o tos apvedžiotos snaigės taip šauniai atrodo
kas užkliuvo už akių, tai juodi nuotraukų apvedžiojimai toks jausmas, kad jie labai užtamsina nuotraukytės, bet čia tik mano pamąstymai
LINUTUK tikrai labai gerai gavosi
ir nuotraukos kokybė jau geresnė
ir nuotraukos kokybė jau geresnė
Linutuk, tikrai daug geriau daba ...
Linutuk, mmmm.... liaaaabai Sveikinu, tau pavyko padaryti išties gerą puslapį. labai gražu, įdomu ir, kaip ir tikėjausi, harmoninga. Man tie juodi nuotraukų rėmeliai netrukdo. Gal irmulia ir teisi, gal ir užtamsina, bet man netrukdo. Beje, temoje aš matau tik fragmentą, viso lapo nerodo. Na bet vėliau pažiūrėsiu paraše.
Lachese, gražus drugelis. Bet mano ne toks, mano - lipdukas (rub-ons).
Arminux, užjaučiu, laikykis, nuojauta kužda, kad jau ryt džiaugsies savo lobiu.
P.S. Linutuk, jau pažiūrėjau! Na man visas lapas Šaunuolė, Linutuk. Tikrai, labai labai "čiotkas" darbelis.
Lachese, gražus drugelis. Bet mano ne toks, mano - lipdukas (rub-ons).
Arminux, užjaučiu, laikykis, nuojauta kužda, kad jau ryt džiaugsies savo lobiu.
P.S. Linutuk, jau pažiūrėjau! Na man visas lapas Šaunuolė, Linutuk. Tikrai, labai labai "čiotkas" darbelis.
Linutuk: pazanga matosi ...viskas tinka.
Arminux: man irgi atrodo jau iki rytojaus gausi siuntiny...pirma leisk LT pastui apciupineti ir pasidziaugti
Arminux: man irgi atrodo jau iki rytojaus gausi siuntiny...pirma leisk LT pastui apciupineti ir pasidziaugti
atsiprasau merginos, truputi savo albume tvarka ivesdinejau, net napagalvojau kad nuotraukos isgaruos is forumo, o dabar jau per velu dabar tik parase reiks ieskoti nu ir stabdis as
irmulia jo tos snaiges tokios gavosi AVEDOS deka, ji cia gerus patarimus dalina
remini aciu , tai gi naujas zaisliukas pagelbejo nuotrauku kokybei pagerinti
Sanrita ir zirafos sese aciuks
Papildyta:
o, kol parasiau ir AVEDA atsirado ,
irmulia jo tos snaiges tokios gavosi AVEDOS deka, ji cia gerus patarimus dalina
remini aciu , tai gi naujas zaisliukas pagelbejo nuotrauku kokybei pagerinti
Sanrita ir zirafos sese aciuks
Papildyta:
o, kol parasiau ir AVEDA atsirado ,
Mūsų temukę (dažnai matau) daug merginų skaito - dalyvaukite aktyviau, mes visos tik apsidžiaugsim, jei mūsų būrelis didės. Aveda jau ragino jungtis prie mūsų, būti drąsesnėms. Aš dar kartelį kviečiu jungtis, rodyti savo eksperimentus. Čia pavyždžių nėra. Aveda stengiasi, kad scrapbookingas išpopuliarėtų Lietuvoj. Aš asmeniškai irgi tuo džiaugčiausi. Kuo mūsų daugiau, tuo geriau.
Na merginos
Zirafos sese labai grazu Man netgi labai patiko kaip tu panaudojai ta permatoma popieriu
Linutukai, jau pagalvojau kad nepamatysiu tavo sb Bet kai parasei, kad parase yra, nusiraminau Grazu Man patiko, kad pasirinkai ta varianta su nesimetriskai isdeliotomis snaigemis
AVEDA, as ir naudojuosi iPhoto. Bet sukurus albumus, greiciau susirandu reikiamas nuotraukas. Man visiskai nedomina mb pagauti zuveliokai ir kaip jis ten tas meskeres y vandeny ymerkes, kaip ir mano sugyventiny nedomina siuvinejimo ar sb nuotraukos (o buna daznai kad visa tai ir yra pripaveiksluota viena diena). MB savo zuvavimo nuotraukas irgi dar skirsto: karpines, upetakines ir t.t. Musu didele problema, kad turim tik viena rimta fotika, ir juo intensyviai naudojames abudu. Vakar mb kazkodel ytartinai domejosi fotoparatu kainomis Pradejo murmet, gal koky EOS350 susirast Tai tiesiai sviesiai pasakiau, kad ne negalvoja man jo ykist. Ir aplamai , jie nyksta is rinkos. Mane dabar pradejo domint Canon EOS30D. MB pradejo vel burbet, kad pernelyg gerai noriu. Lai tik dziaugias, kad kokio Canon EOS 1Ds Mark III neuzsinorejau
Dar norejau paklausti, jei noriu ant pacios nuotraukos uzrasa daryti, tai reikia kokiu spec. rasikliu, ar kokio spec.printerio.... Nes ateity noreciau kazka tokio padaryt
Zirafos sese labai grazu Man netgi labai patiko kaip tu panaudojai ta permatoma popieriu
Linutukai, jau pagalvojau kad nepamatysiu tavo sb Bet kai parasei, kad parase yra, nusiraminau Grazu Man patiko, kad pasirinkai ta varianta su nesimetriskai isdeliotomis snaigemis
AVEDA, as ir naudojuosi iPhoto. Bet sukurus albumus, greiciau susirandu reikiamas nuotraukas. Man visiskai nedomina mb pagauti zuveliokai ir kaip jis ten tas meskeres y vandeny ymerkes, kaip ir mano sugyventiny nedomina siuvinejimo ar sb nuotraukos (o buna daznai kad visa tai ir yra pripaveiksluota viena diena). MB savo zuvavimo nuotraukas irgi dar skirsto: karpines, upetakines ir t.t. Musu didele problema, kad turim tik viena rimta fotika, ir juo intensyviai naudojames abudu. Vakar mb kazkodel ytartinai domejosi fotoparatu kainomis Pradejo murmet, gal koky EOS350 susirast Tai tiesiai sviesiai pasakiau, kad ne negalvoja man jo ykist. Ir aplamai , jie nyksta is rinkos. Mane dabar pradejo domint Canon EOS30D. MB pradejo vel burbet, kad pernelyg gerai noriu. Lai tik dziaugias, kad kokio Canon EOS 1Ds Mark III neuzsinorejau
Dar norejau paklausti, jei noriu ant pacios nuotraukos uzrasa daryti, tai reikia kokiu spec. rasikliu, ar kokio spec.printerio.... Nes ateity noreciau kazka tokio padaryt
Na Tosk, dėkui.
Savo ruožtu ir aš norėčiau prisijungti prie Tosk klausimo: kokius rašiklius naudoti rašant ant pačios nuotraukos? Ir dar man aktualu, koks rašiklis tiktų rašant ant vellum? Pabandžiau skirtą rašyti ant CD - gerai, neteplioja, bet norėtųsi plonesnio rašiklio. Gal būna?
Savo ruožtu ir aš norėčiau prisijungti prie Tosk klausimo: kokius rašiklius naudoti rašant ant pačios nuotraukos? Ir dar man aktualu, koks rašiklis tiktų rašant ant vellum? Pabandžiau skirtą rašyti ant CD - gerai, neteplioja, bet norėtųsi plonesnio rašiklio. Gal būna?
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 06, 16:46)
Pabandžiau skirtą rašyti ant CD - gerai, neteplioja, bet norėtųsi plonesnio rašiklio. Gal būna?
O 0,5mm irgi per storas? Turbūt plonesnio ir nebebūna CD rašiklių
paskaitykite blog'a, ten ši ta aprašiau ir gal ? kelis naudingus patarimus daviau.