cia nera ne vienos specialios priemones SB. Sagos-is mamos lobynu, juostele is gelyciu kazkada pirkau siuvimo reikmenu parduotuvej, o visa kita pati karpiau,spausdinausi spalvotai ir pan.
As noresiu labai labai uzsisakyti kazka O ypac stampuku (labai domintu raides)
QUOTE(lauramama @ 2008 05 09, 17:37)
Sveikutes,na ir pakabino mane sitie darbeliai.
sveika prisijungus labai grazu
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 09, 18:03)
Organizuoju dar viena SB prekiu persiuntima i LT ,
oi negundyk , bankrutuosiu ( bet koda pasnibzdek )
neeeee , bet jau uzsisake ir pas draugus keliauja, siandien gavom nuo draugo laiska kad jau uzkniso ji UPS kasdien vis po viena pora kedu atnesa , laukia dar 2 poru neatsiustu o tada jau i LT
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 09, 18:49)
oi negundyk , bankrutuosiu ( bet koda pasnibzdek )
Negalima Tau
O man pažnibždėk
Šiandien pabaigiau savo pirmą SB,bet fotoaparato neturiu,sekmadienį atgausiu
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 09, 18:03)
oi kaip laukiu. Man taip visko dar reik.
lauramama puikus darbelis
linutuk pamiršau ir tave pagirti su paskutiniuoju darbeliu, tobulėji ne dienom o valandom
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 09, 17:03)
AVEDA, kokia puiki žinia Jau laukiu to slaptojo kodo ir greito finansinio bankroto
Del siuntinio: --jei kam neaisku buvo: cia bus ne akcijonas o kuri pirma man parasys per el. pasta bloge kur "Kontaktai" kad perka, tai palaikysiu. Prasau nerasykite man per az kadangi mazai zinuciu ten telpa ir galima praziopsot...nenoriu nesusipratimu.
--persiuntimas vyks labai letu greiciu kol viska iskraustysiu, pertvarkysiu, nufotografuosiu, kainas pasitikslinsiu...dar bus laiko jum susitaupyti.
--Noreciau zinot mazdaug kiek is jusu dometusi? Kaip damusime sia tema, nauja pradedant butu gerai turet sarasiuka sio sekancio persiuntimo.
--Nupirksiu atsiskleidzianciu zieduku mini albumam...mazdaug kiek is jusu norinciu?
jo pritariu...pirma skanuok ar perfotografuok nuotrauka, kada turesi kopija(u), tik tada darbuokis su originalu. Jei originalas jau turi rudu demiu, jos toliau plesis, tai geriau naudok kopija.
paziurek sitos pranuzes "heritage" darbelius...puikiausiu ideju. Cia ji daug puslapiu turi.
--dar veliau darasysiu...girdziu kzks verkia.
--persiuntimas vyks labai letu greiciu kol viska iskraustysiu, pertvarkysiu, nufotografuosiu, kainas pasitikslinsiu...dar bus laiko jum susitaupyti.
--Noreciau zinot mazdaug kiek is jusu dometusi? Kaip damusime sia tema, nauja pradedant butu gerai turet sarasiuka sio sekancio persiuntimo.
--Nupirksiu atsiskleidzianciu zieduku mini albumam...mazdaug kiek is jusu norinciu?
Mama surado močiutės nuotrauką 1927 m. gamybos doh.gif
jo pritariu...pirma skanuok ar perfotografuok nuotrauka, kada turesi kopija(u), tik tada darbuokis su originalu. Jei originalas jau turi rudu demiu, jos toliau plesis, tai geriau naudok kopija.
paziurek sitos pranuzes "heritage" darbelius...puikiausiu ideju. Cia ji daug puslapiu turi.
--dar veliau darasysiu...girdziu kzks verkia.
As busiu tarp norinciu!!!!
Tai gal aš pradedu sąrašiuką norinčių SB prekių iš AVEDOS lobynų:
1. LINUTUKĖ
2. Evanescene
3. kristi13
4. justess22
5. lauramama
Gal kitos prisijungs prie sąrašiuko ir AVEDAI bus viskas aiškiau
p.s. mane tie žiedukai albumams irgi domina
1. LINUTUKĖ
2. Evanescene
3. kristi13