Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

QUOTE(AVEDA @ 2008 05 01, 13:41)
--norejau paklaust cia kas is jusu pasizymi gramatika? Galvoju viena puslapy gal lietuviskai padaryt, bet uzstringa pavadinimas. Esme ta kad duodama rozes tikejosi  wub.gif ir dziaugsmo, o susilauke asaru. Galvoju pavadint "Asaros uz Rozes" ar "Asaros del Roziu"...koks skirtumas tarp siu...ar pakeicia reiksme?

Man kažkodėl geriau skamba "Ašaros dėl rožių", nes lietuviškai nusako priežastį, dėl ko buvo verkiama. Bet nesu labai gera lituanistė aš blush2.gif

Nors iki SB dar nepriėjau (labai kaupiuosi...mintyse jau turiu vieną projektuką 4u.gif ), bet pasidalinsiu džiaugsmeliu vienu...pagaliau prisiruošiau išbandyti vieną iš daiktelių, kur AVEDA atsiuntė blush2.gif Taigi, štai kas gavosi iš formelių (beje, ant formelių pakuotės parašyta, kad tinka tokie pagražinimai ir SB) 4u.gif

user posted image
Vaikiška pakabėlė "Rausvas angeliukas"

Žinau, kad čia Off-topic, bet gal labai nesupyksit hihihi.gif
Atsakyti
justess truksta zodziu tiesiog Woooooooowwwwww wub.gif <Man labai toks tiktu prie namu dekoro biggrin.gif Kaip tu padarei tuos apskritimus, ar cia stampuota?
Jo tos formos tiktu ir SB. Dar maciau parduotuvej buvo tokiu Afrikietisku formu su kaukem, bet maziau kur panaudot tokius iseitu.
papildyta dar norejau pasakyt kad paziurejau i tavo panasias pakabas ir ta vestuvine tokia puiki dovana butu jaunavedziams thumbup.gif . Pati suprantu kad tureti galimybe daryt rankdarbius labai pravercia kada reikia ka dovanot. Visiem patinka ranku darbeliai. As dar labai daug karoliuku turiu nuo juvelyrikos bizniuku, nors juo beveik neuzsiimu (del to kad radau SB biggrin.gif ), bet naudoju ka turiu padaryt draugem, bendradarbem dovanas prie progos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 01 gegužės 2008 - 14:09
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 01, 13:56)
justess truksta zodziu tiesiog Woooooooowwwwww  wub.gif <Man labai toks tiktu prie namu dekoro  biggrin.gif  Kaip tu padarei tuos apskritimus, ar cia stampuota?
Jo tos formos tiktu ir SB. Dar maciau parduotuvej buvo tokiu Afrikietisku formu su kaukem, bet maziau kur panaudot tokius iseitu.

Smagu, kad patiko 4u.gif Tie apskritimukai daryti trafareto pagalba (labai dabar pamėgau trafaretus, tai daug kur naudoju).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 01 gegužės 2008 - 14:05
Justess22 istiesu labai grazu thumbup.gif

Savo pataisyta nupaveiksluosiu ir parodysiu. Katik buvau pas kaimyne, tai jinai mamos prasymu (ir nurodymais lotuliukas.gif ) daro sesers mini albuma. Butinai nupaveiksluosiu ir parodysiu jums 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 30, 20:12)
zurnalo konkursui "Memory Makers Masters" cia parasyta apie tai.  Pastebejau kada yra uzduotys ir laikotarpis iki kada reik priduot, privercia mane dazniau/greiciau darbuotis, o dabar vis namai, buitis, internetas.. Dar, tas kur laimejau CK ne tiek mus idarbins kiek as tikejausi. O MM tai kontrakta pasirasai metams ir reikalauja minimumo 12 darbeliu metam, dar papildomai SB knygom reiketu priduot. Mane tik nervuoja kad reikalauja vieno originalo darbelio. Daug kas prase kad nelaimejus/ar laimejus grazintu. Negrazina  , netgi jei sumoki is anksto uz pasto islaidas. Skriaudu zinot kad po konkurso siukslese atsirastu. Susugincijau su viena dalyve, ir is principo nenorejau bandyt del sio konkurso, bet gal toki pati puslapy pasidaryciau. Kitus 5 tik kopijas reikalauja.

nu kaip ydomu g.gif , tai tau tu darbeliu (su kuriais laimejai) negrazino blink.gif , eina sau, tai labai liudna, o gal as ne taip supratau ka g.gif ,
pasiskaiciau truputi apie taisykles to MMM konkurso, pazadai pas juos neblogi, gal ir verta pabandyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 01, 14:41)
kaip faina jum kad jusu vyrukai dalyvauja SB ir padeda isrinkt nuotraukas, ar kaip Sanritos, ka nors uzraso salia nuotrauku  . Manasis,...nu jam vienodai rodo.    Man buvo pasakes kad jam lygiai taip pat malonu butu ziuret i nuotraukas sudetas i kisenukus ir salia ju turet uzrasa: Kur? Kas? Kada? Bet "toleriuoja" si hobi kadangi mato ant kiek as laiminga tuo uzsiemus.

tikrai faina tokius vyrelius tureti ax.gif , MB tai irgi tik toliaruoja blink.gif , jo nuomone visiskai tokia kaip ir TB, jam uztenka kad nuotraukos i kruvele sudetos doh.gif
o del gramatikos tai jau as nepatareja tikrai doh.gif , esu 1 zingsnelis nuo berastes blush2.gif
QUOTE(justess22 @ 2008 05 01, 14:51)
Nors iki SB dar nepriėjau (labai kaupiuosi...mintyse jau turiu vieną projektuką ), bet pasidalinsiu džiaugsmeliu vienu...pagaliau prisiruošiau išbandyti vieną iš daiktelių, kur AVEDA atsiuntė blush2.gif Taigi, štai kas gavosi iš formelių
Žinau, kad čia Off-topic, bet gal labai nesupyksit hihihi.gif

nesupyksim, as daznai pasmalsauju tavo darbelius blush2.gif
QUOTE(Tosk @ 2008 05 01, 18:09)
Savo pataisyta nupaveiksluosiu ir parodysiu. Katik buvau pas kaimyne, tai jinai mamos prasymu (ir nurodymais lotuliukas.gif ) daro sesers mini albuma. Butinai nupaveiksluosiu ir parodysiu jums 4u.gif

lauksim reportaziuku 4u.gif

o as nuo MB dovanu gavau toki visai nieko zaisliuka blush2.gif , tai aiskinuosi visa diena kaip veikia doh.gif , skrepinimas laikinai atidetas, ba daug iseiginiu ir visa seima namie blink.gif , jokiu sansu susikaupti verysad.gif
Atsakyti
nu kaip ydomu g.gif , tai tau tu darbeliu (su kuriais laimejai) negrazino blink.gif , eina sau, tai labai liudna, o gal as ne taip supratau ka g.gif ,
pasiskaiciau truputi apie taisykles to MMM konkurso, pazadai pas juos neblogi, gal ir verta pabandyti

neeee..ne taip supratai. Laimetas konkursas visus darbelius grazins. Cia kalbu apie nauja i kuri akis ganau, bet...pasitariau su 9 kitom konkurso nugaletojom ir patare kad "neatsikast daugiau negu sugebu kramtyt", kadangi CK tikrai uzduociu mums duos (kelios CK zurnale pastoviai rysius su jais turi tai zino mirksiukas.gif ). Cia stojant i ta nauja konkursa MMM, negrazina vieno originalo. Del to su jais ir susigyncinau. Suprantu kad komisija nori is arciau paziuret, paciupinet, bet jei apmoketa pasto islaidos, ar taip sunku grazint jiem?
tikrai faina tokius vyrelius tureti ax.gif , MB tai irgi tik toliaruoja

man padeda su SB, bet netiesiogiai-labiau techninem ziniom kaip sis tas uzstringa kompiuteriu. Va siandien turbut ne taip ka paspaudziau ir nesugebejau koreguot RAW -formato nuotrauku, tai jis pataise ir vel veikia.
o as nuo MB dovanu gavau toki visai nieko zaisliuka blush2.gif

nauja aparata thumbup.gif Dziaugiuosi su tavim 4u.gif Jei kokiu klausimu kils gali musu cia klaust (kelios is musu manau nusimano si ta mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 02, 05:45)
neeee..ne taip supratai. Laimetas konkursas visus darbelius grazins. Cia kalbu apie nauja i kuri akis ganau, bet...pasitariau su 9 kitom konkurso nugaletojom ir patare kad "neatsikast daugiau negu sugebu kramtyt", kadangi CK tikrai uzduociu mums duos (kelios CK zurnale pastoviai rysius su jais turi tai zino  mirksiukas.gif ). Cia stojant i ta nauja konkursa MMM, negrazina vieno originalo. Del to su jais ir susigyncinau. Suprantu kad komisija nori is arciau paziuret, paciupinet, bet jei apmoketa pasto islaidos, ar taip sunku grazint jiem?

nu tai smagu kad ne taip suprtau  smile.gif , as tai net pagalvojau kad nesinoretu man tada dalyvauti tokiuose konkursuose, jai negrazina darbeliu

nauja aparata thumbup.gif Dziaugiuosi su tavim 4u.gif Jei kokiu klausimu kils gali musu cia klaust (kelios is musu manau nusimano si ta mirksiukas.gif )

aha blush2.gif , tokia mazyte muilinuke lotuliukas.gif (casio ex-s770), nu bet kaip man po musu juostelinio fotiko pirkto pries 15 metu blink.gif tai toks delikatnas zaisliukas, tai dabar instrukcija skaitau, ir aiskinuosi kaip kas veikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif , lietuviskai taip nedaug paaiskinimu tai tenka angliskai studijuoti blink.gif sunkiai gaunasi lotuliukas.gif
o del patarimu tai gal ir pravers kada nors, nu bet jus ten kai pasnekate, tai man kaskokia pauksciu kalba mastau.gif hihihi.gif nes mano zinios apie fotografavima tai paziureti per skylute ir paspausti migtuka hihihi.gif ir tiketis kad kas kas normalaus gavosi blush2.gif, bet manau laikas pradeti placiau i ta reikala ziureti
Atsakyti
Dar del brangiuju tolerancijos hobiams... Labai svarbu kokie prioritetai seimoje. Mums hobiai yra labai svarbi gyvenimo dalis. Velniop, kad vienoj vonioj sildymo nera jau visi metai, ar kad sviestuvas neveikia vienam kambary jau 4men, ar kad neturim normaliu kavos puoduku, stalo yrankiu ir pan... Nes kiekviena krona mes mielai leidziam savo pomegiams. O va elektrika issikviesti vis pritrukstam pinigu doh.gif lotuliukas.gif
Linutukai sveikinu su nauju ziasliuku 4u.gif Vat skaitmeniniu dyyydziulis pliusas, kad gali pleskinti kadrus, o nepatikusius istrinti. Svarbu tik ysidemeti pavykusiuose kadruose, kokius nustatymus buvai nustacius, koks apsvietimas buvo, objetas judantis-nejudantis... Nusipirk kokia knygute apie kompozicijas, kad nuotraukos ydomesnes butu. Kaip prisimenu, kad kazkada vaika pleskinau tik kad butu nuotraukos vidury... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 02 gegužės 2008 - 14:50
QUOTE(Tosk @ 2008 05 02, 15:47)
Dar del brangiuju tolerancijos hobiams... Labai svarbu kokie prioritetai seimoje. Mums hobiai yra labai svarbi gyvenimo dalis. Velniop, kad vienoj vonioj sildymo nera jau visi metai, ar kad sviestuvas neveikia vienam kambary jau 4men, ar kad neturim normaliu kavos puoduku, stalo yrankiu ir pan... Nes kiekviena krona mes mielai leidziam savo pomegiams. O va elektrika issikviesti vis pritrukstam pinigu doh.gif  lotuliukas.gif
Linutukai sveikinu su nauju ziasliuku 4u.gif Vat skaitmeniniu dyyydziulis pliusas, kad gali pleskinti kadrus, o nepatikusius istrinti. Svarbu tik ysidemeti pavykusiuose kadruose, kokius nustatymus buvai nustacius, koks apsvietimas buvo, objetas judantis-nejudantis... Nusipirk kokia knygute apie kompozicijas, kad nuotraukos ydomesnes butu. Kaip prisimenu, kad kazkada vaika pleskinau tik kad butu nuotraukos vidury... blush2.gif

man patiko jusu seimos tolerancija hobiams thumbup.gif thumbup.gif

o as, kaip tikra SB fane hihihi.gif pirmiausiai issiaiskinau kaip darbelius perfotkinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir naujai sukrauti i savo parasa,
nu dar padirbeti reikia, bet jau ryskesnis vaizdelis biggrin.gif

o gal gali kokia nors knygute konkreciai parekomenduoti 4u.gif geriau kad lietuviskai butu blush2.gif
Atsakyti
galiu rekomenduoti John Hedgecoe Fotografijos knyga DK.. manau, siuo metu lietuvoj geresnes knygos nera smile.gif bent jau geresni suvokima apie fotografija turesi tai tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Rodau pataisyma savo sb...
Buvo....
user posted image

Dabar... (kadangi paveikslavau neistraukus is kisenes, tai spalvos neryskios)
user posted image
Atsakyti
nu tikrai vaizdelis susibalabsavo thumbup.gif
nu sakykit ka norit merginos, AVEDA moka tiksliai pastebeti kas ne taip, nu profe ir ne kitaip thumbup.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Miglota @ 2008 05 02, 16:27)
galiu rekomenduoti John Hedgecoe Fotografijos knyga DK.. manau, siuo metu lietuvoj geresnes knygos nera  smile.gif  bent jau geresni suvokima apie fotografija turesi tai tikrai  mirksiukas.gif

aciu reiks i knygyna nuvaryti po svenciu ir pasidairyti, gal jau zinosiu kokiu dar dovanu noriu nuo MB blush2.gif
Atsakyti