Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

QUOTE(AVEDA @ 2008 05 08, 00:54)
Prizu reportazas: is viso 38 foto dalimi padariau, ir tai kupstais tokius "natiurmortus" sukuriau. Is pradziu rsiau kas kur, kiek, bet cia tiek prisiunte tai lyg kapitalinis supirkimas atidaryti parduotuve. Nerealu ir apsurdiskai DAUG...drisiu net pasakyti kad per daug  ax.gif ...neturiu vietos kur det  blush2.gif
Foto veliau ikelsiu i bloga.

per daug nebūna lotuliukas.gif labai įdomu pažiūrėt ką gavai, tai labai laukiam reportažo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tosk: ar tau ne laikas krautis i LT isvykti?...tu tikrai priklausai musu "SB uzkietejusiu manjakiu" kad pries isskrendant i LT dar cia lankaisi lotuliukas.gif

Lobio reportažas ax.gif kam įdomu, parodžiau lobį (galit komentuot, o tai blogas nelankomas daugiau turbūt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 08 gegužės 2008 - 07:28
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 08, 08:22)
Lobio reportažas ax.gif kam įdomu, parodžiau lobį (galit komentuot, o tai blogas nelankomas daugiau turbūt  verysad.gif

na jau tikrai gali parduotuvę atidaryti lotuliukas.gif pusę valandos žiūrinėjau ir seilę varvinau doh.gif ex ax.gif
Atsakyti
4u.gif , Aha...........dovanėlė nuostabi, o mums juk ten viskas nauja, nematyta, tikrai galva sukasi rolleyes.gif
Atsakyti
AVEDAbe žodžių.Viskas taip gražu ir tiek daug. Kol viską apžiūrėjau tiesiog uf karsta.gif biggrin.gif Ir aš norėčiau kokią mažytę krūvelę iš kur nors gauti ax.gif .Užpavydėjau kaip tikra lietuvaitė cry.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 08 gegužės 2008 - 08:39
QUOTE(justess22 @ 2008 05 06, 19:41)
O 0,5mm irgi per storas? Turbūt plonesnio ir nebebūna CD rašiklių g.gif

Ačiū, Juste, ieškosiu. cool.gif Ir Avedai ačiū už išsamų aprašymą blog'e - na kodėl aš tiek mažai žinių turėjau prieš perkant prekes iš JAV? doh.gif
Tiesa, Aveda, nustebinai su ta rėmėjų dovana, kurią gavai. blink.gif Tai bent - 3 dėžės, temomis, rinkiniais. thumbup.gif

Remini, lobis irgi nekuklus. wub.gif Ir darbelis gražus. Na aišku, tas žodis "gražus" jau visiems pabodęs, bet o kokį kitą pavartoti, kai nori pasakyti, kad tau patiko darbas, kad juo grožiesi ir atsiranda pagarba merginai, kuri tą lapą sukūrė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 08, 10:00)
Remini, lobis irgi nekuklus.  wub.gif  Ir darbelis gražus. Na aišku, tas žodis "gražus" jau visiems pabodęs, bet o kokį kitą pavartoti, kai nori pasakyti, kad tau patiko darbas, kad juo grožiesi ir atsiranda pagarba merginai, kuri tą lapą sukūrė? smile.gif

ačiū labai 4u.gif dar tik mokausi, bet labai malonu kai kažkas pagiria blush2.gif tik dabar užstrigau su tais užrašais... doh.gif LINUTUKE prirodė trafaretų, tai visai galva susisuko doh.gif ir visai pasimečiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 05 08, 10:10)
tik dabar užstrigau su tais užrašais...  doh.gif LINUTUKE prirodė trafaretų, tai visai galva susisuko  doh.gif ir visai pasimečiau  verysad.gif

ups blush2.gif , nenorejau subalamutinti lotuliukas.gif

o man reikia eiti siuti, nu bet tingiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif , vis landzioju, tai cia, tai Avedos turtuose lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu kaskokia priklausomybe nepagydoma ax.gif reikia gero niukso man i uzupakaly hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 08, 10:19)
ups  blush2.gif , nenorejau subalamutinti  lotuliukas.gif

o man reikia eiti siuti, nu bet tingiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , vis landzioju, tai cia, tai Avedos turtuose  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu kaskokia priklausomybe nepagydoma  ax.gif reikia gero niukso man i uzupakaly  hihihi.gif

nesubalamutinai drinks_cheers.gif tik dabar jaučiu užsikrėčiau dar viena liga doh.gif o už nuorodėlę labai ačiū mirksiukas.gif
man irgi reikia siūti... niekaip neprisiruošiu užuolaidas pasiūt, vis ieškau kaip išsisukti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aveda lobis super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir negalvok, kad blog'as nelankomas - visas temas perskaicius/isstudijavus - tik kad kartais temos tiesiog nesikomentuoja, naudinga ir idomi informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
mergytės, gi siuntinuką jau turiu............ thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif assa.gif
O ten pašte tai tikras kriminalas dėjosi........
Pasirodo tas siuntinys jau nuo gegužes 1 Šiaulių pašte guli........ir niekas man jokio pranešimo..nežiūrint į tai, kad užvakar buvau nulėkusi jo ieškoti.........
Kaip tik buvo vedėja, tai buvo labai efektingas mano nepasitenkinimas jų darbais. aggressive.gif

tuojau bėgsiu fotografuot.......nors ten reikia padaryti pavyzdžių, kad matytusi, kokių kerų priemonių (įrankų) turiu.
P.S.Pavakary pasirodysiu ir jums tą turtą......

Remini, ačiū ir tau begalinis... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arminux: 08 gegužės 2008 - 10:54
QUOTE(Arminux @ 2008 05 08, 11:52)
mergytės, gi siuntinuką jau turiu............ thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  assa.gif
O ten pašte tai tikras kriminalas dėjosi........
Pasirodo tas siuntinys jau nuo gegužes 1 Šiaulių pašte guli........ir niekas man jokio pranešimo..nežiūrint į tai, kad užvakar buvau nulėkusi jo ieškoti.........
Kaip tik buvo vedėja, tai buvo labai efektingas mano nepasitenkinimas jų darbais. aggressive.gif 
Remini, ačiū ir tau begalinis... 4u.gif

valio thumbup.gif na jau visos sukomplektuotos lotuliukas.gif ir man palengvėjo, o tai jau ėmiau pergyvent, kad gal kur ne ten nusiunčiau doh.gif bet dabar jau viskas tvarkoj drinks_cheers.gif sakiau, kad paštininkai užbaliavojo lotuliukas.gif
prašom 4u.gif
Atsakyti