QUOTE(AVEDA @ 2008 05 04, 05:47)
Romanas tau
nu va gryzau is kaimo, tai nieko gero, gavom lietaus ir teko varyti is ten, nes kai lietus tai kaime nera kas veikti, net nebuvo kada normaliai nauja zaisliuka pakankinti tavo romanas AVEDA man kaip tik , o dabar tiesiai prie reikaliuko , tavo pasiulytas pavadinimas , kazin ar kada buciau geriau sugalvojus , todel greiciausiai pasiskolinsiu ir tas raidziu pasiuvinejimas man , pati galvojau baltas raides juodai pasendinti, bet dabar pasiuvinejus dar graziau turetu atrodyti,
o dabar tie klausimukai, man ta lapuka (kury patariai uzdeti po pirmaja nuotrauka is kaires) norisi uzdeti ant vidurines nuotraukos kairiajame kampa apacioje, na ta snaige man irgi patinka, bet nelabai gerai paslepia data raudona , o dar labiau koju nupjauti nenoriu ir negaliu , tai gal sakau nieko jai ten uzlipdysiu ta lapuka, o gal issikirpti kokia snaige ne tokia tusciavidure ir joje uzrasyti data , ka manot
dar vienas klausimukas, man norisi truputi snaigiu krastus patamsinti , na kad jos vizualiai atsoktu labiau nuo pagrindo, bet jai juodai snaigiu krastus pasendinsiu, ar ne bus per daug