Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

pirmiausia tai siulyciau perfotografuoti nuotrauka, kad netycia nesugadintum originalo mirksiukas.gif
Atsakyti
pirmiausia tai siulyciau perfotografuoti nuotrauka, kad netycia nesugadintum originalo

pritariu
o akim paganyti gal cia kas bus
Atsakyti
Sveikutes,na ir pakabino mane sitie darbeliai.Gaila,kad Lietuvoje nera priemoniu tokiem graziem darbeliam gaminti. Neskaiciau visu SB temos puslapiu ir dar gerai nezinau kas tai yra,bet darbeliai atrodo labai sauniai. Dar pries uzsikabliuodama uz SB dariau toki darbeli, na as ji aplikacija labiau pavadinciau.Reiks pasidometi daugiau SB ir pradet kakza i tema 4u.gif
user posted image

Tiesa foto - labai nekokybiska, labai atsispindi blizgus poepierius blush2.gif
Atsakyti
Atsakysiu i visus klausimus, bet prie reikalo dabar, o tai suneliai kaip bezdziones ant keliu mane nuo kompo traukia.
Organizuoju dar viena SB prekiu persiuntima i LT lithuania.gif , bet...supirkimo is mano naujo lobio ir taip pat savu prekiu kuriu dauguma netgi nenaudojus...buvo pirkta ir pamirsta. Po krautuves daugiau nelakstysiu ax.gif, internetu uzsakineti irgi nenoriu.
Paskelbsiu bloge su kainom, foto ir po uzraktu( kas nores gaus slaptazody mirksiukas.gif ).
P.S. LINUTUKAI: vyrukui kedus gal irgi imesti lotuliukas.gif tongue.gif tikiuosi jis ju jau sulauke
pries uzsikabliuodama uz SB dariau toki darbeli, na as ji aplikacija labiau pavadinciau.

grazus SB darbelis...o is kur SB priemoniu gavai ji padaryt? g.gif Sveika prisijungus prie musu klano 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 09 gegužės 2008 - 17:06
grazus SB darbelis...o is kur SB priemoniu gavai ji padaryt? g.gif Sveika prisijungus prie musu klano 4u.gif
[/quote]

Cia nera ne vienos specialios priemones SB. Sagos-is mamos lobynu, juostele is gelyciu kazkada pirkau siuvimo reikmenu parduotuvej, o visa kita pati karpiau,spausdinausi spalvotai ir pan.
As noresiu labai labai uzsisakyti kazka ax.gif O ypac stampuku (labai domintu raides) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 05 09, 17:37)
Sveikutes,na ir pakabino mane sitie darbeliai.

sveika prisijungus labai grazu thumbup.gif
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 09, 18:03)
Organizuoju dar viena SB prekiu persiuntima i LT  ,

oi negundyk lotuliukas.gif , bankrutuosiu lotuliukas.gif ( bet koda pasnibzdek topsecret.gif )
P.S. LINUTUKAI: vyrukui kedus gal irgi imesti  tikiuosi jis ju jau sulauke

neeeee lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet jau uzsisake ir pas draugus keliauja, siandien gavom nuo draugo laiska kad jau uzkniso ji UPS kasdien vis po viena pora kedu atnesa lotuliukas.gif lotuliukas.gif , laukia dar 2 poru neatsiustu o tada jau i LT
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 09, 18:49)
oi negundyk lotuliukas.gif , bankrutuosiu lotuliukas.gif ( bet koda pasnibzdek topsecret.gif  )

Negalima Tau liezuvis.gif biggrin.gif
O man pažnibždėk topsecret.gif hihihi.gif
Šiandien pabaigiau savo pirmą SB,bet fotoaparato neturiu,sekmadienį atgausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 09, 18:03)
Organizuoju dar viena SB prekiu persiuntima i LT  lithuania.gif , bet...supirkimo is mano naujo lobio ir taip pat savu prekiu kuriu dauguma netgi nenaudojus...buvo pirkta ir pamirsta. Po krautuves daugiau nelakstysiu  ax.gif, internetu uzsakineti irgi nenoriu.
Paskelbsiu bloge su kainom, foto ir po uzraktu( kas nores gaus slaptazody  mirksiukas.gif ).

clap.gif clap.gif clap.gif oi kaip laukiu. Man taip visko dar reik.
lauramama puikus darbelis thumbup.gif
linutuk pamiršau ir tave pagirti su paskutiniuoju darbeliu, tobulėji ne dienom o valandom thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 09 gegužės 2008 - 18:39
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 09, 17:03)
Organizuoju dar viena SB prekiu persiuntima i LT  lithuania.gif , bet...supirkimo is mano naujo lobio ir taip pat savu prekiu kuriu dauguma netgi nenaudojus...buvo pirkta ir pamirsta. Po krautuves daugiau nelakstysiu  ax.gif, internetu uzsakineti irgi nenoriu.
Paskelbsiu bloge su kainom, foto ir po uzraktu( kas nores gaus slaptazody  mirksiukas.gif ).

AVEDA, kokia puiki žinia thumbup.gif Jau laukiu to slaptojo kodo ir greito finansinio bankroto lotuliukas.gif
Atsakyti
Del siuntinio: --jei kam neaisku buvo: cia bus ne akcijonas o kuri pirma man parasys per el. pasta bloge kur "Kontaktai" kad perka, tai palaikysiu. Prasau nerasykite man per az kadangi mazai zinuciu ten telpa ir galima praziopsot...nenoriu nesusipratimu.
--persiuntimas vyks labai letu greiciu kol viska iskraustysiu, pertvarkysiu, nufotografuosiu, kainas pasitikslinsiu...dar bus laiko jum susitaupyti.
--Noreciau zinot mazdaug kiek is jusu dometusi? Kaip damusime sia tema, nauja pradedant butu gerai turet sarasiuka sio sekancio persiuntimo.
--Nupirksiu atsiskleidzianciu zieduku mini albumam...mazdaug kiek is jusu norinciu?
Mama surado močiutės nuotrauką 1927 m. gamybos doh.gif

jo pritariu...pirma skanuok ar perfotografuok nuotrauka, kada turesi kopija(u), tik tada darbuokis su originalu. Jei originalas jau turi rudu demiu, jos toliau plesis, tai geriau naudok kopija.
paziurek sitos pranuzes "heritage" darbelius...puikiausiu ideju. Cia ji daug puslapiu turi.
user posted image
--dar veliau darasysiu...girdziu kzks verkia.
Atsakyti
As busiu tarp norinciu!!!! first.gif
Atsakyti
Tai gal aš pradedu sąrašiuką norinčių SB prekių iš AVEDOS lobynų:

1. LINUTUKĖ
2. Evanescene
3. kristi13
4. justess22
5. lauramama

Gal kitos prisijungs prie sąrašiuko ir AVEDAI bus viskas aiškiau mirksiukas.gif

p.s. mane tie žiedukai albumams irgi domina 4u.gif
Atsakyti