Aveda, popierių pjausto labai gerai, o ypač po to, kai visą laiką tai darydavau su peiliuku.
Ir liniuotė labai patinka, tik dar įgūdimo nuplėšt reikia, bet man labai gražu tie visi paplėšymai.
O ypač SUPERINIS yra net nežinau kaip pavadinti, lentelės faktūroms išgauti....kaip mažas vaikas žaidžiau ir džiaugiaus nauju žaisliuku.
Linutuke, ačiū už nuorodėles, jų jau ten buvau mačiusi, bet kai nereikėjo........tai ir išgaravo.......
O dėl pašto, tai tikrai jam krizė, darbuotojų nėra, trūkumas. Draugė dirba Šiaulių pašte Juriste, tai ir jai retkarčiais tenka paštą panešiot....
Dėl to ir pikta, kad sumokant už paslaugą, jos negauni kokybiškos. Pasižiūrėjau, REMINI man išsiuntė pirmenybiniu siuntimu, kai reiškia, kad turiu gauti siuntinį jau sekančią dieną, o gaunu po dviejų savaičių....... Juokinga ir graudu.....Tikiuosi, kad tai laikina...........
o as tai jau 4 kelniu poras sutaisiau , liko dar tiek, ir griebsiu kitu nuotrauku ziureti, tas kur buvau isisrinkus kaskaip nesigalvoja ka su jomis padaryti
bet siaip turiu pasakyti supavydejau truputi, o gal net ir netruputi , jau net nezinau kelinta karta vartau AVEDOS dovanotas knyga ir zurnala, ir vis kas kart ziuredama pagalvoju, kaip tie zmones tokiu dalyku prigalvoja, tiek visokiu mazyciu akcenteliu, detaliu... oi merginos nezinau ar as kada nors taip sugebesiu, nors kaip pasiziuriu i savo darytus darbeliu, tai matau kad kaskiek pagerejo, bet kaip dar daug man reikia , nu zinot ka, jauciu per ilgai prie siuvimo masinos sedejau siandien, kaskokios juodo bliuzo naktys man kiba koks depresiukas atvaro reikia gelbetis
bet siaip turiu pasakyti supavydejau truputi, o gal net ir netruputi , jau net nezinau kelinta karta vartau AVEDOS dovanotas knyga ir zurnala, ir vis kas kart ziuredama pagalvoju, kaip tie zmones tokiu dalyku prigalvoja, tiek visokiu mazyciu akcenteliu, detaliu... oi merginos nezinau ar as kada nors taip sugebesiu, nors kaip pasiziuriu i savo darytus darbeliu, tai matau kad kaskiek pagerejo, bet kaip dar daug man reikia , nu zinot ka, jauciu per ilgai prie siuvimo masinos sedejau siandien, kaskokios juodo bliuzo naktys man kiba koks depresiukas atvaro reikia gelbetis
bet siaip turiu pasakyti supavydejau truputi, o gal net ir netruputi blush2.gif , jau net nezinau kelinta karta vartau AVEDOS dovanotas knyga ir zurnala, ir vis kas kart ziuredama pagalvoju, kaip tie zmones tokiu dalyku prigalvoja, tiek visokiu mazyciu akcenteliu, detaliu... oi merginos nezinau ar as kada nors taip sugebesiu, nors kaip pasiziuriu i savo darytus darbeliu, tai matau kad kaskiek pagerejo, bet kaip dar daug man reikia ax.gif, nu zinot ka, jauciu per ilgai prie siuvimo masinos sedejau siandien, kaskokios juodo bliuzo naktys man doh.gif kiba koks depresiukas atvaro reikia gelbetis g.gif
Nenukabink nosy tiktai. Tavo darbelis (tas per kuri "i" raide pabego) ant tiek pagerejas buvo kad nebuciau pagalvojus kad tavo...matosi kad daug apgalvota, spalvos pritaikyta--pazanga tikrai matosi .
Man taip liudna kada girdziu kad SB isprovokuoja toki nepilnavertiskumo jausma. Ana savaite kalbejau su bendradarbe apie SB (su ja pirkom ta pacia knyga, mano pirma SB knyga kuria padovanojau Remini). Pamaciau kad ji gamina atvirutes, paklausiau ar dar uzsiima SB, tai atsake kad Ne. Sako kad pasiziuri i SB zurnalus ir jai nieko panasaus neiseina, ir dar....turi kelis vaikus ir ant tiek "atsiliko" SB mergaiciu pirmus metus kad niekad daugiau nepasivys. NZN kodel, kaip buna ikalta zmonem kad butinai reikia SB visus ivykius is eiles ...cia gi ne lenktynes kad "pasivyti" iki siuolaikiniu nuotrauku.
As scrapinu tas nuotraukas kurios man sukelia giliausias emocijas. Pavyz. atradau tokia nubloksta j/b foto vaikystes...sukele daug prisiminimu, bet nepaisus, save verciu daryt puslapy su sunelio dviratuku...nesigauna nors ir kiek stumdau tas nuotraukas ant lapo. O planas del mano vaikystes foto tiesiog pats mintyse pasidare be pastangu. Kartais as pagalvoju gal mes neissirenkam nuotrauku o jos mus randa...
...o kartais as filosofuot pradedu kada miego truksta
Tiesa!!! organizuoju SB puslapy blogui, su pamokele ir konkursu...tures but smagu. Kas laimes atsiusiu ka nors (lengvesnio) is mano naujo lobio
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 09, 06:48)
Tiesa!!! organizuoju SB puslapy blogui, su pamokele ir konkursu...tures but smagu. Kas laimes atsiusiu ka nors (lengvesnio) is mano naujo lobio
vajei kaip suintrigavai laukiam laukiam
Nenukabink nosy tiktai. Tavo darbelis (tas per kuri "i" raide pabego) ant tiek pagerejas buvo kad nebuciau pagalvojus kad tavo...matosi kad daug apgalvota, spalvos pritaikyta--pazanga tikrai matosi .
ai ten vakar, buvo kaskoks depresuotas momentas matyt , man taip buna, kai atrodo kad nieko niekada nepadarysiu, o paskui po poros dienu isgaruoja ir vel viskas ok buna, taip kad mano nosies nukabinimas tai tikrai laikinas, o su jusu pagaba manau tikrai dar pridarysiu daug darbu,
man paskutiniu metu visada iskyla visokiu klausimu, na kaip ka nors padaryti kaip nekeista tai ne, bet dazniausiai kodel kokia sagute butent toje vietoje prisiuvo?, arba kodel ta gelyte ten o ta ten?, arba kodel ten apvaliai nukirpo, o ten nuplese? nu skamba gal ir be rysio nu bet man dabar toks klausimu su neatsakytais atsakymais momentas
nu labai sudominai
Vakar aš labai daug naršiau po visokius SB "Kietiakų" Blogus,prisižiūrėjau grožybių, mačiau, kad ne vienas konukrsuose dalyvavo, ar šiaip parodėlėse.....
Ir pagalvojau, kad gal ir ansti būtų lyst į plačius vandenys, bet įdomumo dėlei, galime savam ratelyje kokius konkursėlius pagalvoti.......
Na ir prašau, tik pagalvojau, ir jau ryte randu.........Avedos žinutę....
tikrai mielai sudalyvaučiau.......
vakar viena mano draugė buvo užėjusi pasiskaityti čia į šį skyrelį, mat jai turbūt jau galvą prikimšau visokiom savo kalbom apie SB. Tai pacituosiu ką ji man parašė:"nu shakes net neisivaizdavau kad tokiu maniaku esama, bet grazu.........cia apie Aveda..."
vaje, reiks tau AVEDA atsiusti perfotkintas mini albumo nuotraukas, negaliu ziureti kaip akis bado blogos nuotraukos tavo bloge
organizuoju SB puslapy blogui, su pamokele ir konkursu...
Kaip fain Noriu ir aš konkurse sudalyvaut
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 09, 00:43)
vaje, reiks tau AVEDA atsiusti perfotkintas mini albumo nuotraukas, negaliu ziureti kaip akis bado blogos nuotraukos tavo bloge
prajuokinai...i mano perfekcionizmo tendencijas krypsti. Nebutina perfotkinti. geriau laika leisk kurt nauja darbeli.
man paskutiniu metu visada iskyla visokiu klausimu, na kaip ka nors padaryti kaip nekeista tai ne, bet dazniausiai kodel kokia sagute butent toje vietoje prisiuvo?, arba kodel ta gelyte ten o ta ten?, arba kodel ten apvaliai nukirpo, o ten nuplese? nu skamba gal ir be rysio mastau.gif
tai duok nuoroda ir klausk...cia yra tu kurios gali patart
Kaip fain thumbup.gif Noriu ir aš konkurse sudalyvaut ax.gif
smagu dabar turiu pirma sukurt ta darbeli.
Aveda, dėkui už wedding cards nuorodėlę - paklausiau ir pati prisiminiau apie šį puslapį, tai jau spėjau vakar išrinkt keletą pavyzdžių, dar keletą iš tų, kur remini davė. Jau sesei persiunčiau. Ji jau priemonių truputį pripirko. Tai gal tuoj pradėsiu gaminti. Jeigu Avedos blog'e neįstrigsiu. Kas per konkursas? Labai įdomu, bet nelabai suprantu, ką reikės padaryt, kad gautum dalį lobio???
Arminux, nu faini tavo "žaisliukai".... uuuuch kokie..... Mane ta liniuotė irgi labai vilioja. O kas ten per daiktas iš Švedijos? Knyga apie scrapbookingą ar rinkinukas koks?
Tiesa, Aveda, dėl Žirafos. Nėra ji labai aukšta, normali. Palyginus su manim, gal ir labai aukšta atrodo. Žodžiu, pravardė ne dėl ūgio. O dėl jos smalsumo. Močiutė ją Žirapa vadindavo vaikystėj už tai, kad ji savo snapą kišdavo visur, kur tik įmanoma, ištempdavo savo kaklą ir bandydavo pamatyti tai, ko negalima.
O aš forume bandžiau registruotis kitais nikais, bet visi buvo užimti, tada sugalvojau šitą - man pačiai ilgai dar jis atrodė juokingas, kol pripratau.
O kodėl Aveda yra AVEDA? Jei ne paslaptis? Aveda man skamba kažkaip rytietiškai. Kaip Ajurveda gal...
O dėl LT pašto - tai taip, ne naujiena, kad siuntiniai užtrunka, kartais net dingsta visai. Netgi registruoti dingsta. Darbuotojų tikrai trūksta. Ypač striuka būna per ilgas šventes. Ypač per Kalėdas. Todėl aš pasitikiu tik Centriniu paštu ir siuntinius į užsienį siunčiu tik iš Centrinio.
Arminux, nu faini tavo "žaisliukai".... uuuuch kokie..... Mane ta liniuotė irgi labai vilioja. O kas ten per daiktas iš Švedijos? Knyga apie scrapbookingą ar rinkinukas koks?
Tiesa, Aveda, dėl Žirafos. Nėra ji labai aukšta, normali. Palyginus su manim, gal ir labai aukšta atrodo. Žodžiu, pravardė ne dėl ūgio. O dėl jos smalsumo. Močiutė ją Žirapa vadindavo vaikystėj už tai, kad ji savo snapą kišdavo visur, kur tik įmanoma, ištempdavo savo kaklą ir bandydavo pamatyti tai, ko negalima.
O aš forume bandžiau registruotis kitais nikais, bet visi buvo užimti, tada sugalvojau šitą - man pačiai ilgai dar jis atrodė juokingas, kol pripratau.
O kodėl Aveda yra AVEDA? Jei ne paslaptis? Aveda man skamba kažkaip rytietiškai. Kaip Ajurveda gal...
O dėl LT pašto - tai taip, ne naujiena, kad siuntiniai užtrunka, kartais net dingsta visai. Netgi registruoti dingsta. Darbuotojų tikrai trūksta. Ypač striuka būna per ilgas šventes. Ypač per Kalėdas. Todėl aš pasitikiu tik Centriniu paštu ir siuntinius į užsienį siunčiu tik iš Centrinio.
grizus is keliones dvi dienas tema skaiciau kol pasivijau... saunuoles darbeliai visu labai puikus, sveikinu tosk su kelionem ir aveda su dovanom, kitas mergaites su mazesniais siuntinukais.. as pati siek tiek atitrukus nuo sb buvau, bet dabar jau nuotraukos paruostos naujam lapui
laukiam konkurso
Mama surado močiutės nuotrauką 1927 m. gamybos
Tokia rudai - geltona. Noriu sb padaryt
Gal kas kokių idėjų gerų pamestų
Kiek įsivaizduoju: reik sendinti popierių, gal kokių padėvėtų juostelių kur paieškot
Aveda, gal turi darbelį kokį iš tokios temos ? Akis paganyti ....
Tokia rudai - geltona. Noriu sb padaryt
Gal kas kokių idėjų gerų pamestų
Kiek įsivaizduoju: reik sendinti popierių, gal kokių padėvėtų juostelių kur paieškot
Aveda, gal turi darbelį kokį iš tokios temos ? Akis paganyti ....