Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

QUOTE(AVEDA @ 2008 05 04, 05:47)
Romanas tau 4u.gif
nu va gryzau is kaimo, tai nieko gero, gavom lietaus ir teko varyti is ten, nes kai lietus tai kaime nera kas veikti, net nebuvo kada normaliai nauja zaisliuka pakankinti blink.gif
tavo romanas AVEDA man kaip tik mirksiukas.gif , o dabar tiesiai prie reikaliuko lotuliukas.gif , tavo pasiulytas pavadinimas thumbup.gif , kazin ar kada buciau geriau sugalvojus doh.gif , todel greiciausiai pasiskolinsiu blush2.gif ir tas raidziu pasiuvinejimas man wub.gif , pati galvojau baltas raides juodai pasendinti, bet dabar pasiuvinejus dar graziau turetu atrodyti,
o dabar tie klausimukai, man ta lapuka (kury patariai uzdeti po pirmaja nuotrauka is kaires) norisi uzdeti ant vidurines nuotraukos kairiajame kampa apacioje, na ta snaige man irgi patinka, bet nelabai gerai paslepia data raudona doh.gif, o dar labiau koju nupjauti nenoriu ir negaliu , tai gal sakau nieko jai ten uzlipdysiu ta lapuka, o gal issikirpti kokia snaige ne tokia tusciavidure ir joje uzrasyti data g.gif, ka manot g.gif
dar vienas klausimukas, man norisi truputi snaigiu krastus patamsinti , na kad jos vizualiai atsoktu labiau nuo pagrindo, bet jai juodai snaigiu krastus pasendinsiu, ar ne bus per daug g.gif
Atsakyti
LINUTUKUI: ilgai pagalvojau apie tavo puslapy. Isbraukiu ideja del popieriuko uzrasymo. Manau kad per daug akis blaskys tas baltas kvadratukas kaip tiek daug snaigiu/formu apacioj yra. Geriausias variantas tai kad juodu flomasteriu graziai uzrasyt savo rastu apacioj po vidurine foto.
--del snaigiu: manau tavo SB akys tobuleja kad dazniau pastebi ko truksta. As irgi pagalvojau kad tos baltos snaiges neatsimusa nuo sviesaus popieriaus. Ir kadangi centre tiek juodos spalvos yra, ir dar jei virsuj pavadinimas juodai, reikia ir apacioj juodos spalvos pametyt. Sendinti snaiges su tokiais detaliskais ikirpimais bus labai sunkiai prieinama, per daug darbo uzsikrauni ir sendinimas cia netiks-- "mozotai" gausis.
Ka as daryciau tai su plonu, juodu rasikliu ranka apvedziociau aplink snaiges (tik nenaudok linuotes lotuliukas.gif ), turi turet toki ranku darbo sarma. Apvedziok greitai ir per daug nesistengdama kad nebutu super tiesiai. Puikiausiai atsimus nuo fono ir daug laiko net nepraleisi...pabandyk.

lauksim galutinio rezultato 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Kaip visada rasote igais postais, o as neturiu kantrybes perskaityti blush2.gif

Ir uz akiu uzkliuvo priemoniu trukumas.
Zinau, kad Vilniuje atsidarys nauja rankdarbiu parduotuve, bet jie netures priemoniu SB doh.gif Ir tai visai nenuostabu, nes tai nepaklausios priemones ir reikalaujancios dideliu investiciju. Perkanciu kiekis labai labai mazas, o jis desimties perkanciuju per visa Lietuva, tai tikrai neverta uzaldyti pinigus.
Gaila, bet tokialiudna tiesa. g.gif

Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 05 05, 09:18)
..., bet jie netures priemoniu SB doh.gif  Ir tai visai nenuostabu, nes tai nepaklausios priemones ir reikalaujancios dideliu investiciju. Perkanciu kiekis labai labai mazas, o jis desimties perkanciuju per visa Lietuva, tai tikrai neverta uzaldyti pinigus.
Gaila, bet tokialiudna tiesa. g.gif

Gaila man tokiu verslininku doh.gif lotuliukas.gif kurie nei skaiciuot moka, nei planuot...
net ir tos desimt per visa Lietuva (nors nezinau kas cia taip paskaiciavo g.gif tongue.gif ) gali but labai naudingos, jei jos leidzia nemazus pinigelius cool.gif
o kol pas mus tokie "verslininkai" rasis, mes pirksim is uzsienio, siusimes is amerikos, prasysim giminaiciu parvezti ir t.t. - zodziu paliksim pinigelius tiems, kurie moka juos pritraukti cool.gif
Ir is vis koks verslo planavimas gali buti, jei neturi pinigu investicijoms ("neverta uzsaldyti pinigus" doh.gif )...

Ir ner cia ko verkslent mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 05 05, 10:40)
Gaila man tokiu verslininku  doh.gif  lotuliukas.gif kurie nei skaiciuot moka, nei planuot...
net ir tos desimt per visa Lietuva (nors nezinau kas cia taip paskaiciavo  g.gif  tongue.gif ) gali but labai naudingos, jei jos leidzia nemazus pinigelius cool.gif
o kol pas mus tokie "verslininkai" rasis, mes pirksim is uzsienio, siusimes is amerikos, prasysim giminaiciu parvezti ir t.t. - zodziu paliksim pinigelius tiems, kurie moka juos pritraukti  cool.gif
Ir is vis koks verslo planavimas gali buti, jei neturi pinigu investicijoms ("neverta uzsaldyti pinigus" doh.gif )...

Ir ner cia ko verkslent  mirksiukas.gif

Daugiausia tai verkslena pirkejai-jus

Lietuviu tokia tauta, kad ir bus, bet vistiek verks, kad nera tongue.gif

Kai turesi kazka panasaus, tai sakyk tada ir sakyk, kad nemoka skaiciuoti, nes matosi, kad nei zalio supratimo apie siuos reikalus neturi.

Prisiminkite ka Aveda rase.... cool.gif
Papildyta:
As galvoju, kad butu pirkeju, bet sakiau ka zinau apie kitus.

Gyvenu labai mazame miestelyje ir mes cia moteros turim sioki toki klubeli rankdarbiu ir jos tiek daug nezino apie rankdarbiu rusis. Joms reikia reklamos reklamos ir dar karta reklamos, nes per tai ateina suzinojimas ir noras isbandyti.
Jos laukia kiekvieno uzsiemimo, o labiausia laukia Sb, nes joms tai mistika.

paskui baigsiu minti...
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 05 05, 10:49)
Lietuviu tokia tauta, kad ir bus, bet vistiek verks, kad nera tongue.gif

Tikrai nemaza dalis zmoniu tokie, taciau reikia dziaugtis, kad ir cia forume (ir ne tik) susirenka isradingi ismoningi zmones - ir sugeba kazka grazaus kurti, skleisti wub.gif
ir ner cia ko klijuot savo etiketes visiems schmoll.gif

Kai turesi kazka panasaus, tai sakyk tada ir sakyk, kad nemoka skaiciuoti, nes matosi, kad nei zalio supratimo apie siuos reikalus neturi.

O kam taip putotis/nervuotis - groziui ir sveikatai kenkia lotuliukas.gif
zalio supratimo tikrai neturiu, bet jei leidziu sau komentuoti, vadinas ismanau cool.gif

Tu geriau man paaiskink, kaip zmogus neismanantis/nemokantis veda zmonems kursus (uz pinigus)??? g.gif

paskui baigsiu minti...

Gal geriau nebaik, nes tamstos depresuotos mintys, gadina nuotaika cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 05 gegužės 2008 - 10:57
Merginos spam.gif neterškite temos , prašom aiškintis per až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 05 05, 12:08)
Merginos spam.gif neterškite temos , prašom aiškintis per až  mirksiukas.gif

Atsiprasau (isprovokavo is nesusilaikiau) ax.gif Grazios dienos visoms rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 05 05, 11:30)
Tikrai nemaza dalis zmoniu tokie, taciau reikia dziaugtis, kad ir cia forume (ir ne tik) susirenka isradingi ismoningi zmones - ir sugeba kazka grazaus kurti, skleisti  wub.gif
ir ner cia ko klijuot savo etiketes visiems  schmoll.gif
O kam taip putotis/nervuotis - groziui ir sveikatai kenkia  lotuliukas.gif
zalio supratimo tikrai neturiu, bet jei leidziu sau komentuoti, vadinas ismanau  cool.gif

Tu geriau man paaiskink, kaip zmogus neismanantis/nemokantis veda zmonems kursus (uz pinigus)???  g.gif
Gal geriau nebaik, nes tamstos depresuotos mintys, gadina nuotaika cool.gif

Veda kursus tie kurie zino daugiau nei kiti tongue.gif

Nezinau kaip tu, bet as visai nesinervuoju, nes per tokias diskusijas ir atsiskleidzia dauguma nezinomu dalyku tongue.gif

Mane tik nervuoja pastovus verkslenimas, kad nieko niekur nera. Tai jei nera, tai perkam is kitu saliu ir neverkiam, nes tada turim.

O kas veda kursus Sb?
Atsakyti
irmulia, ačiū, kad detaliai parodei savo lobius! Kai buvo visi daikčiukai sumesti krūvon, nelabai įžiūrėjau, ką ten turi. biggrin.gif O dabar - kas kita. Labai fainutės prekės. drinks_cheers.gif To įrankio kniedėms ir man reikia. Ir apskritai, čia atsakymas į Justės klausimą, ko labiausiai trūksta - tai įrankių. Ir, kaip minėjo Aveda - popieriaus pagrindui. Aišku, man pavyko keletą kniedžių įmušti ir be specialaus įrankio, bet visgi, manau, su įrankiu tai atrodytų kokybiškiau. blush2.gif Dar gerai būtų turėti popieriaus pjaustymo agregatuką, apie kokį Aveda rašė savo blog'e.

Linutuk, na tikrai nuostabi mintis apsiūti pavadinimą, čia Aveda tau labai šaunią mintį davė. wub.gif Su snaigėm taip pat. Turėtų gautis labai harmoningas puslapis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 05 04, 08:42)

labai labai reikėjo spec. klijų dirbant su trafaretais - juos ir gavau  thumbup.gif
user posted image

irmulia, žinau,kas galėtų pakeisti šį daiktą ir puikiai jį naudoju,nežinau konkrečiai kiek šios tavo bonkutės kainavo,kai dirbau jav, tai pirkdavau už 12$ bet meno mūzoje yra tokie purškiami klijai kurie kaip laikini, tai yra tas pats daiktas ir jų kaina apie 30lt. manau,kad tau patiks smile.gif

Atsakyti
Padariau dar vieną mini knygelės puslapiuką. Tas kišenukas priklijuotas prie paskutinio albumo puslapėlio - sudėjau į jį bilietus, vizitkę - žodžiu, atminus iš atostogų Palūšėj. smile.gif Patį kišenuką iškirpau iš vellum popieriaus, "prisegiau" Swarovski kristaliukais. smile.gif
O kitoj pusėj dvi širdutės apačioje simbolizuoja tikrai didelę tetuko ir dukrytės meilę... wub.gif smile.gif Po nuotrauka irgi vellum popieriaus įdėjau. Užrašas beautiful ir drugelis ant kišenuko - tai rub ons lipdukai. Dabar matau, kad tas vellum po užrašu nelabai gerai atrodo. Bet jau nieko nebepataisysi.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 05 gegužės 2008 - 12:39