Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

QUOTE(remini @ 2008 05 07, 07:40)
na prisiruošiau ir aš pasirodyti  4u.gif
tai štai mano lobis:4u.gif

lobis thumbup.gif

o darbelis man labai fainas, toks santurus, spalvos graziai parinktos, visai neperkrautas, su uzrasais manau visai bus thumbup.gif
Atsakyti
jei jau pradėjau rodytis, tai parodysiu ir savo pirmąjį puslapiuką blush2.gif dar ne visai pabaigtas... trūksta užrašų ax.gif

thumbup.gif tikrai viskas graziai priderinta. Ta molio spalva dar taip tinka prie namu stogu horizonte, nu ir odai dekinga spalva.
Netgi nuotrauka prideta ties tom linijom kur popieriai suklijuoti susiduria--tai aky veda i centra demesio--veidus (nzn ar tai specialiai planavai, ar pasamone diktavo kad taip graziau, bet cia dar viena is tokiu dizaino taisykliu, kad reikia nuotrauka klijuoti taip kad foto siuzetas butu ties tom linijom kur popierius susiduria).
--man dar ko truksta tai minetu uzrasu, ir dar tos geles labai negyvai atrodo lyg kokia kleckai uzmesti. Cia labai tiktu rudai pasiuvinetas ar stampuotas vijoklis/lapai ar koki raizgalai prideti prie geliu, aplink foto...nu be ju atrodo labai plika.

Matau LINUTUKAS skaito...ankstyva, o as velyva peleda. Man jau miegucio reiketu traukti, bet as tooooki milziniska nuotrauku uzsakyma darau ir dar kiekviena nuotrauka su PS pakoreguoju, skanuoju ir restoruoju savo mazos kelias nuotraukas, nesibaigiantis darbas. Jei mes persikelsim tai turiu butinai perdet visas foto i DVD, kitaip sirdis suduztu is skausmo jei viska prarasciau kompui susilaukius ankstyvos mirties...tfu tfu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 07 gegužės 2008 - 07:48
ačiū 4u.gif o fono spalvą tikrai rinkau pagal stogus blush2.gif su raizgaliukais tai gera idėja, tik kaip čia tą padaryti g.gif
tiesa, vakar buvau Justiniškėse, toj parduotuvėlėj, kur kažkada seniau kalbėjom, berods "žaislų karalystė", tai mačiau rinkinuką su akriliniais štampukais+ 4spalvų dažai, kaina 47 lt atrodo ax.gif dar kažkokie rinkinukai su popierium ir lipdukais. galvojau paimti štampukus, bet nedidelis pasirinkimas... rinkinukų daug, bet visi su vienodais štampukais. jų nemažai, bet daugiau vaikiški, tik keletas iš jų kampukai ar gėlytės...
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 07, 08:44)
dar viena is tokiu dizaino taisykliu, kad reikia nuotrauka klijuoti taip kad foto siuzetas butu ties tom linijom kur popierius susiduria).
fainas pastebejimas, reiks i galva isideti ateiciai

Matau LINUTUKAS skaito...ankstyva, o as velyva peleda. Man jau miegucio reiketu traukti, bet as tooooki milziniska nuotrauku uzsakyma darau ir dar kiekviena nuotrauka su PS pakoreguoju, skanuoju ir restoruoju savo mazos kelias nuotraukas, nesibaigiantis darbas. Jei mes persikelsim tai turiu butinai perdet visas foto i DVD, kitaip sirdis suduztu is skausmo jei viska prarasciau kompui susilaukius ankstyvos mirties...tfu tfu....

ale tikrai naktibaldziukas esi lotuliukas.gif , nors ir as sianakt 2 nakties atsibeldziau i lova, skaiciau zurnala blink.gif del kompo suprantu tavo baime, mums tas pats stresas buvo kai kraustemes, kompas daugiau kaip 2men pluduriavo i lietuva, tai vis pergyvenom kuo viskas baigsis, bet turiu pripazinti, mano brolio apsilankymas pas mus sveciuose daug daugiau pakenke kompui nei ta kelione lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tas gudruolis mums visa info is kompo istryne, kap sakoma kompas pasiliko tokiam stovyje kaip kad mes nusipirkom, tik su windows kaskuriu tai metu ir daugiau nieko.... tuscias....., o MB norejo tik kaska ten truputi pratrinti
Papildyta:
QUOTE(remini @ 2008 05 07, 09:00)
ačiū  4u.gif o fono spalvą tikrai rinkau pagal stogus  blush2.gif su raizgaliukais tai gera idėja, tik kaip čia tą padaryti  g.gif

gal pabandyk trafareta pasidaryti ,
http://www.supermama...howtopic=152638
http://www.supermama...howtopic=192678
arba pasipiesk ir pasiuvinek g.gif , nezinau kas labiau tai gaunasi
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 07, 09:10)
gal pabandyk trafareta pasidaryti  ,
http://www.supermama...howtopic=152638
http://www.supermama...howtopic=192678
arba pasipiesk ir pasiuvinek  g.gif , nezinau kas labiau tai gaunasi

didelis ačiū aciuks.gif bandysiu kažką kurti ax.gif
Atsakyti
laba ryta visom 4u.gif o as siandien pasto labai laukiu ax.gif Girdejau is kitu konkurso laimetoju kad gavo net 3 (!) dezes nuo sponsoriu blink.gif MB sake kad dabar tikisi kad as NIEDADOS daugiau nepirksiu SB prekiu...sakiau kad "niekados" per absoliutiskas zodis, "niekad nesakyk niekad"... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 07, 14:39)
laba ryta visom  4u.gif o as siandien pasto labai laukiu  ax.gif Girdejau is kitu konkurso laimetoju kad gavo net 3 (!) dezes nuo sponsoriu  blink.gif MB sake kad dabar tikisi kad as NIEDADOS daugiau nepirksiu SB prekiu...sakiau kad "niekados" per absoliutiskas zodis, "niekad nesakyk niekad"... lotuliukas.gif

nu tai jau turesi pasirodyti ir pasigirti ir pas mus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 07, 14:39)
laba ryta visom  4u.gif o as siandien pasto labai laukiu  ax.gif Girdejau is kitu konkurso laimetoju kad gavo net 3 (!) dezes nuo sponsoriu  blink.gif

oho thumbup.gif na tai jau lauksim pasigiriant mirksiukas.gif
Atsakyti
Na štai ir aš gryžau po trumpalaikių atostogų. Na ir visko čia įvyko. Kiek naujų darbelių pasipylė ir visi kaip man neprofesionalei labai gržūs thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu tai jau turesi pasirodyti ir pasigirti ir pas mus bigsmile.gif

oho thumbup.gif na tai jau lauksim pasigiriant mirksiukas.gif

nesmagu man girtis ax.gif ...ypac kad suprantu kad LT nera SB prekiu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 07, 15:41)
nesmagu man girtis ax.gif ...ypac kad suprantu kad LT nera SB prekiu blush2.gif  4u.gif

mes bent seilę pavarvinsim ax.gif ir už tave pasidžiaugsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 07, 15:41)
nesmagu man girtis ax.gif ...ypac kad suprantu kad LT nera SB prekiu blush2.gif  4u.gif

QUOTE(remini @ 2008 05 07, 15:43)
mes bent seilę pavarvinsim  ax.gif ir už tave pasidžiaugsim  drinks_cheers.gif

nu neissisukinek nono.gif , mes visos laaaaabai smalsios ir norim pamatyt, o pamaciusios is dusios lietuviskai paverkslensim ( nu kaip priklauso lietuvaiciams lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) ir toliau skrepinsim lotuliukas.gif
Atsakyti