Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

o tos apvedžiotos snaigės taip šauniai atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

kas užkliuvo už akių, tai juodi nuotraukų apvedžiojimai g.gif toks jausmas, kad jie labai užtamsina nuotraukytės, bet čia tik mano pamąstymai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 gegužės 2008 - 09:15
LINUTUK thumbup.gif tikrai labai gerai gavosi thumbup.gif
ir nuotraukos kokybė jau geresnė mirksiukas.gif
Atsakyti
Linutuk, tikrai daug geriau daba ... thumbup.gif
Atsakyti
Linutuk, mmmm.... liaaaabai wub.gif Sveikinu, tau pavyko padaryti išties gerą puslapį. labai gražu, įdomu ir, kaip ir tikėjausi, harmoninga. Man tie juodi nuotraukų rėmeliai netrukdo. Gal irmulia ir teisi, gal ir užtamsina, bet man netrukdo. thumb_yello.gif Beje, temoje aš matau tik fragmentą, viso lapo nerodo. Na bet vėliau pažiūrėsiu paraše.

Lachese, gražus drugelis. Bet mano ne toks, mano - lipdukas (rub-ons).

Arminux, užjaučiu, laikykis, nuojauta kužda, kad jau ryt džiaugsies savo lobiu. wink.gif

P.S. Linutuk, jau pažiūrėjau! Na man visas lapas wub.gif wub.gif wub.gif Šaunuolė, Linutuk. Tikrai, labai labai "čiotkas" darbelis. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 06 gegužės 2008 - 13:43
Linutuk: pazanga matosi thumbup.gif ...viskas tinka.
Arminux: man irgi atrodo jau iki rytojaus gausi siuntiny...pirma leisk LT pastui apciupineti ir pasidziaugti lotuliukas.gif
Atsakyti
atsiprasau merginos, truputi savo albume tvarka ivesdinejau, net napagalvojau kad nuotraukos isgaruos is forumo, o dabar jau per velu doh.gif blush2.gif dabar tik parase reiks ieskoti nu ir stabdis as fool.gif

irmulia jo tos snaiges tokios gavosi AVEDOS deka, ji cia gerus patarimus dalina biggrin.gif

remini aciu 4u.gif , tai gi naujas zaisliukas pagelbejo nuotrauku kokybei pagerinti lotuliukas.gif

Sanrita ir zirafos sese aciuks 4u.gif
Papildyta:
o, kol parasiau ir AVEDA atsirado lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,
Atsakyti
Mūsų temukę (dažnai matau) daug merginų skaito - dalyvaukite aktyviau, mes visos tik apsidžiaugsim, jei mūsų būrelis didės. 4u.gif Aveda jau ragino jungtis prie mūsų, būti drąsesnėms. Aš dar kartelį kviečiu jungtis, rodyti savo eksperimentus. Čia pavyždžių nėra. biggrin.gif Aveda stengiasi, kad scrapbookingas išpopuliarėtų Lietuvoj. Aš asmeniškai irgi tuo džiaugčiausi. Kuo mūsų daugiau, tuo geriau. 4u.gif
Atsakyti
Na merginos thumbup.gif
Zirafos sese labai grazu wub.gif Man netgi labai patiko kaip tu panaudojai ta permatoma popieriu thumbup.gif
Linutukai, jau pagalvojau kad nepamatysiu tavo sb biggrin.gif Bet kai parasei, kad parase yra, nusiraminau biggrin.gif Grazu wub.gif Man patiko, kad pasirinkai ta varianta su nesimetriskai isdeliotomis snaigemis thumbup.gif

AVEDA, as ir naudojuosi iPhoto. Bet sukurus albumus, greiciau susirandu reikiamas nuotraukas. Man visiskai nedomina mb pagauti zuveliokai ir kaip jis ten tas meskeres y vandeny ymerkes, kaip ir mano sugyventiny nedomina siuvinejimo ar sb nuotraukos (o buna daznai kad visa tai ir yra pripaveiksluota viena diena). MB savo zuvavimo nuotraukas irgi dar skirsto: karpines, upetakines ir t.t. lotuliukas.gif Musu didele problema, kad turim tik viena rimta fotika, ir juo intensyviai naudojames abudu. Vakar mb kazkodel ytartinai domejosi fotoparatu kainomis lotuliukas.gif Pradejo murmet, gal koky EOS350 susirast doh.gif Tai tiesiai sviesiai pasakiau, kad ne negalvoja man jo ykist. Ir aplamai , jie nyksta is rinkos. Mane dabar pradejo domint Canon EOS30D. MB pradejo vel burbet, kad pernelyg gerai noriu. Lai tik dziaugias, kad kokio Canon EOS 1Ds Mark III neuzsinorejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dar norejau paklausti, jei noriu ant pacios nuotraukos uzrasa daryti, tai reikia kokiu spec. rasikliu, ar kokio spec.printerio.... Nes ateity noreciau kazka tokio padaryt 4u.gif
Atsakyti
Na Tosk, dėkui. 4u.gif
Savo ruožtu ir aš norėčiau prisijungti prie Tosk klausimo: kokius rašiklius naudoti rašant ant pačios nuotraukos? Ir dar man aktualu, koks rašiklis tiktų rašant ant vellum? Pabandžiau skirtą rašyti ant CD - gerai, neteplioja, bet norėtųsi plonesnio rašiklio. Gal būna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 06 gegužės 2008 - 16:46
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 06, 16:46)
Pabandžiau skirtą rašyti ant CD - gerai, neteplioja, bet norėtųsi plonesnio rašiklio. Gal būna?

O 0,5mm irgi per storas? Turbūt plonesnio ir nebebūna CD rašiklių g.gif
Atsakyti
paskaitykite blog'a, ten ši ta aprašiau ir gal ? ax.gif kelis naudingus patarimus daviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 06 gegužės 2008 - 20:16
na prisiruošiau ir aš pasirodyti 4u.gif
tai štai mano lobis:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
o štai dar šis tas, ką įsigijau internetu ax.gif
user posted image
va kiek prirodžiau blush2.gif na, bet jei jau pradėjau rodytis, tai parodysiu ir savo pirmąjį puslapiuką blush2.gif dar ne visai pabaigtas... trūksta užrašų ax.gif
user posted image
4u.gif
Atsakyti