Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

o tas drugelis iš kur ? aš tokį turiu spaudai paruoštą smile.gif labai gražus puslapis.
Atsakyti
Zirafos sese, labai gražu mirksiukas.gif ploja.gif

Atsakyti
Tosk o tavo Mac neturi iPhoto programos? tokiu ikonu apacioj
user posted image
sau labai daug darbo pasidarai apibudinus tavo aprasyta metoda su nuotraukom. As prijungus CF kortele prie kompo, esu nustacius kad visas foto imestu i iPhoto ir tai daro pagal data kada nuotrauka buvo daryta.

Zirafos sese: grazus puslapiukas. Man patinka tas kisenukas su drugeliu ir visai netrugdo kad ten koks uzrasas per velluma persimato...nepastebejau nieko pasireiskiancio.

Labas rytas visom po 4u.gif Kas cia do gyncai verda? Sumaniam verslininkui bent kur seksis,bet i tai nereikia aklai sokti o apsiskaiciuoti pirma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 05 gegužės 2008 - 14:46
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 05, 06:35)
lauksim galutinio rezultato 4u.gif

aciu uz pagyrimus blush2.gif o galutinio rezultato be rytojau tai ko gero nebus, ba siandien namuose visa mano chebra lotuliukas.gif , susikaupti darbui neymanoma blink.gif
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 05, 13:36)
Padariau dar vieną mini knygelės puslapiuką.

labai simpatiskas thumbup.gif , saunuole sugryzai ir is karto prie reikalo mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip miela, kad ir jums patiko mano puslapiukas. smile.gif Aveda, nuraminai, kad su vellum viskas tvarkoje. Aš tiesiog jau irgi ėmiau priekabiai žiūrėti į savo darbelius. Rūpi man. smile.gif

Linutuk, na kaip gi kitaip? Privalau pabaigti šią knygelę. Aš visada viską lėtai darau. Bet šis puslapiukas kažkaip netikėtai greit susidėliojo. smile.gif Aš jau galvoju apie didelį albumą, apie darbą su dideliais lapais. Tad skubu pabaigti šį darbuką. cool.gif

Lachese, tas drugelis iš Amerikės atplaukė - siuntinuke nuo Avedos. biggrin.gif O ką reiškia turi tokį "spaudai paruoštą"? Nesupratau, kokiai spaudai ir kaip paruoštą? blush2.gif
Atsakyti
na gal ir neidentiškas,bet labai jau panašus pasirodė man smile.gif turiu šešis skirtingus,bet vienodo stiliaus, čia yra iš digital SB, gali ppausdinti,kad ir ant plėvelės ,o paruoštas,tai reiškia nėra fono (png arba gif formatas )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 05 gegužės 2008 - 23:23
Labas visoms hi.gif
štai ir aš grįžau, visa negyva (neišsimiegojus)...tai dabar darbe ilsiuosi topsecret.gif
kiek prirašėt, tai vos perskaičiau karsta.gif LINUTUK, Zirafos sese labai gražūs darbeliai thumbup.gif
na jei vakare nebūsiu mirus, tai nufotkinsiu ir savo lobį, ir pirmąjį darbelį 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos merginos, rašau, kad pasiguost...
Ką tik iš pašto gryžau, vis nesulaukiu to savojo siuntinuko.......... verysad.gif
Užeinu, pasigrožiujūsų darbukais ir vėl laukiu....Nu bet tikiuosi, gal ryt gal poryt jį turėti, nes man jį išsiuntė prieš savaitę........ g.gif
Kai gausiu, būtinai pasirodysiu...
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 05 06, 09:17)
4u.gif sveikos merginos, rašau, kad pasiguost...
Ką tik iš pašto gryžau, vis nesulaukiu to savojo siuntinuko.......... verysad.gif
Užeinu, pasigrožiujūsų darbukais  ir vėl laukiu....Nu bet tikiuosi, gal ryt gal poryt jį turėti, nes man jį išsiuntė prieš savaitę........ g.gif
Kai gausiu, būtinai pasirodysiu...

paštas užbaliavojo lotuliukas.gif
na nieko, šventės baigėsi tai turėtų ir tavo siuntinuką pristatyti console.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos, kaip nuotaikos po tiek laisvų dienų biggrin.gif aš tai< toks jausmas kad, visai išlipau iš vėžių tai šiandien reanimuosiuos lotuliukas.gif

Arminux - paštas iš tiesų kartais būna "prikliaulina" doh.gif niu jei šią savaitę nesulauksi , tai verta visais telefonais juos atakuoti mirksiukas.gif tai juos labai išjudina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 gegužės 2008 - 08:58
Jo.....aš tai gerai žinau, ne kartą teko "judinti", ką ir šiandien ryte vėl padariau.
ax.gif nu bet aš esu kantri, palauksiu..... mirksiukas.gif
Atsakyti
Arminux nepergyvenk ir as manau kad pastas pailsejo ir turetu greitai pristatyti.

remini sveika sugryzus mirksiukas.gif

nuva o dabar rodausi pabaigta paskutini darbeli, vakar iki isnaktu sedejau nes didelis noras buvo baigti biggrin.gif aciu visoms o ypac AVEDAI uz patarimus biggrin.gif , be to teks keletai dieneliu SB paslepti verysad.gif , susikaupe daug siuvimo, nebegaliu daugiau atidelioti doh.gif, reikia ne tik malonumais uzsiimineti blush2.gif
user posted image
user posted image

nu ir uzvarvolinus buvau didelia nuotrauka blush2.gif , truputi pataisiau, kas nores visas klaidas iziureti uzsukit i mano parasa lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 06 gegužės 2008 - 09:17