Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

QUOTE(Tosk @ 2008 04 05, 20:20)
Neislaukiau iki rytojaus lotuliukas.gif
Mano drauges 2darbelis
Man patiko spalvos, panaudoti ru-bonai thumbup.gif

pritariu, spalvos  thumbup.gif , ir siaip grazu ir galetu ji dazniau cia uzsukti  mirksiukas.gif

O cia mano...
Is pradziu vargau kol uzsimaisiau reikiama spalva. Tada reikejo apteplioti viska, bet is pradziu padariau siaurus aptepliojimus, bet man nepatiko, tad dariau vel is naujo doh.gif
Toliau knisaus su raidemis. Mintyse norejau nudazyt ta melyna ir trupty tos rozines ant virsaus, bet padarius negraziai man atrode. Tai irgi teko is naujo terliotis. Gerai tik kad uzsimaisius buvau daug lotuliukas.gif Snaiges ir truputy apdaziau, o kad lapas nebutu per tamsus, papuosiau plastikinemis snaigemis (tas popierines as karpiau pagal plastikines).
  tai ten po tom plastikinem snaigem dar popierines? ar as nesupratau

Na ir dar pridejau tu stikliuku.
Uzrasas reiskia mazdaug... Kad pupai patinka zaisti su sniegu. Tai tiesiog karaliskas malonumas (cia norvegai turi tokiu issireiskimu). Ir kad ji yra tikra princese , tik truksta karunos ant galvos. Na kazkaip taip issivercia ax.gif
Tada papuosiau "i" raide. Nes tai yra mano mazes incialas. Tuos rozinius papuosimus raidei iskirpau is veltinio.
Tiesa tie stikliukai... svarovskio... doh.gif Tiesiog parduotuvej tai buvo vienintelis pasirinkimas.

o man kaip tik pasirode kad truputi per daug krastai apteplioti g.gif matai kaip gali zmoniu skoniai nesutapti ax.gif o siaip tai kaip visada man tavo darbeliai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 06 balandžio 2008 - 11:33
Linutuke 4u.gif Taigi visu skoniai skirtingi 4u.gif Man tiesiog nepatiko pirminis variantas ax.gif
Atsakyti
Tosk pradesiu nuo tavo puslapio: cia grynai skonio reikalas, bet ar pagalvojai kaip butu atrode snaiges su baltai nudazytais krastais? Man aplamai viskas graziai isdestyta, ir tinka, tik gal per daug to melynumo-dazu aptepliota visur.
---O drauges puslapis man labiausiai krinta i akis kad pavadinimo "V" chipboard raide labai vienisa. Graziau butu padarius antra zodzio raide "J" irgi tokia pacia chipboard. Taip pat per daug tiesiu liniju: reikejo ta ruzava rastuota popieriu padaryti apiplesytais krastais ir nuotrauku kampus truputi apvalinti--per daug "astriu kampu" taip kaip padare.

---dar norejau paklausti ar tu fotkini RAW formate ar JPEG.? Skaitau skaitmenines fotografijos knyga ir labai daug info ismokau kur anksciau nesupratau.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 06, 17:53)
Tosk  pradesiu nuo tavo puslapio: cia grynai skonio reikalas, bet ar pagalvojai kaip butu atrode snaiges su baltai nudazytais krastais? Man aplamai viskas graziai isdestyta, ir tinka, tik gal per daug to melynumo-dazu aptepliota visur.
---O drauges puslapis man labiausiai krinta i akis kad pavadinimo "V"  chipboard raide labai vienisa. Graziau butu padarius antra zodzio raide "J" irgi tokia pacia chipboard. Taip pat per daug tiesiu liniju: reikejo ta ruzava rastuota popieriu padaryti apiplesytais krastais ir nuotrauku kampus truputi apvalinti--per daug "astriu kampu" taip kaip padare.

---dar norejau paklausti ar tu fotkini RAW formate ar JPEG.? Skaitau skaitmenines fotografijos knyga ir labai daug info ismokau kur  anksciau nesupratau.

Bandziau snaiges dazyti sidabro spalva, bet man velgi nepatiko lotuliukas.gif Daug as knisaus su tuo sb, daug ka as ant jo deliojau. Turbut pasiilgau melyno dangaus, nes pas mus oras toks niurus ir purvinas ax.gif Turbut man gili depresucha lotuliukas.gif MB ir gilioj depresuchoj, prie suplanuotu dvieju dideliu zvejybiniu kelioniu siemet pridure dar viena y Kanada... ir dar tevukui padovanojo kelione ten pat...

Fotkinu JPEG, nors zinau kad negerai darau. Tiesiog nezinociau kaip su RAW susitvarkyti blush2.gif Labai tikiuosi, kad ateinanty rydeny rasiu kokius pradedanciuju kursus MAC“ui. Dabar jau suradom mergaite, kuri gali padaboti pupa, tad butu kas isleistu mane y kursus.
Sia savaite pupai padarem antrajy pasa, tai galvoju pirmajy panaudosiu sb lotuliukas.gif Bet jy darysiu ateity 4u.gif O siaip dar neissirinkau nauju auku...
Papildyta:
Ka tik zvilgtelejau pro langa doh.gif Vel sninga... verysad.gif Kada po velniu ateis pavasaris????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 06 balandžio 2008 - 15:20
Tosk, man gražu blush2.gif

g.gif ir lyg visko su saiku ... blink.gif

Šaunuolė 4u.gif

Papildyta:

Pristatau savo 4 darbelį blush2.gif

user posted image

Ratas apnertas lininiais siūlais. Pavyko iš trečio karto doh.gif
Gėles piešiau pati ... Buvo dvi. Paskui prisiminiau Avedos taisyklę apie porinius daiktus - trečią nupiešiau ...
Nuotraukos sendintos akriliniais dažais tiesiai iš buteliuko ... kaip Aveda mokė ax.gif
Kokybe nesu patenkinta, ale pirmas blynas sendinime ....

Atsakyti
Merginos štai ką radau: pamaniau, kad galima naudoti paprastus pieštukinius klijus kaip kad matyti iš foto vietoje to spec. rašalo, ką manote? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 balandžio 2008 - 21:12
Pristatau savo 4 darbelį blush2.gif

wub.gif swoon.gif ...tik pamacius pagalvojau kad ikeliai kaip ir pavyz is interneto. Oho kaip tobulu pasidare, taip greit. Nzn kas mane taip traukia prie sito darbelio, galbut kad spalvos ir detales yra grynai mano skonio. Tas apmezgimas kokia originali ideja first.gif ypac kad dukriuko kepuryte megzta megdzioja. Spalvos, linas tokios naturalios, is gamtos. Ir geles dar taip sugebejai nupiest--galvojau kad iskarpei is rastuoto popieriaus. Del sendinimo galbut nereikia tiek tepti link foto centro, gal butu graziau tik aptepti tiesia linija kelis kartus su sausu teptuku ir dazais. Bet vienu zodziu: Susuzavejus!

O siandien as nupirkau dviguba vezimeli sportini krosui lakstyti su abiem berniukais (bet as su rolikais po parkus duosiuosi). Jau pavasariskas oras pas mus...po truputi saule vis labiau sildo.
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2008 04 06, 14:08)
Merginos štai ką radau: pamaniau, kad galima naudoti paprastus pieštukinius klijus kaip kad matyti iš foto vietoje to spec. rašalo, ką manote?  g.gif

user posted image

o su Modge Podge mediumu del dekupazo (jis daug skystesnis) gal ne tokiais kupstais uzsiteptu kaip sie piestukiniai?
Atsakyti
Žodžiu, reikia išbandyti bigsmile.gif pažiurėsiu kaip gausis su mažesniu kiekiu pieštukinių klijų, nei kad parodyta šiose foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 balandžio 2008 - 21:34
QUOTE(Sanrita @ 2008 04 06, 20:09)
Papildyta:
Pristatau savo 4 darbelį  blush2.gif
Ratas apnertas lininiais siūlais. Pavyko iš trečio karto  doh.gif
Gėles piešiau pati ... Buvo dvi. Paskui prisiminiau Avedos taisyklę apie porinius daiktus - trečią nupiešiau ...
Nuotraukos sendintos akriliniais dažais tiesiai iš buteliuko ... kaip Aveda mokė  ax.gif
Kokybe nesu patenkinta, ale pirmas blynas sendinime ....

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif suzaveta, spalvos kokios grazios ir aplamai laaabai grazu thumbup.gif thumbup.gif

o as vis dar be jokiu minciu, tiksliau turiu dar viena, bet kol nepabandziau ji manes irgi kol kas dar nezavi, uzstrigau verysad.gif cray.gif cry.gif jokios vizijos
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 06, 14:43)
ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif suzaveta, spalvos kokios grazios ir aplamai laaabai grazu  thumbup.gif  thumbup.gif

o as vis dar be jokiu minciu, tiksliau turiu dar viena, bet kol nepabandziau ji manes irgi kol kas dar nezavi, uzstrigau  verysad.gif  cray.gif  cry.gif jokios vizijos

ties kur uzstrigai? gal galesime patart tau?
Atsakyti
Tosk, Sanrita, labai grazus darbeliai, saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 06, 22:08)
ties kur uzstrigai? gal galesime patart tau?

ties tuo paciu paskutiniu mini albumo psl, jai turesiu kada siandien, tai bandysiu prisesti, bet kad kaip tycia keleta darbu suplanuota, o paskui jau paneles namuose bus, tai kazin ar kas bus imanoma padaryti blink.gif nu bet su jomus niekad negali prognuozuoti, nepastovios kaip ir oras lotuliukas.gif , tai zaidzia sau dviese ramiausiai, tai abi kartu i akis man lenda blush2.gif
Atsakyti