QUOTE(AVEDA @ 2008 04 30, 20:12)
zurnalo konkursui "Memory Makers Masters"
cia parasyta apie tai. Pastebejau kada yra uzduotys ir laikotarpis iki kada reik priduot, privercia mane dazniau/greiciau darbuotis, o dabar vis namai, buitis, internetas.. Dar, tas kur laimejau CK ne tiek mus idarbins kiek as tikejausi. O MM tai kontrakta pasirasai metams ir reikalauja minimumo 12 darbeliu metam, dar papildomai SB knygom reiketu priduot. Mane tik nervuoja kad reikalauja vieno originalo darbelio. Daug kas prase kad nelaimejus/ar laimejus grazintu. Negrazina , netgi jei sumoki is anksto uz pasto islaidas. Skriaudu zinot kad po konkurso siukslese atsirastu. Susugincijau su viena dalyve, ir is principo nenorejau bandyt del sio konkurso, bet gal toki pati puslapy pasidaryciau. Kitus 5 tik kopijas reikalauja.
nu kaip ydomu
, tai tau tu darbeliu (su kuriais laimejai) negrazino
, eina sau, tai labai liudna, o gal as ne taip supratau ka
,
pasiskaiciau truputi apie taisykles to MMM konkurso, pazadai pas juos neblogi, gal ir verta pabandyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 01, 14:41)
kaip faina jum kad jusu vyrukai dalyvauja SB ir padeda isrinkt nuotraukas, ar kaip Sanritos, ka nors uzraso salia nuotrauku . Manasis,...nu jam vienodai rodo. Man buvo pasakes kad jam lygiai taip pat malonu butu ziuret i nuotraukas sudetas i kisenukus ir salia ju turet uzrasa: Kur? Kas? Kada? Bet "toleriuoja" si hobi kadangi mato ant kiek as laiminga tuo uzsiemus.
tikrai faina tokius vyrelius tureti
, MB tai irgi tik toliaruoja
, jo nuomone visiskai tokia kaip ir TB, jam uztenka kad nuotraukos i kruvele sudetos
o del gramatikos tai jau as nepatareja tikrai
, esu 1 zingsnelis nuo berastes
QUOTE(justess22 @ 2008 05 01, 14:51)
Nors iki SB dar nepriėjau (labai kaupiuosi...mintyse jau turiu vieną projektuką ), bet pasidalinsiu džiaugsmeliu vienu...pagaliau prisiruošiau išbandyti vieną iš daiktelių, kur AVEDA atsiuntė
Taigi, štai kas gavosi iš formelių
Žinau, kad čia Off-topic, bet gal labai nesupyksit
nesupyksim, as daznai pasmalsauju tavo darbelius
QUOTE(Tosk @ 2008 05 01, 18:09)
Savo pataisyta nupaveiksluosiu ir parodysiu. Katik buvau pas kaimyne, tai jinai mamos prasymu (ir nurodymais
) daro sesers mini albuma. Butinai nupaveiksluosiu ir parodysiu jums
lauksim reportaziuku
o as nuo MB dovanu gavau toki visai nieko zaisliuka
, tai aiskinuosi visa diena kaip veikia
, skrepinimas laikinai atidetas, ba daug iseiginiu ir visa seima namie
, jokiu sansu susikaupti