Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

Mes jau grįžome po atostogų

sveika sugrizus 4u.gif Malonu susipazint smile.gif
O as jau gavau tavo issiusta dovanele (bloge pries paskutinis postas) thumbup.gif

Kokiu darbeliu laukiame is visu?
Atsakyti
Zirafos sese, sveika sugryzus 4u.gif Ir malonu... susipazinti bigsmile.gif Juk cia paprastai mazai nuotrauku su mumis, vien musu kleckiukai biggrin.gif Kaip dukryte atlaike kelione?
Atsakyti
Dvi dienas paskyriau temelės skaitymui - kol pasivyjau jus karsta.gif Smagu, kad darbuojatės, vis parodot naujus darbukus. thumbup.gif Aš turiu pabaigti tą mažytę rožinę knygelę, o tada jau mąstysiu, ką toliau daryt. smile.gif Vokietijoj nusipirkau tokių kalendorių, kuriuos galima pačiam dekoruoti panašiai kaip nuotraukų albumą. thumbup.gif Ir dar nedidelių albumukų nusipirkau. Nes didelių neradau.

Aveda, jau skaičiau tavo blogą - wow wow, kaip džiaugiuosi, kad tu siuntinuką gavai iš karto po mūsų - superfinalas gavosi. biggrin.gif Tikiuosi, knyga patiko. Norėjom, kad turėtum kažką, kas primins Lietuvą... ir mus. smile.gif

Tosk, ačiū, dukriuką turiu pagirti - kelionę atlaikė puikiai. thumb_yello.gif Važiavom į Niurnbergo zoologijos sodą pažiūrėti tą baltą meškiuką Flocke, bet mano dukrytei jis pasirodė visiškai neįdomus. doh.gif Labiau rūpėjo pamatyti liūtą. O jis, kaip tyčia, miegojo. biggrin.gif

Tiesa, Linutuk, sveikinu su dovanėle drinks_cheers.gif Kaip gera, kai norai pildosi. wub.gif
O ką ten irmulia tokio pasakiško įsigyjo - užsiminė ir nieko konkretaus nepasakė - gal parodysi, m? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 03 gegužės 2008 - 19:05
merginos jai atsiras nemieganciu biggrin.gif reiktu komentaru-patarimu blush2.gif imetu pora nuotraukyciu, fotikas naujas nepadejo lotuliukas.gif , su blicu gaunasi blizgantis blynas, be blico - pacios matot rolleyes.gif tai vat vienur maziau kitus daugiau snaigiu, pavadinimas planuojamas didelem raidem virsuje "ledo skulpturu parkas" arba "ledo skulpturu parkas vilniuje" , man kaip visada kaskas nelimpa doh.gif MB juoda striuke labai jau juoda doh.gif , mano zalia striuke kaip juoda blink.gif , vien zodziu pakomentuokit ka jus kitaip darytumest, taip pat koki patartumes pavadinima daryti, mintis buvo daryti balta su juodais kantukais, arba juodai pasendintais krastais
user posted image user posted image
Atsakyti
Aš irgi ten buvau. biggrin.gif Nuotraukos darytos 2000 m. pab. arba 2001 m. pr., ane? wink.gif
Aš irgi fotografavausi prie to benamio skulptūros. smile.gif Ir jį patį gerai atsimenu.

Man variantas su daugiau snaigių žiūrisi geriau, nes atrodo šaltesnis (gerąja prasme). Juk skulptūros iš ledo. Šaltos.
Dėl pavadinimo - irgi pirma mintis buvo, kad turėtų būti "ledinis", t.y. baltas, bet kaži, ar gerai matysis gan šviesiam fone? g.gif Juodi kantukai? Gal pagelbėtų...
"Ledo skulptūrų parkas Vilniuje" - atrodo per ilgas pavadinimas. Ir skaityt nepatogu, ir vietos daug užims. Geriau "Ledo skulptūros Vilniuje" arba "Ledo skulptūrų parkas" - tavo pirmas variantas. smile.gif
Atsakyti
user posted image

bandziau printeriu atspausdint ir mazdaug nupiest kur ka deti (spausdinau pirma foto kadangi antra per tamsi ir nebutu iseja kaip nupiest ir nupaveikslint jum, bet manau man antras variantas gal geresnis. Antram snaiges naturaliau, ne taip simetriskai isdestytos.

Pirmas variantas ir antras abu geri,... bet kas iskart man kliuna tai ta virsutine snaige ne ten nuklydo. Ja uzklijuociau kur susijungia ruzavas ir melynas popierius per vidury vidurines nuotraukos (as linija ties ta vieta nubreziau ir X uzdejau. Kitaip ta snaige kur dabar uzdejai sugadina visa dizaina.

Pavadinimas: Matau virs TB galvos iskabinta zenklas "Ledo Skulpturu Parkas", tai tau jau foto uzrase pavadinima, tad tu paciu zodziu-pavadinimo nenaudok ir nepasikartok, o sugalvok ka nors originaliau. Nebutinai naudok mano pavadinima "Ledo Karalyste", bet cia tik ideja ax.gif
Taip pat pavadinime visi zodziai neturi buti tokio pacio dydzio ar srifto.

Ka gali padaryt? Issitrauk tuos trafaretus alpha kur tau imeciau i siuntini; Isplesk raides, ir aplink jas, su paprastu piestuku apvedziok zody "ledo". Tada subadyk adata kas kokius 3-4 mm aplink apvedziojima, istrink piestuko zymes, ir su juodais siulais pasiuvinek kad gautusi "kiauros" raides juodu siulu siuvinetos. Nerdaryk zodzio "ledo" iskarpytom pilnom/storom juodom raidem kadangi per "sunkiai" atrodys virsuj. Taip kiaurai darant, visvien panaudoji juoda spalva bet atrodys lengviau akim ziuret...tusciavidures raides atrodo "lengvesnes": taigi sriftai netgi turi suvokiama svory mirksiukas.gif

Ismesk is galvos tokias mintis kad ziemos temos turi buti tiktai melynais ir baltais popieriais ir pagrazinimais schmoll.gif . Kadangi TB striuke juoda ir ireminai juodai nuotraukas, reikia juoda spalva kitur "pametyti" po puslapy, o tai centras puslapio visiskai nesusirisa su aplinka kuri yra vien pasteline. Foto spalvos diktuoja kokias popieriaus spalvas turi naudoti kuriant SB puslapy, o ne pasamoneje vadovaujancios asociacijos.

Antra zody "Karalyste" gali netgi det mazais stampukais juodu rasalu, po "Ledo".

Nuo kur pradet pavadinima? Padalink virsutini melyna popieriu per puse. Nieko nedek kairej melyno popieriaus pusej...reikia palikt erdves akim pailset, o kitaip gausis bardakas. As deciau taip kad paskutines raides zodzio baigtusi ties desinia lapo puse. Tai kada stampuoji pradek stampuot ar siuvinet raides nuo paskutines link pirmos--t.y. atvirksciai. BUTINAI ant juodrascio uzsirasyk pries akis pavadinima kad atbulinka rasius/stampavus nesuklystum (patikek manim...kalbu is patirties mirksiukas.gif blush2.gif )

Data:
Gali uzrasyt "Vilnius 2001m- [pavarde] seima" ant siauro balto popieriuko kuri buciau padarius truputy ilgesni negu nupiesiau...gal ties dukriuko saliko..iki vidurio.

Romanas tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 04 gegužės 2008 - 05:08
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 03, 19:02)

O ką ten irmulia tokio pasakiško įsigyjo - užsiminė ir nieko konkretaus nepasakė - gal parodysi, m?  blush2.gif

Jau buvau įkėlusi siuntinuko foto, keliu dar kartą biggrin.gif

user posted image

labai labai reikėjo spec. klijų dirbant su trafaretais - juos ir gavau thumbup.gif
user posted image

vieno universlaus įrankio, kuris tinka pratiškai visoms medžiagoms biggrin.gif
user posted image

Ieškojau liejimo formelių- veidukų ir alfabeto, veidukus gavau biggrin.gif ...o alfabeto formelių matyt man nebeliko verysad.gif
user posted image

Aišku: įvairiausių metalinių detalyčių: kampukų (tik jie truputį kitokie čia -dekoratyiai -tikrai rasiu kur tokius panaudoti bigsmile.gif
user posted image

ir vyriukai
user posted image

bei uždarymo spynelės thumbup.gif
user posted image

Taip pat Crop-A-Dile Eyelet & Snap Punch - nerealus daiktas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image

P.s. dabar užsiprašiau pas seserį štai tokio panašaus tik patobulinto bei akyčių kruvą, tai labai tikiuosi greitai sulauksiu biggrin.gif
user posted image

Video apie šį stebuklą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 04 gegužės 2008 - 08:44
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 03, 23:20)

QUOTE(AVEDA @ 2008 05 04, 05:47)
Romanas tau 4u.gif

aciu merginos, ilindau trumpam (vaziuojam i kaima pasibuti smile.gif ), patarimai kaip tik kokiu ir reikejo thumbup.gif , AVEDA, vakare dar turesiu tau klausimuka mirksiukas.gif , dabar MB jau nuo kompo mane krapsto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
P.s. dabar užsiprašiau pas seserį štai tokio panašaus tik patobulinto bei akyčių kruvą, tai labai tikiuosi greitai sulauksiu biggrin.gif

o kada sis stebuklas atsirado parduotuvese, tai tas su ruzavom replytem dabar nukainuotas tik $14 dol. cool.gif
Atsakyti
Aveda, kaip aiškiai patarimą davei mirksiukas.gif
Gavosi kaip sb pamokėlė thumbup.gif

Atsakyti
Miglota radau truputy nuolaidu (35%), gal pravers. Ta parduotuve uzsidaro, tai as gal likucius dar pigiau po kiek laiko parduos... http://www.mamut.net/pastell/

Dabar truputy uzsiemiau nuotraukomis, nes atspausdintos nuotraukos iki 2007 rugsejo blush2.gif Vel bus koks 1000 susikaupes doh.gif Tai negailestingai trinu nekokybiskas bigsmile.gif Ir bandysiu yrasyti y cd (tas MAC man sudetingas reikalas doh.gif )

Atsakyti
Miglota, gal cia ka nors ydomaus say rasi 4u.gif
http://www.bikuben.c...bileumstilbud_/
Atsakyti