Arminux, jėėėėėėėėėėė
Aš irgi Avedos bloge lankausi - beveik tiek pat, kiek ir šioje temoje. Bet šįkart lobio dar nebaigiau apžiūrinėt - tiek daug visko Norėčiau būti Avedos vietoj
Dar norėjau pasakyt, kad pasiilgau Avedos darbukų mūsų temoje. Kad ir senų. Akims pamaloninti. Paskatinimui.
O aš gavau užduotėlę nuo savo sesės Žirafos: pagaminti vestuvinį atviruką. "Skrapini, tai padaryk man atviruką," - paprašė. Jei kas mestels pavyzdėlių, būsiu dėkinga.
Oi, remini, nukritau AČIŪ TAU
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 08, 14:41)
prašom dabar lauksim tavo darbelių pasirodymo
Visiškai sutinku su zirafos sese ir prisidedu prie prašymo Aveda įdėk savo darbelių su komentarais įkvėpimui
Man kaip Linutukei irgi reik niukso
Man kaip Linutukei irgi reik niukso
-cia nuoroda- is 2peas vestuviniu atviruciu paavyzdziai.
--Zirafos seses norejau paklausti vis smalsauju apie nika ir ka jis reiskia? ar tavo sese labai auksta?
--ikelsiu darbeliu pazadu (tik pagalvojau kad mazai kas domisi, neklausineja kas kaip padaryta...ir tai internete daug pavyzdziu)
--dekui uz visus kompentarus. Lobio tikrai daug, gerai butu jei buciau gavus kame tik pradejau uzsiimti SB...bet bus panaudota, ypac tas Basic Grey
--Zirafos seses norejau paklausti vis smalsauju apie nika ir ka jis reiskia? ar tavo sese labai auksta?
--ikelsiu darbeliu pazadu (tik pagalvojau kad mazai kas domisi, neklausineja kas kaip padaryta...ir tai internete daug pavyzdziu)
--dekui uz visus kompentarus. Lobio tikrai daug, gerai butu jei buciau gavus kame tik pradejau uzsiimti SB...bet bus panaudota, ypac tas Basic Grey
Aveda, kiek miegojai ?
Porą valadų ar bus
Porą valadų ar bus
QUOTE(Sanrita @ 2008 05 08, 07:42)
jau kiek dienu is eiles anksciau 2 val ryto i lova nenueinu. Ka siandien veikiat? As valgyt maziukui turiu pridaryt, ir uzsaldau po porcija konteneriuose...tai maisto fabrikas busiu siandien, o per ju pietu miega turiu pasiziureti i Quickutz parduotuve ir issirinkti si ta uz tuos 200 dol. Manau imsiu dideli "grand" alfabeta ir dar ka.
Nauja darbeli galvoj jau suplanavus, bet dar su nuotraukom nesusidoroju tokiu dideliu uzsakymu tai noriu pirma gaut naujas nuotraukas o tai visad bunu ikvepta nauju foto labiau negu jau tu kurias turiu.
Nu šiandiena nieko negaliu daryt.......puldinėju nuo vieno darbo prie kito.......
Labai džiaugiuosi siuntinuku.......Taigi padariau nuotrauką....bendrą visų savo įrankių. Štai jie...........
Ir iš karto noriu paklausti, gal kuri žinote kur pas mus būtų galima nusipirkti kniedžių tokiam aparatukui........
tik nepykit, nekaip nufotkinau, skubėjau gi........gal suprasit apie ką aš........
Ir prie to pačio dar pasirodysiu ką buvau pati parsivežusi iš Švedijos.....Ten matydama viską gyvai ir užsikrėčiau tuo nelemtu SB virusu........
Taip, kad kuo greičiau reiktų ir pas mus tokių parduotuvių........
Labai džiaugiuosi siuntinuku.......Taigi padariau nuotrauką....bendrą visų savo įrankių. Štai jie...........
Ir iš karto noriu paklausti, gal kuri žinote kur pas mus būtų galima nusipirkti kniedžių tokiam aparatukui........
tik nepykit, nekaip nufotkinau, skubėjau gi........gal suprasit apie ką aš........
Ir prie to pačio dar pasirodysiu ką buvau pati parsivežusi iš Švedijos.....Ten matydama viską gyvai ir užsikrėčiau tuo nelemtu SB virusu........
Taip, kad kuo greičiau reiktų ir pas mus tokių parduotuvių........
Arminux: norejau paklausti kaip pjauna tas Tonic popieriaus pjoviklis? Purple Cows neradau tai si vietoj to nupirkau...ar geras?
--ta liniuote banguota tai naudoju beveik ant kiekvieno puslapio kad nuplestu su tokiais bangavimais daigciukas.
--tas rozetes skyluciu skylamusis naudingas kad per skyles galima praverti jostele ar siuliukus kokius.
--Dar norejau paklaust apie LT pasta, kodel daznai taip "uzlaiko" siuntinius ir nepranesa kad jau paste? toks vaizdas kad ten apziurineja ir laukia gal niekas nesikreips, nepasiges ir uz kokio lailotaarpio jom paciom teks? Ne pirma karta mano tokia patirtis. Tai atspejau sakydama, kad apciupines viska ir tik tada Arminux gaus.
--ta liniuote banguota tai naudoju beveik ant kiekvieno puslapio kad nuplestu su tokiais bangavimais daigciukas.
--tas rozetes skyluciu skylamusis naudingas kad per skyles galima praverti jostele ar siuliukus kokius.
--Dar norejau paklaust apie LT pasta, kodel daznai taip "uzlaiko" siuntinius ir nepranesa kad jau paste? toks vaizdas kad ten apziurineja ir laukia gal niekas nesikreips, nepasiges ir uz kokio lailotaarpio jom paciom teks? Ne pirma karta mano tokia patirtis. Tai atspejau sakydama, kad apciupines viska ir tik tada Arminux gaus.
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 08, 16:03)
Dar norejau paklaust apie LT pasta, kodel daznai taip "uzlaiko" siuntinius ir nepranesa kad jau paste? toks vaizdas kad ten apziurineja ir laukia gal niekas nesikreips, nepasiges ir uz kokio lailotaarpio jom paciom teks? Ne pirma karta mano tokia patirtis. Tai atspejau sakydama, kad apciupines viska ir tik tada Arminux gaus.
Pašte trūksta darbuotojų. Kartais tie patys darbuotojai turi ir aptarnauti ofise klientus, ir išnešioti paštą. Taigi, priklauso nuo skyriaus, kokie darbuotojai skirsto ir nešioja. Manau, kad prieš šventes buvo didysis bumas mokesčių mokėjimo, todėl tuo laikotarpiu paštas ir guli nei rūšiuojamas, nei nešiojamas